Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • ?

    Jeli istina da vaše predvodnice imaju neki poseban prsten?
    Ako je istina čemu to?
    Mislim zakaj će joj prsten kad pleše ili ako ga ne nosi kad pleše kad ga onda ima nositi tj šta će joj??

    avatar

    09.04.2010. (17:49)    -   -   -   -  

  • =(

    Možda bi bilo uredu da cure koje su izbačene radi ocjena u šk ne budu ovako prozivane na na blogu,pa da svatko može vidjeti kako tko uči...mislim da je curi bad kad ovak pišete o njenim ''problemima''.

    avatar

    09.04.2010. (17:52)    -   -   -   -  

  • =(

    ...a i nemate pravo na to da javno njene ocjene iznosite na internet pa kakve god one bile.

    avatar

    09.04.2010. (17:54)    -   -   -   -  

  • iiiii

    a di je kukolja???????????

    avatar

    09.04.2010. (18:38)    -   -   -   -  

  • mira-marska

    pa vi niste normalni, casna rijec. ovdje na zapadu se rezultati ispita objavljuju (ako se izvjese) pod shifrom tj brojem, ili se daju samo osobno na ruke i pazi se na tajnost ocjena od srednje skole vec na dalje, daju se posebni passwordi na internetu i nikad se ne govori pred svima o necijim ocjenama , samo sa roditeljima 1on1 (mladji uzrast) ili sa studentom osobno, a vi ovako javno blatite te mlade cure. sram vas moze biti.

    avatar

    09.04.2010. (18:38)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ?:
    Da istina je. Svaka predvodnica kada to postane dobija prsten od bijelog zlata sa 4 safira (koji simboliziraju zvjezdice 1. predvodnice). Ovaj prsten je statusni simbol i ostaje joj u vlasništvu i nakon odlaska iz tima.

    iii:
    Kako to mislis gdje je. Pa na treningu je!

    svi ostali:
    Ma dajte se malo skulirajte. Ovo drustvo ide do vraga. Pa zar nije dobro da se daje primjer svima da moraju uciti i da ce im se isto desit ako ne ispunjavaju svoju osnovnu obvezu, a to je škola. Ispada da je vaznije zastititi one koji se ne drze drustvenih pravila nego pozitivno utjecat na djecu.
    Konacno nitko nije objavio ime i prezime djevojke koja ima lose ocjene. Tko od vas zna tko je Korra? To znaju samo oni koji su u timu, a oni i ovako znaju da je suspendirana. Objavili mi pravo ime, inicijale, nadimak ili lazno ime oni ce znati, a vi necete, niti trebate. Ili mislite da mozemo (i trebamo) sakriti u timu da netko ima katastrofalne ocjene i da je radi toga izbacen iz formacije. Nego bi sad trebalo napisati da je otisla iz tima radi bolesti lijevog bubrega. Majko mila.

    Što je slijedece? Mozda ni profesor u školi više nece smjeti reci da je nekome dao jedan da je ostle kolege ne stigmatiziraju (jer nedo bog da bi je motivirali). Pa ce je morati potajno i nasamo ispitivati da ispravi ocjenu kako se ne bi saznalo medju ostalih 35 ucenika da ima jedinicu...

    Što se tice Hrvacanin ne radi se o ocjenama u školi, procitajte post. Radi se samo i iskljucivo o strukovnoj klasifikaciji. Kao kada nogometas ne ispuni standard i zavrsi na klupi. Ili bi trebalo mozda prekriti klupu i igraliste velikim platnom da navijaci ne vide tko nije ispunio standard pa sjedi na klupi umjesto da igra.

    Pa kud ide ovo društvo?

    pederissimo:
    Zao mi je ali ovdje nema mjesta politici i temema politicke prirode kakvu ste pokrenuli. Zato vam je post izbrisan.

    avatar

    09.04.2010. (19:05)    -   -   -   -  

  • pederissimo

    ma dajte popis ovje na nternet odmah da vidimo koja cura ima kakve ocjene. dajte registar ocjenaaa svih curaaa na interneeet jaaaavnooo . stavicemo ga na server ovdje u americi da ga niko ne moze doseci .

    avatar

    09.04.2010. (19:30)    -   -   -   -  

  • pederissimo

    ocemo registar ocjena svih zagrebackih mazoretkinja na internet. tako ce se nagraditi uspjeshne a kazniti one koje imaju slabe ocjene. nije vazno kako izgledaju, kako barataju stapom ilii nastupaju u formaciji , vazne su njihove ocjene. ako skuzimo koja ima kakve ocjene znacemo kojoj mozemo fuckati iz publike a kojoj pljeskati. to i je vas cilj, diskriminirati po ocjenama, kaj ne?

    avatar

    09.04.2010. (19:38)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Posljednji kom sam vam izbrisao. Pucate se na odgoj, dusebriznistvo i kvazi-pedagoške metode a onda ultra-masno opsujete. Pa covjece kako mozete moralizirati o ispravnosti motivacije da uce i opsovati najgnusnije moguce. Upravo ovo govori o tom kvazi-moralo i dvostrukim kriterijama.

