Komentari

doninsvijet.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • leklerk

    gle 'vako. vozim se ja sa ženom na posao prije više godina (dok je radila) i u retrovizoru vidim tipa u starom fordu koji mi ne uljeva povjerenje. jutro, ja mamuran, a on izgubljen (poslije se ispostavilo), stanem na seaforu, a on puf, udre u mene, izađemo vani, ja odma složim onu facu "ništa me nemoj pitati", pogledam štetu i vidim da je meni razbio štop svitlo, a sebi far i pitam, onako mrk "i...šta ćemo sad?" prije nego što je odgovorio ja se nadovežem, "eto daš mi 300 kn i nećemo zvati policiju", tip izvadi novčanik i kaže "nemam nego 250", "može, daj to ionako kasnim na poal". štop svitlo je koštalo 60 kn, a ostatak je podirio besparicu. e ali, tu priči nije kraj. poslije par dana idemo mi tako u spizu i komentiramo tog tipa, kako bi bilo dobro tako, s vremena na vrijeme, naglo zakočiti da neko udre u nas i podmiri trošak spize. dođe crveno, stanem, kad novi lik udari, hihi, evo još jedan, pomislim da ćemo kupiti i više nego šta smo mislili, ali na žalost, samo se je bio malo naslonia :((((

    avatar

    10.04.2010. (20:51)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ne bih ni ja potpisala kozi bahatoj, bezobraznoj! :((((( Kakvih sve ljudi ima na ovom svijetu!
    Ja ne bih bila tako dobrohotna prema njoj kako Ti - i sugrna sam da bih osobno bila pozvala policiju - pa neka se gospođa crveni...
    Susreti su prekrasni - i važno je da su oni uljepšali cijeu situaicju...
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    10.04.2010. (21:29)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @leklerk, znači i tebi se dogodilo "na žalost ništa" :))))) .... očito su vozači fordova opaki na cesti. :))))))
    U životu sam imala dva prava sudara.
    Prvi je bio dok sam još hodala s mužem. Stojimo mi u fići na pješačkom prijelazu, tada sam bila suvozač.... pješaci prolaze.... a u leđa nam se zabio vozač kamiona (RABA). Kasnije je izjavio da je zaspao.
    Bacio nas je 150 metara... u Maksimirsku ogradu.... i to tako da nijedan pješak nije stradao, kroz kolonu koja je išla u suprotnom smijeru... i nijedan auto nismo okrznuli... letjeli smo poput loptice u biljaru. Muž mi je tada imao lakše ozlijede na glavi od stakla... a meni nije bilo ništa... Policajci su mi rekli da me je spasilo što nisam bila vezana... Sic ispod mene je pukao od udarca... a ja sam skliznula u prostor za noge.
    U tom sudaru me pogodilo ponašanje vozača kamiona. Pogledam muža... on sav krvav po glavi... pogledam na cestu i vidim vozača kamiona kako razgledava svoj branik... Nije nas ni pogledao. Poletjela sam k njemu.... Ne znam zašto.... valjda sam se onako u šoku htjela tući... i tada je pritrčao neki dečko... uhvatio me za ramena i rekao: "Smiri se... ja ću se s njim obračunati umjesto tebe... a ti pokupi dečka i vodi ga u bolnicu...." Taj dečko mi je pomogao u tom trenutku više od svih.... jer mi je bilo važno osjetiti Čovjeka u tom trenutku.... a i sada mi je smiješno kako me pročitao. :)))))
    Vozač kamiona nas nikada nije nazvao... nije ni pitao kakve su bile ozljede... a sudar je bio žešći, na autu totalka... koju smo naplatili preko osiguranja.
    Boljelo me... što mu je branik na kamionu važniji od ljudi.
    Drugi sudar je bio sličan. Vozila sam tada mali crveni Ford Ka... to je moj prvi i jedini baš moj auto. Obožavala sam ga... Taj auto mi je nekako pasao uz ten i boju duše.... i to je bio jedini limeni ljubimac s kojim sam razgovarala i mogu reći da sam ga voljela... od milja sam ga zvala kaić... :)
    Stojim na semaforu... zadnja u koloni i pljas..... Čovjek se zaletio u nas.
    Profesionalni vozač.... preumoran jer je bio previše sati na cesti.... u trenutku nepažnje zabio se u mene. Rasturio je guzu mom kaiću... koji je tada bio skroz novi. On je bio toliko potresen, uzrujan i uznemiren da sam ga tješila dok smo čekali policiju... Bila sam toliko skoncentrirana na smirivanje njega da nisam uopće razmišljala o tome kako se ja osjećam. Naravno da mi je bilo žao mog tutača... ali ni u jednom trenutku mi sva ta šteta nije bila ispred tog čovjeka s kojim me sudbina spojila u toj nezgodi. Štetu smo namirili iz osiguranja i nije bilo nikakve drame.
    Na svu sreću.... nisam imala drugih nezgoda... a i u ove dvije me netko čuvao... pa sam izvukla živu glavu.... a i drugi nisu stradali.

