Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • alexxl

    Da, baš je koma. Sa 16 sam kral starcima auto i nikad nikog nisam razbil, do prije 2 god, dok sam pričepil jednog Golfa, dok sam išel na rikverac.
    Valjda mi je mama bila Morales, a čača Fitipaldi.
    Ja ne znam, kak sa svojom decom nemam problema, zbilja to ne kužim.

    avatar

    18.04.2010. (14:15)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ajoj! dobro da su dica izvukla živu glavu na ramenima, a ono što je moglo bit jasna je poruka njihovim roditeljima, hoće li je ili neće shvatiti - to je već druga priča.

    avatar

    18.04.2010. (14:27)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    uf nije ti lako

    avatar

    18.04.2010. (17:47)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    bas ti nije lako.

    avatar

    18.04.2010. (18:49)    -   -   -   -  

  • barba

    ziva glava dugovanja placa.

    avatar

    18.04.2010. (19:12)    -   -   -   -  

  • LoveToRead

    Gledala sam, mislim, u emisiji Provjereno, roditelji ostali u prometnoj nesreći bez dvije kćerke. Jedna je umrla na mjestu, druga u bolnici. Njihov je život stao. Tim ljudima ne možeš pomoći sa pukim frazama poput: "Vrijeme liječi sve rane".

    avatar

    18.04.2010. (21:56)    -   -   -   -  

  • katalona

    Moj je upravo jučer izjavio da će polagati vozački čim bude mogao! Tako mu je i sestra uradila. Do sad mi nisu pravili probleme te vrste.....ali neka.....ima vremena! Ali kad sam ja bila njihove dobi nisam silazila sa motora, jurcali smo autima bez vozačke i svašta još..................zaledim se kad se sjetim vlastitih gluposti! Iskreno rečeno (nadam se da ovo oni neće pročitati) ozbiljniji su i pažljiviji nego što sam ja bila.

    avatar

    19.04.2010. (01:10)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Najbolje bi bilo kad bi svuda išli - pješke. Ali, ne možemo ih staviti pod stakleno zvono. Moja kćer vozi se samo sa svojim dečkom koji je zaista ozbiljan i pametan dečko. Ne pije, ne puši i ne divlja. Ali što to vrijedi kad ostali divljaju. Pa se tako desilo da ih je na semaforu pobrala pijana i drogirana budala koja je projurila kroz crveno. Srećom, nisu povrijeđeni, ali moglo je biti.... ne smijem ni pomisliti.

    avatar

    19.04.2010. (12:23)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ja sam ukrala starcima i razbila ga mjesec dana prije punoljetnosti (a ja sam relativno dobro dijete), tako da ako dopustiš, ugrožavaš ih, a ako ne dopustiš, riskiraš neposluh. kao i kod mnogih stvari (ovaj mi se zaključak nametnuo iako nemam svoju djecu), možeš ih samo pustiti i nadati se da si ih dobro odgojio. LP

    avatar

    19.04.2010. (12:50)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Nema točnog odgovora. Znam da će tajo ove naše dvije drilati i učiti dok ne nauče sigurno voziti. A do tada neće smjeti u tuđi auto s mladim vozačem. I amen.

    avatar

    19.04.2010. (13:48)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja sam uvijek za to da damo svojima, kada steknu uvjete za to, nego da ih voze drugi. Time su se vodili i moji roditelji jer naravno da će prije vjerovati svojem djetetu, nego tuđem. Uostalom, djeca kakva već jesu, ako imaju uvjete za vožnju pa im ne damo, onda će tako i tako u inat sjesti s nekim drugim u auto (ili jer to rade svi) pa opet dođemo u istu ili još i opasniju situaciju. Razgovor, razgovor, razgovor. :)

    avatar

    19.04.2010. (16:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...