Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (56)

Marketing


  • Zd

    Lijepo i tebi svojstveno iznešeno mišljenje. Gospodin Paraga jest pravi pravaški vođa, ali moje mišljenje je da je u jednom trenutku postupio naivno (što se dogodilo je danas i trenutno politički (s naglaskom na politički) irelevantno obzirom na Tuđmanov udar koji je rezultirao uništenjem HSP-a). Uvjeren sam da Paraga ima još puno toga za reći i da će biti prilike i javno obznanit što je istina, uglavnom, svi glavni sudionici tadašnjih zbivanja bit će povijesno vrednovani, odnosno, objektivno i bez emocija u nekoj ozbiljnoj publikaciji, a ne ovo što danas Josipović radi i prije njega onaj probisvjet.
    Postoji dosta priloga toj temi, ali ću izdvojiti jedan pod nalovom; Karađorđevo: politički mit ili dogovor? I. Lučić, ČSP 35, br. 1, Zagreb 2003. Mišljenja sam da je rad vrijedan pažnje obzirom na navedenu literaturu u fusnotama.
    Lijep pozdrav
    Bog i Hrvati

    avatar

    15.04.2010. (16:34)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Zd

    Što misliš, u kojem trenutku je postupio navino? Je li možeš ovdje napisati sažetak, što je autor kojeg si naveo zaključio u svojoj knjizi? Je li Karađorđevo politički mit ili dogovor?

    avatar

    15.04.2010. (20:28)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Šteta što su pravaši sudjelovali u kvislingškom ustaškom pokretu i time izgubili mogućnost da budu najvjernija stranka istinskom domoljublju i idejama Starčevića koji je bio veliki filozof, moralni vođa i revolucinar!
    Što se tiče BiH tu su jedino Srbi profitirali jer su dobili svoju nevinom civilnom krvlju natopljenu pararepubliku. Dokle god postoje organizacije kao ravnogorski četnički pokret mira neće biti u tim krajevima!
    Ovo za Vatikan nisam znao, ali sam gledao na srpskim medijima neki njihov dokumentarac koji govori da je baka od kralja Tvrtka bila neka srpska plemkinja i oni na temelju toga tvrde da zemlja Bosna pripada njima.
    Što se tiče bogumila, njihovo porijeklo je vrlo upitno i kontraverzno, neki izvori govore da su oni drevni Iliri koji su mrzili Rim i stoljećima se borili protiv te nisu prihvaćali zapadno rimsko carstvo što je RKC u početku bila te su kasnije vrlo lako prešli na islam koji je sličniji bogumilskim idejama i vjerovanjima.
    Pozdrav!

    avatar

    15.04.2010. (21:38)    -   -   -   -  

  • anti velikosrbin

    Bravo cbk!!!

    Pohvala kao i uvijek za odličan članak, ali mene je osobno oduševilo što je netko napokon spomenuo najvećeg krivca za pokolj ogromnog broja nesrpskih naroda u BIH, a to je imenom i prezimenom ZNA SE: François Mitterrand!!!

    Kako se je samo nekažnjeno taj krvolok odvukao iz ovozemaljskog života čime je međunarodna zajednica potpuno izgubila kredibilitet u svijetu.

    I, naravno, nezaobilazni MI6 koji je izrežirao sukob Hrvata i Muslimana, pa je samim time odgovoran i za pokolj u Ahmićima i ostale ratne grozote devedesetih godina u BIH. Ako bi se netko zbog tih zločina nad nedužnim civilima trebao ispričati, to bi upravo trebao biti neki njihov glasnogovornik, ali i nositeljica britanske krune na glavi.

    Recimo NE velikoj srbiji!!!

    avatar

    15.04.2010. (23:10)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Para(ne)normalan!

