Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • 007

    GOSPA MEĐUGORSKA SPASILA ZRINJSKI, ILI TREŠNJEVAČKI PEH, PEGULA, NESREĆA.....

    PREGLEDAVAJUĆI SNIMKU UTAKMICE, BEZ PRETJERIVANJA NAŠA NAJBOLJE ODIGRANA UTAKMICA NA TURNIRU (IAKO MISLIM DA MI MOŽEMO I MORAMO DALEKO BOLJE).
    NAKON JEDNOG MRTVACA IZ KONTRE (problemi sa kontrama ostanemo bez trčanja i čvrstine) ZRINSKI MOŽE ŽALITI ZA PROPUŠTENOM PRILIKOM, NAKON TOGA TOTALNA DOMINACIJA I OPSADA CRVENOG GOLA, DVA ČISTA MRTVACA PROMAŠENA, SLOBODNJAK SVENA ZAVRŠAVA NA GREDI IZ ODBIJANAC OPET GREDA, PA MRTVAC BR. 3 SKIDA GOLMAN (uz pomoć Gospe Međugorske), ....I DALJE NEĆU NABRAJATI.
    IZA MENE SJEDILI SU RODITELJI DINAMOVACA I GLEDALI VIŠE NAŠU UTAKMICU NEGO SVOJIH KLINACA I KOMENTIRALI DA SMO ZA DVA KOLJENA BOLJI OD SRETNO SPRETNIH MOSTARACA.
    BOLJI NE POBJEĐUJU UVIJEK, ŠTETA, SUTRA BI IGRALI SA DINAMOM ZA POLUFINALE.
    U SVAKOM SLUČAJU SVE ČESTITKE KLINCIMA I TRENERU.

    POHVALE NAŠEM ZAGREBAČKOM NOVINARU NA VRLO DOBRIM IZVJEŠTAJIMA.
    HIMALAJA, TRES, .

    avatar

    10.04.2010. (20:43)    -   -   -   -  

  • Lupus

    Dečki su odigrali najbolju utakmicu na turniru, ali dogodio se dan kada ništa ne ulazi. Ipak pohvale za igru i posebno ponašanje na terenu.
    Bilo je lijepo i ugodno u Splitu.
    Pozdrav svima sa juga.

    avatar

    10.04.2010. (20:52)    -   -   -   -  

  • 007

    himaja tres, zaboravih čestitati PIONIRIMA '97 NA OSVOJENOM MEDULINU,
    BRAVO DEČKI, himaalajaaa

    avatar

    10.04.2010. (20:55)    -   -   -   -  

  • Lupus

    Sinjski studio.
    Završio je turnir u Splitu i Vranjicu. Po vrlo hladnom vremenu, na rubu kiše (padala je čitavo jutro), zasluženo su slavili klinci Dinama. Mlađi protiv Posušja, a naša generacija protiv Dalmatinca 3:0, u utakmici u kojoj su po prikazanom trebali i uvjerljivije slaviti. Naši dečki su im pružili veliku podršku sa tribina lijepog igrališta u Vranjicu. Moram priznat da me bilo malo strah, jer navijat za Dinamo u Splitu, osobito poslije najnovijeg "slučaja Senzen" u Stobreču, nije baš preporučljivo i prilično je hrabro, ali sve je prošlo u najboljem redu. Očito je šačica idiota ostala doma, tako da je ozračje bilo OK. Dečki su krenuli prema Zagrebu, smrznuti, ali bogatiji za jedan novi doživljaj.
    P.S. Za Dinamo je branio dečko koji je protiv nas branio na Tež-u, što znači da je ipak on prvi golman.

    avatar

    11.04.2010. (16:50)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Sritan je onaj ko je pobiga od doli. Već odavno!
    Nagradno pitanje: Zašto je tome tako?
    Dobitnik dobiva sedam dana nošenja Hajdukove trenirke (osobno doniram) po Zagrebu.

    avatar

    11.04.2010. (23:36)    -   -   -   -  

  • incident

    PRESS

    HOROR U STOBREČU Divljaci naočigled djece napali trenera Dinama
    Trener Dinamove U-8 selekcije Ivan Senzen (29) naočigled prestravljene djece napadnut je u petak navečer u Stobreču u novom u primjeru ludila i najobičnijeg divljanja pod krinkom nogometnog navijaštva.

    Oko 19.30 sati, kada se Dinamova delegacija vraćala u Vilu Plazibat gdje je odsjela zbog nastupanja na Turniru “Prvi koraci” u organizaciji vranjičkog Omladinca, grupa od pet-šest mladića koji su se predstavljali navijačima Hajduka, očito po ranije dogovorenom scenariju fizički je nasrnula na Senzena dok su djeca u strahu pobjegla u objekt.