    avatar

    10.04.2010. (21:37)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @luki 2... ma policiju zovemo kad za to postoje razlozi. Tu zbilja nije bilo razloga za maltretiranje policije.... jer imaju puno važnijeg i pravog posla.
    U životu sam nekoliko puta zvala policiju... bila su to ova dva sudara koja sam gore spomenula.... pa jednom na poslu kad je stranka fizički nasrnula na mog kolegu, a i kad su mi u školi pretukli sina (bila je o tome tema) družila sam se više dana s policajcima. U svim tim situacijama došli su na moj poziv, savjesno i profesionalno odradili svoj posao... bili mi podrška u teškim situacijama i savjetnici što učiniti dalje....
    Četiri puta sam platila kazne... jednom zbog bezobraznog parkiranja u zaustavnoj traci kod gradske tržnice i dva puta zbog prebrze vožnje. Bili su pristojni, radili su svoj posao... a ja sam bez pogovora platila svoje kazne... jer sam ih zaslužila. Jedino sam jednom platila kaznu zbog toga što nisam upalila svjetla (zakon je tek stupio na snagu).... a policajac me preusmjerio na parkiralište i dugo mi držao moralnu prodiku. I tu sam kaznu platila bez pogovora... ali sam mu malo zamjerila što me davio tako dugo...
    Policija svakako nije nešto s čim me netko može zastrašiti. Ja se više bojim lakomih i zlih ljudi.... Policija valjda služi da nas od njih štiti.
    A slučajni susreti s neznancima itekako mogu uljepšati ružne dane... kao da ih nebo šalje da nas podsjeti što je važno.....

    avatar

    10.04.2010. (21:48)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    ovo društvo je trulo zbog "glave", ali i zbog tisuća sitnih dijelova koji su svoje zadovoljstvo i sreću sveli na to da ušićare bilo što od bilo koga i pod bilo kojim uvjetima
    ti i takvi su kočnica svake promjene na bolje

    avatar

    10.04.2010. (23:54)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Upravo tako - kao da na s podsjeti što je važno....
    Neću tako skoro na blog; jednostavno ne stižem! :(((((
    Vrijeme curi kroz prste; a ja u zaotacima...:)))))
    Hvala, hvala na čestitkama za Goldien rođendan - lijepo smo ga proslavile; zajedno, uz pasju torticu i fiineeee konzervice s patkicom i rižom :)))))
    Vole Vas Luki+Goldie

    avatar

    11.04.2010. (12:11)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    ... ah, žene!... i to žene u prometu, na cesti, u motornom vozilu, brrrr, ježim se :))))))... pozdrav...

    avatar

    11.04.2010. (13:49)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Ali oni to ne razumiju. To im je tako slatko kao i bonbon. U tim predstavama često ne dožive pravnu ili ciljanu zadovoljštinu, ali zo je život i koji puta ne uspiju. Nestrpljibo očekuju novi doživljaj za takovo što. Nažalost ništa, ali ipak zamalo da i bude. Treba probati, zar ne... Svako ti dobro ... :)

    avatar

    11.04.2010. (13:57)    -   -   -   -  

  • blackwhiteworld

    nezgodno...valjda je plavuša sponzoruša pa naučila u svakoj situaciji upucati dobitak

    avatar

    11.04.2010. (14:37)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    joj, nemoj se ljutiti, ja sam se na kraju dobro nasmijala! :)))) od Orbit bombona, više me muče žvake.....teže ih je izvaditi, treba i to zabraniti :))))
    Dobro je da si čitala šta je guska napisala, naravno da ona nije razmišljala o tome da ti možeš izgubiti popust na policu, šta to nju briga.

