Komentari

madonna.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • luckystar

    slazem se,ali ne mogu reci da je hard candy plodan rad....

    meni je sve od hard candy-ja pa do danas komercijala

    tekstovi su bezveze,muzika bezveze...

    spotovi bezveze

    hard candy-jem je pokazala srednji prst svojim fanovima samo da bi bila slusana u americi na cijim listama vlada muzika koja je hit jedne godine a u nardenim godinama niko se ne sjeca tih hitova,pa je i ona odlucila nesto napravit na taj fazon i izgubila se u produkciji timbalanda i posebno pharella

    celebration je bezveze,i dvd i cd izdanje ,jer nedostaju mnogi hitovi i spotovi

    a i ovaj sad sticky and sweet cd je bezveze,nema die another day

    avatar

    20.04.2010. (12:11)    -   -   -   -  

  • madfromistra

    KAD BUDES IMALA MOJE GODINE, A PRESAO SAM TRIDESETU.. I KAD BUDES BILA PRAVI MADONNA FAN, NE MADONNA LUDJAK, VEC PRAVI OBOZAVATELJ.. TAD CE TI NEKE STVARI BIT JASNIJE.. A TO STO SI CD SAMO PREPRZILA, SKINULA, ISPEGLALA ILI BILO STO... BUDI TOLIKA FRAJERICA PA MI NAVEDI NEKOG DRUGOG NA OVOM PLANETU KOJI VRIJEDI KOLIKO I ONA, I KO JE NAPRAVIO VISE NEGO ONA! kupi si toleranza i uzivaj u onoj gibonnijevoj depresivnoj glazbi! JAO!!!!

    avatar

    21.04.2010. (21:51)    -   -   -   -  

  • madonna.blog.hr

    @luckystar - u svemu se slazem s tobom :)

    @madfromistra - nemoj biti takav :)), djevojka je mlada i sigurno je postala fan od ere confessions, sto je po meni super i znaci da se radjaju novi madonnini fanovi iako je stara presla 50... ako voli madonnine pjesme, cijeni je kao umjetnicu bla bla, zasto ne bi bila prava madonnina obozavateljica? MJ je napravio najvise od svih :)

    avatar

    21.04.2010. (22:40)    -   -   -   -  

  • madfromistra

    MIRANCE SRECO: ne volim pirateriju i stalno skidanje -nije fer i posteno prema pjevacu i uopce! ono sto zelim rec je da je ona jednostavno top-i sorry, ako bas svaki put nije 100%, vec samo 99%! a about m.j.... znas i ti da je njegova kreativnost stala davno prije njegove smrti: na albumu dangerous! sve nakon toga je prasina, ali ne zlatna prasina!!! ne volim ni ja neke njene popthvate , cover s&s albuma ali... c'est la vie!!! pusa!

    avatar

    22.04.2010. (22:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...