Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • anti velikosrbin

    @cbk

    Kao i obično još jedna pohvala za još jedan briljantan članak u nizu mnogih koje si napisao na ovom blogu.

    Ovo je najbolji način razbijanja velikosrpske cenzure čija ju produžena ruka zločinačka teroristička organizacija UDBA provodi u Republici Hrvatskoj koja drži pod okupacijom sve medije (TV i radio postaje, dnevni,tjedni i mjesečni tisak, a bome i internetske portale).

    Citiram meni osobno najbolj dio, mada niti ostali ne zaostaju za njim:

    "...Davor Butković koji je napisao blasfemiju od navedenog članak u Jutarnjem listu, citirao je i Franju Tuđmana: „Da nije bilo Tita, ne bi bilo ni nas“, misleći da se to odnosi na Hrvatsku, ali ne, Franjo Tuđman je mislio na sebe i svoje bivše komuniste i njihov autokratski režim devedesetih godina koji je u krvi ugušio svaku nadu u demokraciju i pravni poredak, a žrtva tog teškog titoističkog nasljedstva postao je jedan među prvim nosiocima nade u slobodu i demokraciju, Ante Paradžik, za čije ubojstvo su odgovorni oni koje Davor Butković hvali, Franjo Tuđman i Josip Manolić. Bivši komunisti su u Republici Hrvatskoj nastavili 1990. tamo gdje je Tito stao kad mu je Bog 1980. uzeo mjeru!"

    Mislim da ovo gore sve najbolje govori samo za sebe i nemamo se uistinu čemu čuditi kada ovo pročitamo aktualnoj situaciji u "nezavisnoj" i "slobodnoj" hrvatskoj državi.

    Recimo NE velikoj srbiji!!!

    avatar

    07.04.2010. (22:02)    -   -   -   -  

  • Hrvat

    Čudo da još i postojim kada nas je klao tko je stigao! Najgore je što je to što smo se ubijali između sebe , a Tito je sve to znao i on kao Hrvat nije ništa poduzeo nego je rekao mislim Rankoviću da svi izdajnici moraju umrijeti, a Slovenci svjedoče da su partizani ubijali žene i djecu bez vojnog rasporeda i čina, dječake koji su se zatekli u uniformi, a nikada nisu bili u vojsci nego iz straha su se kao vojno osoblje htjeli predati saveznicima.
    Baka mi je pričala da su partizani se natjecali tko će najviše trudnica ubosti bajunetom u stomak.
    Čak i da su se oficiri hrvatske nacinalnosti snebivali, ovi iz krajeva kontinentalne Hrv. dok su iz Dalmacije i Like sa pridružili pokolju zajedno sa presvučenim bivšim četnicima.
    Od mog starog 3 strica su bila na Bleiburgu, dva su nestala, a jednog je spasio partizanski oficir hrvatske nacinalnosti koji je vidio što se događa i kada je shvatio da to ne može spriječiti puštao je zarobljenike da bježe jer su imali naredbu da ih čim stanu streljaju pa nitko ih nije brojao.
    Po logici naše vlasti kako je krenulo još će i bivši kosovac, klevetnik i lažov Savo Štrbac biti antifašistički junak koji se borio za spas Jugoslavije kako se sada žele prikazati Slobo, Radovan alijas dr. Dabić, Ratko i ekipa, a ne ratni zločinci nad ranjenicima, zarobljenicima i civilima najgore vrste!
    Živio!

    avatar

    08.04.2010. (16:01)    -   -   -   -  

  • Hrvat

    P.S. Što su Partizani napravili zločina to nisu ni Sovjeti. Sovjeti su ubili 22000 časnika odraslih muškaraca, dok su Titovi preobučeni četnici ubijali žene i djecu, radili najgnusnije zločine kakve ne bi ni pisao tu jer mi je već sada zlo kada i pomislim!
    Živio!

    avatar

    08.04.2010. (16:05)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anti velikosrbin

    Hvala na komentaru!

