Komentari

zenkrafnica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • novi početak-po koji put??????

    Svakako je jedno s drugim povezano i mogu reći da ja osobno bolje funkcioniram kad je red oko mene. Ova sjebanost uma u neku ruku i je posljedica moga neurednog života,osjećaj pritiska u glavi. Nagomilala sam previše stvari,to je najosnovnija smetnja.Od odjeće od kozmetike,ma svega je previše,a onda umjesto da mi to bude plus i pomogne još mi odmogne.najveći nered mi je s prehranom,a i kampanjac sam u poslu,učenju,ma užas jedan. I ja moram korak po korak napraviti reda baš u svemu.Kad napravim red oko sebe u prostoru gdje živim,i s hranom eeeee onda će mi i u glavi zasjati sunce,i neće biti osjećaja sjebanosti natrpanosti i suvišnosti.

    avatar

    09.04.2010. (13:28)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    mislim da ima nečeg u tome...kučni nered i nered u glavi sigurno su povezani :) od danas od sad od odmah sutra stvarno ne postoji...toliko puta kad nešto ne bi napravila odmah sutra bi se sve namjestilo tako da je bilo nemoguće obaviti ono što sam jučer trebala...tako da odmah odmah odmah...he he :) pozz

    avatar

    10.04.2010. (08:32)    -   -   -   -  

  • novi početak-po koji put??????

    Joj krafnice,da bar da bar,toliko mi nakurac ide ovaj višak kila,i upravo sad smišljam opaki plan za dalje,pa ću detaljno izvještavat. Drž se ti meni!

    avatar

    12.04.2010. (23:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...