Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • alexxl

    Baba jedna, hahahahahaha
    Ima 35 god., pa šta, možda je metak od žemske.
    Daj ti to prepusti nama muškima, da mi to gledamo i komentiramo.
    "Ufff, što je dobra, ma sad bi je....."
    Nema Vas loših!
    Hehehehehe
    Volim ja Vas studirati dok se meškoljite i gnijezdite,
    dobre ste vi Jadranke.
    A ja? Ja stalno kopam taj vinograd.
    Već godinu dana nosim dvije iste majice.
    Prljavu hitim u pranje, zemem novu odozgora,
    žena ovu opere i stavi gore,
    ja ovu zaprljam i hitim u pranje i zemem tu gornju.
    Jer, ak zemem onu 38. po redu, onda dobim po lampi, da kaj delam rusfraj.

    A hlače.....pune "štambilja" od svih mogučih gablecova i ručkova i pijači.
    Prije dok sam imal nofce za birtiju, podlaktice jakni su mi se sijale od poliranja šankova.
    Kad izađem sa ženom van, ova ide tri koraka iza mene i priča prolaznicima:
    "nisam ja s njim"

    avatar

    15.04.2010. (23:34)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hehhehe, pa te zemske se tako vole osjecat pozeljno i seksi :D.
    salu na stranu...imam u ormaru jos uvijek neke kompletice i sakoice i suknjice koje su bile samo za posao. poput uniforme. to nisam bila niti sam sad - ja. leprsave ljetne haljinice i minjaci ipak svoje mjesto imaju negdje drugdje a ne u uredu....

    avatar

    16.04.2010. (00:05)    -   -   -   -  

  • tita

    ja na poslu imam pisanu proceduru o oblačenju, iako u njoj ne vidim nikakvog smisla, barem ne za posao koji radim, ne daju mi da nosim traperice osim petkom....ali sam prestala nositi i odijela jer mi ih nitko ne financira, pa se tako oblačim hodajući po rubu procedure jer mi je to jedna od najiritantnijih od mase napisanih gluposti koje imamo i koje ne znam čemu služe, a napisala ju je jedna kokoš bez imalo ukusa i stila....jedva čekam da si sama počnem šivati, pa ako već ne mogu traperice, onda će uživati u mojim kreacijama...ne trpim nikakve unifome, tako da ako hoće da se uniformiram nek mi je oni kupe pa ću je obući kad dođem na posao...

    nisam bila ni svjesna koliko me živcira sve na poslu, sad sam se malo ispucala ;D

    avatar

    16.04.2010. (00:26)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Nekad su postojala pisana pravila kod nas o kodeksu oblačenja, sada više ne (drugi je vlasnik) ali ipak se zna kako bi se trebalo izgledati.
    No, neki i unatoč tome i jako visokoj poziciji nose žestoke minice, o tajicama da ne pričam...

    avatar

    16.04.2010. (07:50)    -   -   -   -  

  • praktikum

    Ja mogu dolaziti u trenirci i tenesicama, ali uglavnom dolazim sportski (majica, hlače, sportske cipke). Ukoliko smatraju da se moramo "pristojnije" i bolje oblačiti, molim lijepo, nek nam daju dodatak na plaću :)))))

    avatar

    16.04.2010. (08:30)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Radim na šalteru. Zadnjih nekoliko godina unatrag dobili smo uniforme koje smo pod prijetnjom smrtne kazne morali nositi. Otkad sam premještena u Opatiju ne nosim uniformu. Osobno, ništa nemam protiv uniformi. Ali naše su i odvratnog kroja i boje i strahovito nekvalitetne. Ko fol su šivane po mjeri a nikome ne stoje kako treba, čak ni onim sretnicama sa zavidnom figurom. Lijepo je vidjeti službenice u banci kad su sve jednako obučene u lijepe poslovne kostimiće, po mogućnosti tamno sive boje. Što se tiče oblačenja na poslu, tu sam prilično konzervativna. Odijela, kostimi, klasične hlače i suknje i eventualno sportka elegancija. Kad je kiša i ja dođem u trapericama i tenisicama. Ljeti lepršave haljine dolaze u obzir, ali samo ako nisu na bretelice i prozirne i da mi cice ispadaju. Osim toga, mene niti ne bi bilo lijepo vidjeti s obzirom na moju raskošnu građu.

    avatar

    16.04.2010. (08:47)    -   -   -   -  

  • fanny

    Što ćeš, žene nemaju kompleksa :)
    Osobno volim komociju u odijevanju, ali kad prilika zahtjeva, nema problema iskopati u ormaru nešto prigodno...tek toliko da rastjeram moljce :))))))))))))))

    avatar

    16.04.2010. (19:22)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Od mene se očekuje da budem dotjerana, a kako i privatno njegujem sličan stil, odlično se poklopilo. U odijevanju nikada nisam vulgarna, ali nisam niti dosadno klasična, imam svoj stil koji slijedim i koji s veseljem prilagođavam za svaku priliku koju nalaže svakodnevica. Osnovna vodilja mi je, recimo, da sve izgleda ljupko, tako bih to opisala i nema zamjerki na konačan rezultat. :)

    avatar

    18.04.2010. (00:38)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ah, ja trenutno furam svašta, uzrok: besparica, ali i to da više ne radim u kazalištu pa se ne moram uniformirat za predstavu svaki dan.
    na posao često obučem starke, imam jako kul crvene, i učenici su mi oduševljeni :)

    avatar

    18.04.2010. (09:03)    -   -   -   -  

  • jja

    Neki normalan business i tesko mi pada sto ne mogu kao na faksu u trapericama. Mislim mogu ali uz finu kosulju i fine cipele. Uglavnom vecina zna sto moze a sto je no go. No danas je radna kolegica dosla u majci bez bretelica, onak tube ili kako se ti topici na gumicu zovu. A stara smo konzervativna financijska bransa u kojoj se okrece velika lova i dolaze stariji gospodini u odjelima.
    A niti je bas prevruce ljeto bilo danas u DE. Uglavnom ja neke stvari nikad na posao obukla ne bih, ali na tulum vikendom itekako.

    avatar

    19.04.2010. (22:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...