    Bogumilstvo se u Bosni javilo 1000 godina nakon propasti Zapadnog Rimskog Carstva. Tada nikakvih Ilira više nije bilo na području nekadašnjeg Zapadnorimskog carstva odnosno stari Iliri su se asimilirali u nekoliko naroda na cijelom balkanskom poluotoku. Kad se bogumilstvo javilo u Bosni, koja je tada bila kneževina (Kulin ban prvi vladar Bosne), u Bosni su živjeli samo Hrvati, i to autohtoni Hrvati od stoljeća sedmog, uz nove hrvatske useljenike koji su u Bosnu iselili iz Kraljevine Hrvatske u kojoj je nakon odluke kralja Tomislava da podupre latinsku stranku (stranku stranaca) nasuprot narodne stranke (posljedica toga je pad biskupa Grgura Ninskog), i nakon pada nezavisne hrvatske kraljevine 1102. godine, oporbena hrvatska narodna stranka kolketivno seli u Bosnu, i prihvaća bogumilstvo kao oporbu katoličanstvu koje je izazvalo raskol u hrvatskoj državi. Međutim, u trenutku invazije Osmanskog Carstva su bogumili činili vjersku manjinu jer je bila u tom trenutku deklasirana brojnim križarskim pohodima u kojima su proganjani i natjerani na povratak na katoličanstvo, tako da su oni Hrvati koji su nakon pada Bosne pod Turke prelazili na islam većinom bili katolici. (To što Srbi spominju tamo neku babu od kralja Tvrtka nema veze sa zdravom pametu da bi Bosna pripadala Srbima zbog toga, Srbi žive u povijesnim mitovima, od kosovskog mita nadalje.)

    Ustaški pokret nije bio kvislinški - to je izmišljotina od jugo-komunista jer biti kvisling znači biti izdajnik, na pr. Vidkun Quisling bio je izdajica jer je nakon okupacije Norveške od strane Njemačke surađivao s okupatorom. NDH nije bila okupirana nego je stvorena na ruševinama Jugoslavije i Njemačka joj je bila saveznik, tako da ustaše nisu bili suradnici okupatora. Druga je stvar što su komunisti smatrali da su izdajice Jugoslavije kvislinzi, ali ustaše nisu bili kvislinzi, međutim, kvisling je bio četnik Milan Nedić koji je surađivao s njemačkim okupatorom Srbije. Kvisling je bio i Josip Broz - Tito jer je surađivao s okupatorom Srbije i obnovljene Jugoslavije, Crvenom armijom i Sovjetskim Savezom.
    Pravaški pokret i Hrvatska stranka prava su zabranjeni početkom diktature kralja Aleksandra 6. siječnja 1929. i HSP nije od tada postojala sve do veljače 1990. kada je stranka prava obnovljena. Oni pravaši koji su pristupili ustaškom pokretu nakon diktature kralja Aleksandra više nisu bili pravaši nego ustaše, tako da se ne ne bi moglo reći da su pravaši sudjelovali u ustaškom pokretu, a nisu ni svi pravaši iz zabranjene HSP prišli ustaškom pokretu, i uz to su neki pravaši i bivši pravaši iz ustaškog pokreta završili u jasenovačkom logoru, tako da je to relativno da su pravaši sudjelovali u ustaškom pokretu koji je okupljao šire slojeve ljudi bez obzira na pripadnost stranci, jer mnogi haesesovci su prišli ustšakom pokretu, primjerice. Osim toga, ne vidim da bi pravaši izgubili mogućnost da budu najvjernija stranka istinskom domoljublju jer kakvu vezu su pravaši koji su rođeni nakon Drugog svjetskog rata, i sudjelovali u Hrvatskoj stranci prava nakon 1990., imali sa pravašima otprije 80/90 godina ili s ustaškim pokretom otprije 70/80 godina?
    Slažem se da postojanje četničkog pokreta u Bosni sprečava mir u tim krajevima!!

    avatar

    15.04.2010. (23:36)    -   -   -   -  

  • eto ti ga na...

