Komentari

bloodeeleeshte.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    ma kakvo suočavanje sa stvarnošću bloodeelee, ovdje je glavna disciplina guranje glave u pijesak, samo šta i u tom pijesku brate - more otpada (da ne kažem nešto grublje), treba nama jedno veliko sito i rešeto.

    avatar

    08.04.2010. (22:12)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Ne znam jesam li te dorbo razumio, ali ajde kao da jesam. Ja smatram da je ovo razvlačenje jedne velike i nesažvačive žvake, a da nas stvarnost s puno okrutnijim bičem šiba po leđima, dok smo mi zabavljeni ovom pizdarijom.
    Da mi oproste svi iskreno zabrinuti za fundamente ove zemlje poljuljane pokojim lažnim braniteljem.

    avatar

    08.04.2010. (22:24)    -   -   -   -  

  • baba ljutica

    Tandaramandarabroć. Fućka mi se da li će me objaviti ili neće. Svojim se ponosim i ne bojim se nikog. Ali mi se ne sviđa da mojim imenom itko manipulira. IZ BILO KOJIH RAZLOGA. Institucije neka rade svoj posao. One iste KOJE SMO SI SAMI IZABRALI. A ovo drugo..novine se trebaju prodavati,zar ne? BRAVO!

    avatar

    08.04.2010. (22:25)    -   -   -   -  

  • Žavijer

    Stav je legitiman i respektiram, ali osobno stojim da ne može i ne smije škoditi puna objava, vize i srbije i bakrači po strani - ako ni zbog čega a ono zbog mufljuza koji čine štetu.. Kao onaj predsjednik one neke kaštelanske hvidre, dubioznog ratnog statusa ali zato lajavog jezika i uber-mutne persone, koji je godinama radio šta mu se hoće, a mogao je jer je
    lako mogao mobilizirati povodljiviju, a ratom otvrdlu ekipu.. Lažnjaka ima posvuda, u svim sektorima ovog kvarnog društva, ali problem sa lažnjacima među braniteljima jest što su u stanju zavesti ljude krcate traumama, a kojih se dobar dio populacije pribojava.. što zbog stvarnosti što zbog mita o ptsp-u i bombama i oružju i boktepitaj čemu .. a zavodili su ih u zadnjih 10 godina, fala bogu, na svašta.. samo da je imalo predznak "hrvatsko" i da ih je pucalo na njihovo iskustvo i njihove traume i nepravdu koja je uslijedila.
    možda samo zato.

    avatar

    08.04.2010. (22:43)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Ne znam, ne palim se više na dramu, patetiku, zavođenja, spike o "časti" sve mi je to prezamorno. A kad već pričaš o PTSP-ovcima, evo ti na pladnju onda shizofrene situacije gdje će se moći falabogu beskonačno ispucavati sve paranoje, svađe, opet nove drame, a sve jedva ili nikako provjerivo osim kod nadležnih tijela. A bit je u radu nadležnih tijela, o čemu nitko nema plan.
    I u drugim sferama života.
    Ako su riješili preko 2.000 slučajeva lažnjaka u zadnjih par godina, prvo bi trebali sjest na vrat službenicima koji su ta rješenja izdavali pa provjetriti cijeli sustav i SUSTAVNO, ne na ulici, revidirati stvari, situacije, a bogme i zakonom poskidati nekim kategorijama pravo na titulu. Pa će valjda bit manja drama oko kuharica i tajnica, o čemu svi hiperventiliraju.
    Ova estradizacija i banalizacija je puno lakši način i recept - i za druge sfere. Nek se trgaju peseki za kost.

    avatar

    08.04.2010. (22:59)    -   -   -   -  

  • ttomic

    Imam frenda, srbin, hrvatski dragovoljac, starci i sestra žive u Srbiji, on također ne živi već dugo u Hrvatskoj. Mora da mu je sad nakon 18 godina super što se mora mislit hoće li mu neki kreten u Srbiji prebit starce jer je na internetu vidio da je on bio u gardi.

    Ali nema veze, podnijet će on i to, kao što je podnio i maltretiranja pijanih hrvata prije ohoho godina zato što ima nezgodno ime, a nije pička da se krije ni od hrvata ni od srba.

    Važno da se mi možemo cerekat kako je hahaha Čobanković hahaha branio Ilok. Jebote, koji smo mi jadan narod. Ne vidim apsolutno ni jednu dobru stvar koja se iz ovog može izrodit.

    avatar

    09.04.2010. (12:55)    -   -   -   -  

  • blackwhiteworld

    ne vidim razloga za ovoliku frku oko javne objave registra...
    sada mi je još sumnjiviji broj onih koji su u tom famoznom registru

    avatar

    11.04.2010. (00:17)    -   -   -   -  

  • godmother

    čudno, znam:) ali slažem se s tobom. pogotovo otkad je THE IT objavljen, i ja sam prisiljena slušati razne Mare i Štefe koje istražuju jel Barin muž "bil branitelj i kako si uspel kupit onu peglicu na povlasticu".. katastrofa od malograđanštine i primitivizma. naročito su glasni oni koji rata ni omirisali nisu, ili su bili premladi da bi išta svjesno proživjeli. ako je već nešto trebalo objavljivati, pravi posao bi bi da su objavili POPIS LAŽNIH BRANITELJA, točnije onih koji su se okorisitli povlasticama.. ovo ispada da je teret dokaza na nevinima? kad smo već kod raznih popisa, mislim da bi u ovoj našoj jadnoj državi bilo sasvim dovoljan JEDAN POPIS: IMOVINA before and after 1990.:)

    avatar

    14.04.2010. (15:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...