    Zar ovim predivnim komentarima zelite reci da ne trebamo voditi brigu o ocjenama nasih clanica? I makar su totalno zabrijale, totalno upropastile ocjene, mi se trebamo samo ravnati po njenim sposobnostima. Korra je jedna od najtalentiranijih cura ikad u timu, ali ta kolicina cvrstih jedinica koje su zakljucene na polugodištu (i nisu ispravljene do kraja ozujka) i toliko zapostavljanje školskih obveza (sa brdom neopravdanih sati) je stvarno puno pretjerano. Cura ce si upropastiti zivot ako se ne poduzmu ovakve rigorozne mjere.

    I da se razumijemo. Nije to odluceno na precas, niti nismo prije poduzeli apsolutno ništa. Upravo suprotno. Dali smo joj brdo šansi, poduzeli smo sve je motiviramo, natjeramo, pomognemo joj... I ništa... I što bi sad trebali? Ostavit da djete padne razred? A upravo to ce se disti. I nedo bog da na tom primjeru klinke nauce. Diskriminiranje prema ocjenama? Pa što je vama covjece? Kaznjavanje djevojke koja je izuzetno pametna, ali upropasti ocjene do krajnjih granica je diskriminiranje?

    I ljubazno molim izbjegavajte ubuduce psovke, posebno ovako opake i krajnje bezobrazne. Nije tome mjesto na blogu kojeg citaju maloljenici.

    avatar

    09.04.2010. (20:57)    -   -   -   -  

  • neka

    a ako kora nesmije više u s1a, čemu da se trudi i ako bude u zamjeni, kad neće plesat nikada? ne kužim, pozz :)

    avatar

    09.04.2010. (21:18)    -   -   -   -  

  • mama

    Gospodine Alene, često posječujem vaš blog i divim se vašem radu, ali ovako objavljivanje imena stvarno nije u redu...to je osobna stvar svake cure, ako netko nije za školu i učenje nije, i slažem se s vama u potupnositi da take učenike treba suspendirati, a ne javno objavljivati na blogu!!! ako ni jedna škola ili fakultet ne objavljuje ovake podatke odkuda vama to pravo???
    nadam se d roditelji dotiče ne znaju za ovakvu objavu!! POMALO RAZOČARANA

    avatar

    09.04.2010. (21:36)    -   -   -   -  

  • tralala

    ja mislim da niste fer i da ste pomalo dvolični.... ako se netko javi na blogu i pita zašto je (u ovom slučaju) Korra izbačena, svi navaljujete na tu informaciju i sve vas zanima razlog.... i kada Alen objavi razlog, onda ste protiv objavljivanja.... i smatram da nema ništa lošega u tom objavljivanju... i da je to samo primjer i poticaj ostalim curama da se trude i da im se ne dogodi takvo što...

    avatar

    09.04.2010. (22:19)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Još jednom naglašavam da identitet mlade dame ni pocemu nije ugrozen. Nitko od vas ne zna tko je Korra, pa cak ni koje je njeno pravo ime i prezime, puni identitet. Znaju samo oni iz tima (vjerujem da niti cure u S2 ili S3 nemaju pojma o kome se radi). A cure iz S1A taj podatak i ovako znaju vec tjedan dana, jer ga ne mozete sakriti.

    U svakom slucaju kaznjavanje kod nas nema za svrhu odmazdu niti stigmatiziranje, nego je poruka ostalim curama (prevencija). Što je u tome loše?

    mama:
    Nazalost radi se o vrlo inteligentnoj curi koja nikako i ni na koji nacin nije smjela ovako sto napraviti. Ona bi sa 20% truda mogla u toj gimnaziji prolaziti sa solidnom trojkom.

    neka:
    Procitaj još jednom post. Ona je suspendirana, no ako ispravi ocjene do kraja školske godine moze se vratiti u S1A. A tada je stvar sposobnosti i uvjezbanosti, tj. za koliko ce uspjeti napredovati, nadoknaditi ono što je S1A napravio... pa ima ponovo šanse u rujnu ili listopadu uci u formaciju.

    avatar

    10.04.2010. (01:00)    -   -   -   -  

  • mama2

    Znate što ljudi meni je to potpuno u redu što je takav podatak objavljen, jer se i moja kćer koja je pokvarila ocjene bitno zapitala i prepala. Naravno, kod nje nije toliko velik problem. No, ja to podržavam. Mojoj su maloj mažoretkinje sve na svijetu, i čim vidi ovako što primi se knjige. I tu Alenu svaka čast. Jer ih nadzire, motivira, ali i kažnjava. Znam da sa Korrom nije sve bilo u dan-dva, nego se trudilo, puno razgovaralo, mislim da je bio i u školi, sa roditeljima...