    Naznaka:
    Kolega CBK nešto previše spominje bivšeg predsjednika HSP-a i sadašnjeg predsjednika HSP-a 1861., a ja mu poručujem da bi bio uvjerljiviji i dosljedniji bez tog agitiranja jer znamo čiji je Paraga bio i ostao igrač. Naime, Paraga je sve, AMA BAŠ SVE, radio po naputcima CIA-e te tako pokušavao dobiti političke bodove na Balkanu. To i takvo zavaravanje je već potrošeno iako kod Hrvata laž uspjeva - kao ikebana. Hrvatima je lakše imati suho cvijeće u vazi, nego uzgajati pravo (mirisno i lijepo) cvijeće. To dokazuju hrvatska prošlost te ova i ovakva sadašnjost ...

    dst

    avatar

    15.04.2010. (23:51)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @eto ti ga na...

    Eto ti ga na kako netko blebeće bez veze, da ne kažem kleveće... Je li razmišljaš svojom glavom ili ponavljaš staru propagandu koju ti je netko usadio u glavu?
    Da je Paraga radio po naputcima CIA onda bi valjda već odavno bio na vlasti, jer ne znam nikoga tko je radio za CIA kao političar a da nije došao na vlast. Upravo suprotno, zato što Paraga nije radio za nikog, za nijednu stranu silu je došao pod udar Franje Tuđmana jer je smetao podjeli BiH, a ubojstva Paradžika i Blaća Kraljevića su krunski dokazi toga jer su likvidirani od Tuđmanovog režima! Ti ima sigurno dokaze o naputcima CIA pa ćeš ih podastrijeti javnosti, samo se čudim što već nisi. Ja ne agitiram za nikoga nego iznosim svoje mišljenje, a agitatore traži negdje drugdje! Hrvati su uzgajali "pravo (mirisno i lijepo) cvijeće" crveno lijepo smrdljivo cvijeće smo uzgajali, od 1990. naovamo, a ti ako to ne vidiš onda si politički slijepac.
    Samo da ti nešto pojasnim o politici jer vidim da nemaš pojma: ako neki političar na Balkanu ima podršku od State Departmenta, onda obično dođe na vlast. CIA je tajna služba američke vlade, a State Department je dio američke vlade. Pitaj u američkom veleposlanstvu u Zagrebu kakav status Paraga ima u State Departmentu pa ćeš saznat da ga tamo mrze i ne žele čut za njega zato što ne pleše po njihovoj fruli. Koliko znamo, State Department je 1999. za ruku poveo Račana i Budišu, otpeljao ih u Washington, i poslije su došli na vlast, i od tada imamo koalicije po ćelji State Departmenta. To ti je istina, a ne ove gluposti i klevete koje si ovdje iznio, dragi moj naivac! Paraga je rušio Jugoslaviju (miljenicu State Departmenta) i zato ga u State Departmentu mrze i dan danas jer i danas tamo rade isti službenici koji su bili zaduženi za bivšu Jugoslaviju koju nisu nikad prežalili. I na kraju, State Department je 1992. bio za podjelu BiH, a Paraga je bio protiv podjele BiH, a ti sad i dalje kleveći i obmanjuju samoga sebe.

    avatar

    16.04.2010. (01:03)    -   -   -   -  

  • Zd

    @ CBK
    Nažalost, autor u zaključku utvrđuje samo današnje stvarno stanje i ništa van toga. Puno pitanja ostavlja otvorenim tako da moja malenkost može samo izreći mišljenje što uopće ne mora biti točno. Tako i ja imam puno pitanja, ali hvala Bogu i vremena pa kad budem imao nešto konkretno u svezi ove teme te pitam jer si mi dragocjen izvor. Ako uhvatiš vremena, baš pogledaj o čemu se radi u navedenom.
    LP

    avatar

    16.04.2010. (10:46)    -   -   -   -  

  • Anonimno

    Kakva gomila glupost i netačnih podataka.