    @Hrvat
    Hvala i tebi na komentaru i na primjerima terora od strane jugo-komunista!

    Nisam bio skroz precizan u postu, jer osim poljskih ratnih zarobljenika, sovjetski NKVD je u tom masovnom zločinu streljao i zarobljene pripadnike poljske inteligencije, liječnike, profesore, odvjetnike, nastavnike itd., dakle, civile, dok je Crvena armija tamo gdje je prošla više nije rasla trava, sve po redu su žene i djevojke pa i starice silovali (u Njemačkoj oko dva milijuna), a nedavno sam čuo u emisiji Reporteri bez granica na HTV da je Crvena armija prilikom oslobađanja konc-logora u Auschwitzu silovala sve židovske i druge zatočene žene koje su se u tom trenutku tamo nalazile, a poznati su i primjeri masakriranja (klanja) njemačkih ratnih zarobljenika i njemačkih civila prilikom prodora Crvene armije na njemačko područje 1944./1945. godine, a Tito je bio nekoliko godina u Moskvi tirdesetih godina i tamo se naučio boljševičkom ponašanju, a Oznu su u Dravaru 1944. ustrojili sovjetski oficiri NKVD-a, tako da zlo nasilja u partizanskim redovima dolazi iz Sovjetskog Saveza, a za vrijeme Drugog svjetskog rata su sve partizanske jedinice imale boljševičke političke komesare, zvani polit-komesari koji su partizanskim borcima ispirali mozak i učili ih mržnji, tako da na pr. ustaške i domobranske vojnike nisu gledali kao borce zaraćene strane i ljude nego kao "fašističke zvijeri", stoga i mali prag tolerancije u partizana. No, ima jedna druga istina, na pr. u sovjetskim konc-logorima Gulag se za vrijeme Drugog svjetskog rata nalazilo nekoliko milijuna zatočenih građana SSSR-a, ali su imali puno lošiji status od zarobljenih SS-oficira!! Ista situacija nakon 45' u Jugoslaviji, SS-oficiri i vojnici imali su bolji status od bilo kojeg ustaše ili domobrana. Naprotiv, šef Gestapoa u Zagrebu za vrijeme NDH, SS-oficir Helm, je nakon 45' "poboljšao" rad Titove Ozne u Beogradu. Vjerojatno su Manolić i društvo učili od Hans Helma nakon Drugog svjetskog rata, a zajedničko i Manoliću i Helmu je bila mržnja prema Stepincu.

    avatar

    08.04.2010. (21:51)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    Velika je nesreća što nije bilo dovoljno snage da se ove stvari istjeraju na čistac odmah nakon proglašenja neovisnosti. Sad već postaje mučno nama koji smo svjesni kakve su zločine počinili Titovi koljači, a da njihovi sljedbenici i danas uživaju u velikim mirovinama i još upravljaju državom. Nisam optimist glede službene hrvatske politike da će ikada glasno i jasno osuditi zločine i izopćiti zločince i one koji niječu zločine iz društvenoga života. To je isto kao suđenje nacistima nakon 60 godina, ili srpskim đeneralima zbog zločina u Hrvatskoj i BiH. Oni su svoje "odradili", imaju utjecaj na aktualnu vlast i ekonomski su nezavisni. Premda sam protivnik nasilja, čini se da je rumunjski recept jedini pravi.

    avatar

    09.04.2010. (18:10)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @CroSirmium