    Svakako su se izokrenule stvari. Naravno nisam za to da učitelji tuku djecu u školi, ali sam još manje za to da učenici tuku učitelje, što je, nažalost, danas pravilo, a ne izuzetak.

    Počeli smo štititi nerad, neznanje, negativnosti. Pod krinkom zaštite i lažnog morala počeli smo izokretati sve vrijednosti. Normalno je da klinci zastrane, da ubijaju na ulici, da prebijaju drugu djecu, a mlate profesore, ali nije normalno da se iznese neki loš primjer i da svi na tome nauče. Korra je masi njih bila uzor, bila je talent, no svakako je ozbiljno zastranila i to mora biti primjer svima ostalima, da je to neprihvatljivo i da to ima posljedica. A staviti ko kao anonomni primjer nikako nije istok intenziteta kao kad se naglasi o kome se radi. Upravo o tom velikom talenutu kojeg je čekala velika budućnost u S1A.

    Mislim da svi zastranjujemo. Najmanji klinci danas ne smiju trčati po školi, a onda se čudimo kako nisu koncentrirani 7 sati. Ne smije se izbaciti djecu iz nastave, ali je OK da oni mrcvare učitelja i cijeli razred, te im ne daju da išta nauče. Ne smije se viknuti na klice jer oni odmah zovu plavi telefon, ali oni mogu pljusnut profesora, izgrebat mu auto, ispustit gume... Sve smo izokrenuli. I što nam je ta suvremena pedagogija donijela? Generacije koje propadaju, ubijanje na ulici, nerad i totalnu nedisciplinu. A ti klinci će navodno preuzeti ovu zajednicu...

    avatar

    10.04.2010. (01:27)    -   -   -   -  

  • LaLa

    Ja se u potpunosti slazem sa ovakvim vasim postupcima prema ovakvim situacijama. Ali me zanima dali cure mogu prolaziti sa 2? Dali im mora biti veca ocjena ili? Mislim ako bas ne mogu dobiti 3 ili neku vecu ocjenu nego 2.

    avatar

    10.04.2010. (14:11)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    mama2:
    Upravo tako.

    LaLa
    Ne zanosimo se mi da su sve cure odlikasice. Dakle procjenjuje se svaki konkretan slucaj. U nacelu ako nekoj mazoretkinji padnu ocjene za dvije (sa 5 na 3, sa 4 na 2...) onda ju se suspendira. No, tome prethode razgovori sa roditeljima, razrednikom, uciteljima, sa njom... Svakako takvoj curi tim nastoji pomoci (instrukcije, ucenje...).

    avatar

    10.04.2010. (14:49)    -   -   -   -  

  • hm

    a kakve su kukolja i lukša u školi? da li uspiju to sve?

    avatar

    10.04.2010. (17:27)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Cure su super u skoli. Naravno da sve uspiju.

    avatar

    10.04.2010. (20:43)    -   -   -   -  

  • pipi

    ovu tortu na slici je sigurno radila Alenina mama... žena radi fantastične torte... izgledom savršene.... bravooooo za Leninu mamu!!! =DD

    avatar

    10.04.2010. (21:39)    -   -   -   -  

  • *

    pošto ste napisali da korra ima mogućnost ući u formaciju u 10.mj. moram pitat jel to mogućnost za sve fazanke ili samo njoj i prvim zamjenama? jel se korri povratkom u 1A vraća dosadašnji rejting?

    avatar

    10.04.2010. (21:58)    -   -   -   -  

  • pinky-štenge

    aaa Ž, di je ona moja slika s tortom?? pa moraš mi tu stavit, ona kad sam izlazila iz elita.... :DDDD

    avatar

    10.04.2010. (23:09)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    pipi:
    Ja sam cuo da radi i famozne pite i bureke. Valjda cemo to i probat....

    *:
    Ne razumijem ovo sa fazankama. Svaki takav slucaj je specifican. U svakom slucaju ne vraca joj se dosadašnji rejting i nece biti u 1. formaciji. To je sigurno.

    avatar

    11.04.2010. (02:02)    -   -   -   -  

  • LaLa

    To je bas lijepo, jer dosta njih misli da je skola nesto bezveze. Ali ovo sto radite trebalo bi ih samo motivirati da budu u dalje ovako uspjesne i dobre ne samo u mazoret svijetu vec i u skoli. Samo tako nastavite i ne obazirite se na ruzne komentare nekih koji su eto samo culi pa odmah rekli, a zapravo pojma nemaju. Pozdrave vam ostavljam. :D

    avatar

    11.04.2010. (02:14)    -   -   -   -  

  • *

    Ako neke cure odu pretpostavljam da ulaze zamjene, al ako više cura ode, jel onda druf+ge cure po rejtingu ulaze u formaciju ili se radi novi rejting?

    avatar

    11.04.2010. (14:10)    -   -   -   -  

  • =)

    što je Ivana Petrašić u s1A???

    avatar

    12.04.2010. (09:00)    -   -   -   -  

učitavam...