    avatar

    16.04.2010. (11:49)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Anonimno

    Recite na koje netočne podatke mislite?
    Imate li neke protuargumente?

    avatar

    16.04.2010. (13:43)    -   -   -   -  

  • Zd

    @ CBK
    Evo sam primjetio nešto na tvom blogu, a vrlo je znakovito, a uputila ga je osoba pod nadimkom @ eto ti ga na... To i jest ono što mene uživo iživcira jer budala kaže, ja znam (u ovom slučaju...mi znamo) Nema dokaza, od nekog je to čuo, od koga? itd. Tipična prijetnja bez stvarnih dokaza. To se može radit na pijaci (a i na blogu), ali to se jednostavno ne smije radit u visokoj politici pogotovo kad su u pitanju nacionalni interesi. U ovom radu ti je spomenuta jedna obvezna lekcija jugoslavenskog KOS-a - dezinformacija. Tko to svjesno širi mora biti kažnjen ili smo na tragu Ćosićevog "Memoranduma". A sad ću to pojednostavnit, ja kad kažem da neznam, onda je to tako, a ovi koji kažu da znaju, a za to nemaju pokriće su najobičniji lažljivci, a iz laži ništa dobrog nemože doći. Možda radije onako ljudski - dobro se zamislit.
    Bog i Hrvati

    avatar

    16.04.2010. (17:50)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Zd
    Evo činjenica: predsjednik Tuđman je u Globusu optužio Paragu da je radio za KOS JNA. Paraga ga je utužio privatnom tužbom. Glavna rasprava nikad niej sazvana, Tuđman je umro, ali predmet do danas nije zaključen, a Paraga nije imao mogućnost na sudu dokazat svoju nevinost, i da se Tuđmana osudi za klevetu.
    U isto vrijeme jedan zagrebački tabloid, Imperijal, optužio Paragu da je tajni agent Mossada. T>o ga je optužio bivši predsjednik zagrebačke mladeži HSP-a koji je tada bio Paragin obožavatelj, a danas je urednik na OTV i vodi jednu emisiju. Nikada Paraga nije dobio mogužnost da u medijima demantira takve klevete.
    Treći primjer, vojna tajna služba SIS otkrila u dokumentima koji su nađeni u centrali KOS JNA u Maksimirskoj ulici u Zagrebu (nekadašnje sjedište "vazduhoplovstva JNA") da ej AntoĐapič bio doušnik KOS-a JNA, i tu informaciju 01.4.1992. odnosno dosije proslijedili predsjedniku Tuđmanu, a on je s tim dosijeom ucjenjivao Đapića da radi za njega protiv Parage umjesto da kao hrvatski predsjednik kojemu je Hrvatska na prvom mjestu upozori Paragu da je ondašnji član Predsjedništva HSP-a doušnik KOS-a, a Tuđman poslije licemjerno optuživao Paragu da je navodno doušnik KOS-a JNA bio. Đapićev kosovski dossier je objavio Nacional 2001. godine.
    Ili još jedan primjer: Đapić organizirao u Splitu 10.04.1997 proslavu osnivanja NDH, i njegovi pristaše pozdravljali fašističkim pozdravom dizanjem desne ruke uvis, i The New York Times objavio fotografiju tog skupa sa splitske rive i optužio Franju Tuđmana da širi neofašizam, a Tuđman u medijiam kaže da je to Paraga organizirao, iako je Đapić - njegov koalicijski i strateški partner itd.

    avatar

    16.04.2010. (18:05)    -   -   -   -  

  • Srećko Šojić

    Iako je danas Paraga potpuno pasiviziran jedno je istina, on je ne samo zaboravljen od hrvatske nego i bošnjačke populacije iako se borio za nezavisnost obiju država. Sramota je da se u Sarajevu i BiH razni Mesići i Josipovići dočekuju kao svečano dok Paragu i njegovu borbunigdje ne spominju.