    avatar

    11.04.2010. (22:10)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Koraljka... najtužnije je kad takve osobine vidimo u mladim ljudima... Slažem se s tobom.
    @luki2.... ma O.K. ako si u gužvi... ali nemoj nestati za ozbač... ipak ponekad napiši nešto... :)
    @Smisao Života... žene su još opasnije na plaži. Pogotovo ako su mlade, bez celulita i ako imaju dobre prde. To je takva opasnost... da naša Vlada priprema Zakon koji će zabraniti kupanje u bikinijima... a tko se želi kupati mora imati ronilačko odijelo...
    @Mladen.... očito život ne razumijemo i ne tumačimo svi na isti način. Uostalom... napisao si lijepu temu o tom...
    @blackwhiteworld... ma nemam pojma kakva je inače... ali ja se nadam da je više nikada neću sresti.
    @Suncokretice... žvake treba još prije zabraniti.... jer tko je vidio žvakati dok voziš... Čeljust mora biti mirna i opuštena.
    Navodno ne bi izgubila popust.. jer do sada nisam imala nikakvih nezgoda... :)

    avatar

    11.04.2010. (22:41)    -   -   -   -  

  • Katja

    "Dugotrajno robovanje i rđava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete." Ivo Andrić

    avatar

    12.04.2010. (21:24)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Veliki Andrić... :)
    Hvala ti Katja na odličnom prilogu temi... ;)

    avatar

    12.04.2010. (21:39)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Mislim da je nakon svega rečenog jasno ko dan kako orbit bombone (pogotovo crvene) treba zabraniti u novom zakonu u prometu.

    avatar

    13.04.2010. (08:19)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @izvorni_zivot... drago mi je da se slažeš sa mnom.
    Ima nešto još opasnije od Orbit bonkasa. Najopasnije je kad nam u vožnji misli vrludaju... To bi isto pod hitno trebalo zabraniti...

    avatar

    13.04.2010. (21:19)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @leklerk... halo javi se.... halo, halo... nešto bi te pitala....

    avatar

    13.04.2010. (21:21)    -   -   -   -  

  • leklerk

    aj pitaj.

    avatar

    14.04.2010. (15:49)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @leklerk... upomoooooć...... !!!!!!!!!!!!!!
    Na "jubituu" su sve nešto sprčlali... i više nema adresa za preuzimanje linkova... kao što su bile do sada. Ti si me naučio kako se to radi... i sad sam uznevjerena jer si ne znam pomoći....

    avatar

    14.04.2010. (17:23)    -   -   -   -  

  • leklerk

    ček da poglejem :)

    avatar

    14.04.2010. (17:26)    -   -   -   -  

  • leklerk

    vako. ako je riječ samo o linku kojeg ćeš vezati na neku riječ onda kada otvoriš taj video kopiraš ono što se nalazi u adresnoj traci (znaš što je adresna traka, je tako) i zalijepiš kao link. ako pak hoćeš staviti video na blog, eee tu je malo veći problem (hihi). kad otvoriš video onda ispod videa u donjem desnom uglu piše "views" a ispod toga "", klikneš na to...ebate, hihi i otvoriti se jedna nova traka koja počinje sa

    avatar

    14.04.2010. (17:42)    -   -   -   -  

  • leklerk

    nadopuna! izgubilo se u blogu zbog znakovlja.
    dakle, ....a ispod toga "embed"
    ...nova traka koja počinje sa "object width= itd....

    avatar

    14.04.2010. (17:45)    -   -   -   -  

  • leklerk

    kopiraš to di piše "object width= itd... i zalijepiš tamo gdje želiš. aj provaj :)))

    avatar

    14.04.2010. (17:54)    -   -   -   -  

  • greentea

    ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leklerk?!!!!!!!!!!! to, to....to ...je svuda!
    p.s. a, ti - da nisi dirala onog pijetlića! misliš da me skakanjem s teme na temu ko majmun s grane na granu moš zavarat, pa da zaboravim početak posta? a, jok! prste sebi od malog genijalca:)))))))

    avatar

    25.04.2010. (23:24)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    ..

    avatar

    29.06.2010. (12:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...