    Mladići su trgali sa Senzena klupsku trenirku i majicu dok su šokirana djeca u suzama vrišteći s prozora promatrala što se događa s njihovim trenerom.


    Mate Plazibat (na slici lijevo) pritekao je u pomoć Ivanu Senzenu (na slici desno)

    Vlasnik objekta Mate Plazibat međutim nije oklijevao, pozvao je policiju, umiješao se u sukob i poremetio planove napadača.

    - Nemam fizičkih ozljeda, srećom uletio je vlasnik objekta. Najgore je od svega što su djeca sve to vidjela i još će dugo imati traume i te prizore u glavama. Jedan od dječaka cijelu noć nije mogao doći k sebi. Bio je sa mnom u sobi, ali skoro da nije spavao. Stalno je povraćao - otkrio je Senzen.

    Da nije bilo brze reakcije Plazibata tko zna u što bi se napad izrodio.

    - Oni se samo lažno predstavljaju navijačima Hajduka, to je najobičnija grupa huligana. Prijetili su čovjeku da će ga zapaliti, nisu ga htjeli pustiti, iskidali su mu majicu, a djeca su vrištala s prozora. Život mi se zgadio. Uhvatio sam onog što je držao trenera za vrat i rekao neka ostave djecu na miru, a brzo je došla i policija. U inozemstvu bi dugo sjedili u zatvoru. Ne kazni li ih policija podnijet ću privatnu tužbu zbog napada na moje goste - najavio je ogorčeni Plazibat.

    Vrlo brzo na poprište događaja stigla je i policija i privela napadače, a od tada su zagrebačka djeca i treneri pod stalnom prismotrom organa reda. U Dinamu su čak razmišljali i povući djecu s turnira, no na koncu su od toga ipak odustali.

    Zaprepaštenost događajem nije krio ni organizator turnira Franko Bogdan.

    - Ovo je neviđeno! Umjesto da se među djecom širi prijateljstvo dogodi se nešto ovako. Muka mi je kao organizatoru. Društvo se treba ozbiljno pozabaviti ovim problemom - zaključio je Bogdan.

    avatar

    12.04.2010. (08:53)    -   -   -   -  

  • Lupus

    Nije mi bila namjera vrijeđati nikoga, bio on iz Splita, Zagreba ili bilo kojeg drugog grada. Ista stvar (mislim na Stobreč) bi se vjerojatno dogodila i u Zagrebu da se netko prošeta u dresu Hajduka. Do kada tako? Do kada će na turnirima za djecu biti potrebna policija? Žalosno je da se čovjek ne osjeća sigurno ako misli i osjeća drugačije i navija za onog drugog. Ipak, mislim da su "normalni" ljudi, hvala bogu, u većini i na jugu i na sjeveru.

    avatar

    12.04.2010. (09:01)    -   -   -   -  

  • kum

    Pročitajte samo komentare na portalu Slobodne dalmacije pa će vam svima biti jasno gdje su djeca bila i šta dalmatinci misle o njima.

    avatar

    12.04.2010. (12:15)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Lupus potpisujem, a kumu: Ako će mi komentari s foruma objasnit gdje smo bili, onda se bojim otići bilo gdje, a bogme i ostati ovdje

    avatar

    12.04.2010. (12:46)    -   -   -   -  

  • kum

    Mastife moj, i sam znaš kakva je atmosfera bila na finalnim utakmicama. I sam si rekao da je teško nositi dinamov dres i znaš kaj se dogodilo u Stobreču.

    avatar

    12.04.2010. (18:15)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Kume moj, ti očito nisi bio na finalnim utakmicama.

    avatar

    12.04.2010. (20:29)    -   -   -   -  

  • kum

    Mastife, bio sam ja na finalnim utakmicama (pozdravili se ti i ja) i znam o čemu pričam. Na finalu 2000 godišta djeca iz Sinja navijala za Dinamo, a ono neki pametan barba j... mater toj dijeci. A takvih primjera cijeli dan koliko hoćeš.

    avatar

    13.04.2010. (08:05)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Na to i mislim. Vranjicom je odzvanjalo - Dinamo, a ne Dalmatinac, Omladinac ili koji već ...ac.
    Ali ne slažem se da se radi o atmosferi linča, kako je to netko rekao. Kad se sjetim nekih utakmica koje smo igrali u Zagrebu, u Parku mladeži smo bili kao doma, a o Vranjicu smo sve rekli. Naravno da je ponašanje idiota u Stobreču nepotrebno komentirati, kao i tog barbu koji je Stobrečanima očito rodbina, ali vjeruj mi da je to jako daleko od općeg razmišljanja

    avatar

    13.04.2010. (09:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...