    avatar

    16.04.2010. (19:29)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    Epilog se događa danas u Bačkom Monoštoru, gdje Josipović i Tadić cementiraju buduću Balkaniju. Dok se Josipović ispričava Bošnjacima, Tadiću ne pada na pamet da se ispriča bilo kojem Hrvatu. A ovdje u Srijemu leže kosti tisuća nevinih Hrvata!

    avatar

    16.04.2010. (19:52)    -   -   -   -  

  • LiliMarleen

    @CroSirmium

    Tadić se izvinio u Stankovićevoj emisiji na HRT.

    avatar

    16.04.2010. (20:15)    -   -   -   -  

  • Brko

    LiliMarleen

    A tko još gleda emisiju "Nedeljom UDBA"?

    avatar

    16.04.2010. (20:26)    -   -   -   -  

  • Anonimno

    "1,3 milijuna hrvatskih državljana je mišljenja da je Republika Hrvatska sudjelovala u podjeli Bosne i Hercegovine jer toliko glasova je Ivo Josipović dobio na predsjedničkim izborima, te je dobio placet da u ime njih govori što hoće i vuče državničke poteze za koje misli da su ispravni i dobri za Hrvatsku."
    Vi znate mišljenja 1,3 milijuna hrvatskih državljana? Kako funkcionira demokracija?

    "Ovom prilikom treba naglasiti da 16. travnja 1993. ubijeni civili u Ahmićima još nisu bili Bošnjaci nego Muslimani, narodnost koja se pisala velikim prvim početnim slovom “M“, dok je bošnjačka nacionalnost stvorena tek na Bošnjačkom kongresu u Hotelu Holiday In u opkoljenom Sarajevu koncem ljeta 1993. godine."
    Zašto to treba naglasiti? Ima li razlike ako su ubileni Muslimani ili Bošnjaci?

    "Po DNK-analizi naroda i etničkom porijeklu su bosanski muslimani, dakle, današnji Bošnjaci, porijeklom Hrvati jer su hrvatski katolici i bogumili nakon osvajanja Kraljevine Bosne od strane Osmanskog Carstva, kad je 1463. godine “Bosna šaptom pala“, ....
    Po DNK-analizi naroda ???

    " Druga je stvar što je velikosrpska propaganda režima Slobodana Miloševića i srpskih pobunjenika u Bosni tumačila da su bosanski muslimani navodno porijeklom Turci i da ih stoga treba istrijebiti u znak osvete za 400-godišnju okupaciju Srbije od strane Osmanskog Carstva i uništenja srednjovjekovnog srpskog Dušanova carstva."
    Netočno, tvrdili su da su "poturčeni Srbi".

    Treba li još?

    avatar

    16.04.2010. (20:38)    -   -   -   -  

  • LiliMarleen

    @ Brko

    Ne znam tko sve gleda tu emisiju, ali se ispričao.

    avatar

    16.04.2010. (20:46)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @CroSirmium

