Isto u vrsti svinje, kak je hranjena, kakav je kotao, kakva vatra, kak su ožnikani, koliko soli, dal se dodavalo mlijeko,.....po meni je to nauka. Papica od 130 KN po kilogramu, a pršut je oko 90, pa si ti misli.
17.04.2010. (08:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bitno je da čvarke reže netko tko ih voli jesti... jer ih onda izreže baš na pravu debljnu... i da naravno, boja ovisi o tome u kojem trenutku dodaš mlijeko... eh, vidi se da ih ja obožavam... :-)))
17.04.2010. (09:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
idemo prije mjesec dana moj frend Hrvoje i ja iz Urinja prema Kastvu i ogladnimo. I tak, stanemo u Plodinama i šta ćemo za gablec. Gledam ja sve te salame za sendvič, kad dotrči Hrvoje i nosi dva peketa čvaraka po 25 dkg. Uzmemo kruha, luka i dve pive i u auto na parking i deri . Najbolji gabelc u zadnje dve godine ...
17.04.2010. (09:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prije nekih dva mjeseca kupila sam 20-tak dkg čvaraka, probala i bacila Poslije sam iobila od jednog poznanika otprilike istu količinu. Bili suhi i neslani. i Njih bacila. Gledajući ove tvoje, lijepo izgledaju. Vjerujem da su i ukusni.
Vidim, ti si obrisao s bloga. Sada su ti premjšteni u komentare. Meni uspilo obrisati kalendar i ništa više. Za sada. Nadam se da ću uspiti tijekom popodneva.
17.04.2010. (16:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
čitajući tvoj post otvorio mi se apetit i sijetila sam se i domače masti na domačem kruhu sa crvenom paprikom. moram na dijetu jer imam nekoliko kilograma previše nadam se da ćeš mi je javiti pusa
17.04.2010. (20:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Baš neki dan, jeo sam odlične pogačice sa čvarcima i pio vrhunsko pivo. Sa čvarcima, bilo je dosta i malo da pokloni tako poseban okus, a piva, usprkos neospornoj kvaliteti tražila je i kvantitetu. Bilo je tu i roštilja i još ponešto, ali pogačice i piva, dali su taj prepoznatljivi obris čistog zadovoljstva :) IDeM ... dražeN :)
18.04.2010. (15:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne volim čvarke, nikako. Probala sam ih par puta u životu, ali ljubav se nije dogodilo. Ono što nikad, ama baš nikad ne bi stavila u usta su krvavice. Već mi je muka na samu pomisao da ih jedem.
18.04.2010. (22:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Isto u vrsti svinje, kak je hranjena, kakav je kotao, kakva vatra, kak su ožnikani, koliko soli,
dal se dodavalo mlijeko,.....po meni je to nauka.
Papica od 130 KN po kilogramu, a pršut je oko 90, pa si ti misli.
17.04.2010. (08:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slobodni stih
Bitno je da čvarke reže netko tko ih voli jesti... jer ih onda izreže baš na pravu debljnu...
i da naravno, boja ovisi o tome u kojem trenutku dodaš mlijeko...
eh, vidi se da ih ja obožavam... :-)))
17.04.2010. (09:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
creativa
idemo prije mjesec dana moj frend Hrvoje i ja iz Urinja prema Kastvu i ogladnimo. I tak, stanemo u Plodinama i šta ćemo za gablec. Gledam ja sve te salame za sendvič, kad dotrči Hrvoje i nosi dva peketa čvaraka po 25 dkg. Uzmemo kruha, luka i dve pive i u auto na parking i deri . Najbolji gabelc u zadnje dve godine ...
17.04.2010. (09:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jimbo
Na moje se čvarke nitko nije žalio, iako iskren da budem ne znam u čem je štos...
17.04.2010. (11:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
nisam nikad meditirala o čvarcima ;D
17.04.2010. (12:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
ja ih naprosto ne stignem izmeditirati koliko ih brzo smažem ;0)
17.04.2010. (12:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
promatram, razmišljam
Prije nekih dva mjeseca kupila sam 20-tak dkg čvaraka, probala i bacila
Poslije sam iobila od jednog poznanika otprilike istu količinu. Bili suhi i neslani. i Njih bacila.
Gledajući ove tvoje, lijepo izgledaju. Vjerujem da su i ukusni.
Vidim, ti si obrisao s bloga. Sada su ti premjšteni u komentare.
Meni uspilo obrisati kalendar i ništa više. Za sada.
Nadam se da ću uspiti tijekom popodneva.
17.04.2010. (16:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
čitajući tvoj post otvorio mi se apetit i sijetila sam se i domače masti na domačem kruhu sa crvenom paprikom. moram na dijetu jer imam nekoliko kilograma previše nadam se da ćeš mi je javiti pusa
17.04.2010. (20:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vitae...
Hm...dobro izgledaju ..
:))
17.04.2010. (23:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
happywedding
čvarci i krvavice...podsjećaju na djetinjstvo...
18.04.2010. (00:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
happywedding
čvarci i krvavice...podsjećaju na djetinjstvo...
18.04.2010. (00:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
happywedding
čvarci i krvavice...podsjećaju na djetinjstvo...
18.04.2010. (00:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
happywedding
čvarci i krvavice...podsjećaju na djetinjstvo...
18.04.2010. (00:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kinky Kolumnistica
Ja ne volim čvarke, ali volim pogačice sa čvarcima. :)
18.04.2010. (00:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
ovi su dobri, a ne oni tanki ko čips
18.04.2010. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
ovi su dobri, a ne oni tanki ko čips
18.04.2010. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Baš neki dan, jeo sam odlične pogačice sa čvarcima i pio vrhunsko pivo. Sa čvarcima, bilo je dosta i malo da pokloni tako poseban okus, a piva, usprkos neospornoj kvaliteti tražila je i kvantitetu. Bilo je tu i roštilja i još ponešto, ali pogačice i piva, dali su taj prepoznatljivi obris čistog zadovoljstva :)
IDeM ... dražeN :)
18.04.2010. (15:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JohnnyBOY
ma čvarci su odlični
18.04.2010. (16:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JohnnyBOY
posjeti moj blog
18.04.2010. (16:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JohnnyBOY
ja sam stari bloger s novim blogom
18.04.2010. (16:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
spidernet
nisam još doživio da su me, kao suvozača, legitimirali. nadam se da ni neću.
18.04.2010. (20:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Čvarci.....ajme, ne!
18.04.2010. (21:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LoveToRead
Ne volim čvarke, nikako. Probala sam ih par puta u životu, ali ljubav se nije dogodilo. Ono što nikad, ama baš nikad ne bi stavila u usta su krvavice. Već mi je muka na samu pomisao da ih jedem.
18.04.2010. (22:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
bem ti cvarke i tko ih izmisli..
19.04.2010. (09:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
bem ti cvarke i tko ih izmisli..
19.04.2010. (09:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...