    I ja mislim da je u vrijeme proglašenja neovisnosti trebalo problem sa bivšim komunistima i udbašima razriješiti kroz lustraciju, a pošto tada to nije razriješeno bila je prilika 1992. godine na predsjedničkim i parlamentarnim izborima kad je početkom te godine formalno bilo proglašeno primirje na hrvatskom ratištu (Sarajevski sporazum), zato sam tada i glasovao za Paragu jer sam primijetio da od Tuđmanove "pomirbe" nema ništa jer Paradžik je ubijen, došla je zabrana daljnjih ekshumacija jama na Maceljskoj gori, osvojeno je samo oko pola oružja JNA po kasarnama, a drugu polovicu je vrhovništvo pustilo da se povuče u Bosnu (primjerice tenkovsko-topnički garnizon 10. korpusa iz kasarne "Maršal Tito" u Novom Zagrebu, tenkovski garnizon u Jastrebarskom, vojni aerodrom Pleso sa dvadesetak borbenih zrakoplova i helikoptera itd.), a što je najgore ispalo, to je da je predsjednik Tuđman dozvolio dolazak Unprofora na crte razdvajanja između četnika i nas, i time je bio stvoren ciparski sindrom jer su međunarodne snage osigurale velikosrpska osvajanja, i naravno sramotni pad Vukovara koje je vrhovništvo skrivilo jer, ako se grad nije mogao više branit moglo se dostojanstveno povuć civile a ne prepustit ih četnicima da ih kolju. Pošto se polovica branitelja uspjela izvuć iz Vukovara, unatoč opsadi i obruču, znači da je mogla stić i pomoć u grad pa grad ne bi ni pao. Nakon pada Vukovara bilo je ključno vrijeme da se lustrira komuniste jer se vidjelo da komunisti ne znaju vodit Hrvatsku u sigurnu budućnost, a to je danas potvrđeno da nisu u stanju normalno vladati tako da su oni za sve vijeke vjekova prokockali kredit koji su, preobućeni u hrv. domoljube kao navodni pokajnici, prijevarom dobili od naroda! Što se uopće moglo očekivati od bivših oficira Ozne i politkomesara i generala JNA nego izdaju i sramotu kad su oni svoj narod hrvatski izdali i 1941. i 1945.?
    I ja sam protivnik nasilja ali kad komunisti vode zemlju u uvjetima demokracije onda to ispadne na kraju kao u Kirgistanu prije nekoliko dana, samo što je bivša komunistička tajna služba toliko infiltrirana u nekomunističko društvo da je sada na pr. prilikom državnog prevrata srušen bivši komunist, a na vlast došla bivša komunistica, a narod misli da je srušio diktaturu. I u Rumunjskoj su komunističkog diktatora Ceausescua zamijenili komunisti, a ne anti-komunisti, s tim da je narod srušio diktatora, a njegovi komunisti, da ih narod ne bi linčovao, strijeljali su ga od straha da ih narod ne pomete zajedno s njim. Kad se narodni val smirio, bivši komunisti su i u Rumunjskoj opet preuzeli vlast, a Zapad tu farsu tretirao kao "demokratske promjene" jer mu to odgovara da su na vlasti garniture, kao bivše komunističke, koje izdaju svoj narod, pa tako Zapadu prodaju kompletnu ekonomiju zemlje jer tako i tako nemaju pojma o kapitalističkoj provredi i ne znaju što bi sa poduzećima i tvornicama i poljoprivrednim površinama itd.

    avatar

    10.04.2010. (09:07)    -   -   -   -  

  • Mirkec

    Još jedna loša vijest

    I Poljska šaptom pade...

    Današnja zrakoplovna nesreća u kojoj je smrtno stradao predsjednik Kaczynski nastavak je tragedije po Poljsku i poljski narod nakon što je na mjesto premijera vlade od strane EU instaliran Donald Tusk umjesto brata blizanca dosadašnjeg predsjednika.

    Sada EU masoni imaju potpunu kontrolu nad Poljskom.

    avatar

    10.04.2010. (18:22)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Mirkec
    Hvala na komentaru!
    I ja sam mišljenja da Poljska šaptom pade!!
    Možda je malo rano govorit da je šaptom pala ali ako se okrene poljska politika za 180 stupenjeva, sada nakon zrakoplovne nesreće, onda su masoni iz EU preuzeli kontrolu nad Poljskom.

    avatar

    15.04.2010. (21:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...