    Gledao sam večeras vijesti i novinar je najavio da je glavna tema sastanka u tom hrvatskom mjestu Bački Monoštor (po imenu bi se reklo da je mašarsko mjesto) u Vojvodini hrvatska nacionalna manjina u Srbiji, ali po Istupu Borisa Tadića je tema izgleda sasvim drukčija, ono što si naglasio "buduća Balkanija", jer je najavio "zajedničke sjednice vlade Hrvatske i Srbije". Sad ne znam je li britanska i njemačka vlada zajedno zasjedaju, ili njemačka i francuska vlada? A Josipović bi najradije svoj kabinet preselio s Pantovčaka na Dedinje, da bude zajedno s Tadićem...
    Josipović se ispričao Bošnjacima, ali je "zaboravio" reć da su Srbija i JNA izvršili invaziju na Republiku BiH, da su etnički čistili Hrvate i Muslimane 1992. godine, otvarali konc-logore za Hrvate i Muslimane (Omarska, Keraterm, Luka), da su četnici (JNA, srpski pobunejnici, paravojne jedinice iz Srbije, srpska policija) počinili strahovite zločine u Foči, Zvorniku, da su masovno silovali nesrpske žene i djevojke, klali okolo gdje god su stigli, 6. 4. 92' opkolili Sarajevo i počeli bombardirat, granatirat i sa snajperima ubijat po Sarajevu, da je JNA razorila pola Mostara u svibnju i lipnju 1992. godine i porušila 7 mostova preko Neretve prije nego ju je tada zajednička akcija HVO-a i HOS-a šutnuo van, "zaboravio" je reći kako su Hrvati i MUlsimani noću iz Banja Luke deportirani vlakovima u logore (knjiga Roya Gutmana, "Svjedok genocida") itd. a i broj žrtava koje je Josipović naveo kao posljedicu tog sudjelovanja Tuđmanove politike u Bosni je najmanje udeseterostručio jer je rekao: "milijuni izbjeglice", "stotine tisuća ubijenih", a to je upravo brojka koja se tiče srpskog napada na Bosnu i okupacije dvije trećine BiH...
    U svakom slučaju, Josipovićeva politika je očita - ponovno državno-pravno ujedinjenje Hrvatske i Srbije u okviru tzv. Zapadnog Balkana (gdje je u svemu tome Istočni Balkan?), a to je izdaja!!
    Čitam danas baš kako oko 50 srpskih zločinaca koji su na Županijskom sudu u Bjelovaru osuđeni na raznorazne zatvorske kazne zbog toga što su 3. rujna 1991. zaklali nekoliko desetaka hravtskih civila u Četekovcu, Balincu i Voćinu žive u Srbiji i uživaju zaštitu Republike Srbije iako im je dokazano da su sudjelovali u etničkom čišćenju i masakru. Toliko o Tadićevoj isprici na HTV-u, koja ima za uvjet da se svatko svakome ispriča i čiča miča gotovoa priča, kao svi smo isti, svi smo bili agresori, bio je "građanski rat", međutim, ne znam je li neki grad u Srbiji razoren od hrvatskih tenkova, topova i borbenih zrakoplova i VBR-a? Jesu li hrvatske jedincie etnički čistile u Nišu, zapalile Šumadiju, izvršile genocid u Smederevu?? Jesu li hrvatski tenkovi išli iz Vukvoara u Beograd??

    avatar

    16.04.2010. (21:37)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Anonimno
    I, što si sad rekao, dokazao, argumentirao?
    Nikad nisi čuo za DNK-analizu porijekla naroda?? Bivši ministar znanosti dr. Dragan Primorac je sa stručnjacima iz SAD i drugih zemalja prije nekoliko godina vodio znanstveno istraživanje porjiekla naroda na osnovi najnovijih dostignuća forenzike. Radovi su objavljeni
    pred cijelim svijetom. Po toj analizi je ispalo da su Hrvati i Bošnjaci etnička braća, i da su Hrvati većinom porijeklom autohtoni stari Iliri, a tek na drugom mjestu je udio Jućnih Slavena u Hrvata, oko 30% (ilirski udioje oko 35%), 10 % keltskog udjela ima u Hrvata itd.
    Ako te zanima, po provedenoj DNK-analizi naroda su etnička braća Srbima Rumunji, jer su i jedni i drugi slavenskog porijekla, samo što su Južni Slaveni na području Rumunjske prihvatili romanski jezik, a Srbi staroslavenski na području Crne gore gdje su se doselili.

    Hoćeš tvrdit da srpska ratna propaganda nije bila da su bosanski muslimani navodno Turci?? Čak i sami neki bošnjački krugovi govore da su Bošnjaci navodno turskog porijekla što je suludo i nema veze sa zdravom pameću, čak velikosrpskoj politici daju povoda da ih opet kolju.

    Treba naglasit da su Bošnjaci današnjice prije 28. 9. 2010. bili Muslimani, jer prije tog datuma nije bilo Bošnjaka nego Muslimana, a ono što nisam naglasio je da je bošnjačku naciju stvorio KOS JNA jer je bošnjački ideolog Adil Zulfikarpašić bio doušnik KOS-a JNA, i KOS-u je najviše bilo stalo da razbije hrvatsko-muslimansko vojno i političko savezništvo iz 1992. godine, da ne kažem još iz Drugog svjetskog rata i Prvog svjetskog rata, a osnivač SDA je također bio kosovac, ali ne doušnik KOS-a nego oficir KOS-a, i to sa sjedištem u Zagrebu tako da je SDA osnovana u Zagrebu od kosovca Salima Šabića (inače krojač po formalnom zanimanju), a Alija Izetbegović (i to se naknadno saznalo) bio je doušnik Udbe za koju je počeo radit u zatvoru za vrijeme Jugoslavije. Zato, kad ga je JNA zarobila na sarajevskom aerodromu, nije znao je li uopće uhićen, pa ga je Ganić pitao je li slobodan ili nije, majke ti, pa je ipak shvatio da nije slobodan. Poslije je razmijenjen za generala Kukanjca iz JNA.
    Navod sa 1,3 milijuna glasača sam naveo kao izraz sarkazma jer je toliko naivaca glasovalo za Josipovića koji je obećao "pravdu" (slogan "PravDA"). Sad se vidi da pravda znači zajedničke sjednice hrvatske i srpske vlade, samo ne znamo tko će biti šef te "zajedničke vlade", možda Milorad Dodik, a njegov zamjenik Milorad Pupova kao "hrvatska kvota", hahaha?
    U Hrvatskoj demokracija funkcionira tako da odmah drugi dan nakon izbora izborni pobjednik biračima kaže: Jebite se!

    avatar

    16.04.2010. (21:56)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Lili Marleen

    Tebi se izgleda sviđa pjesma Lili Marleen jer je imala promociju na Radio Beogradu nakon kapitulacije 1941. godine:))

    avatar

    16.04.2010. (21:58)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @ispravak: lapsus, treba stajat 28.9. 1993. Bošnjački kongres u Holiday In hotelu u opkoljenom Sarajevu kad su Muslimani postali Bošnjaci.

    avatar

    16.04.2010. (22:08)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @...

    Je li Josipović u Bačkom Monoštoru očitao Tadiću bukvicu o tome da je bezobrazno i perfidno tražiti od RH da ukine Dan pobjede i domovinske zahvalnosti od 5. kolovoza?
    Treba SDP i Zorana Milanovića pitati je li to Josipović naučio u SDP-u da se šutke prelazi preko takvih prijedloga kao ovaj od Tadića da se ukine hrvatski državni praznik u spomen na oslobođenje od srpske okupacije, četničkog zuluma, od Mile Martića i njegovih idijota, od srpskih pobunjenika odnosno od 5. kolone, od izdajnika i obožavatelja Slobe Srbina?

    Srbija, parlament Srbije, nije u stanju osudit genocid koji je počinila genocidna tvorevina tzv. "Republika Srpska", a u biti Srbija, Milošđevićeva Srbija je počinila genocid i u RH i u BiH.

    avatar

    16.04.2010. (22:35)    -   -   -   -  

  • Brko

    LiliMarleen

    Emisiju "Nedeljom UDBA" gledaju samo Udbaši,njihova "deca" i "deca" srpskih oficira.

    I to bio cijelokupan auditorij poremećenog uma.

    avatar

    16.04.2010. (23:10)    -   -   -   -  

  • Anonimno

    "... od Mile Martića i njegovih idijota, od srpskih pobunjenika odnosno od 5. kolone..."
    Ispravno je idiota, a ne idijota.

    avatar

    17.04.2010. (00:23)    -   -   -   -  

učitavam...