Komentari

panonija.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • turimti

    svaki objavljen registar je bolji od neobjavljenog...on je tu, a ti i tebi slični dopunite ga kako vam je volja . wiki pedi registar...

    avatar

    07.04.2010. (18:00)    -   -   -   -  

  • don kaćunko

    http://www.proxybrowsing.com/browse.php?u=Oi8vd3d3LnJlZ2lzdGFyYnJhbml0ZWxq YS5jb20vcC5waHA=&b=13

    avatar

    07.04.2010. (18:16)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    @turimti
    Pa kad je stvar falicna.
    Ali je zanimljiva u svakom slucaju.
    @don kaćunko
    Nema hotlinka.
    Dakle ode se na stranicu http://www.proxybrowsing.com.
    Upise se http://www.registarbranitelja.com/p.php .
    I dobije se pristup

    avatar

    07.04.2010. (19:36)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Ne slažem se s objavom ovog ili bilo kojeg drugog registra hrvatskih branitelja jer se osobni podatci bez suglasnosti osoba na koje se odnosi ne smije objavljivati pošto to predstavlja kršenje ljudskih prava! (Bez obzira što na popisu objavljenog registra ima cijeli niz lažnih branitelja, te kao što je u postu rečeno, nedostaju neki istinski branitelji.)

    Uz to, tko kaže da jednog dana neće opet biti neka jugoslavenska ili velikosrpska država na hrvatskom teritoriju, i da hrvatski branitelji neće po objavljenom registru biti prozivani i iz odmazde streljani na smrt kao 1918. i 1945. godine?

    Srećom, u ilegalnom objavljenom registru hrv. branitelja, na internetu, nema dragovoljaca bojovnika Hrvatskih obrambenih snaga i Ministarstva unutarnjih poslova, jer popis hosovaca ima samo Dobroslav Paraga:-) Međutim, za popis hosovaca palih u ratu i obrani od velikosrpske agresije, a njih ima preko 500, nitko nije zainteresiran, ZNA SE i zašto nije.

    avatar

    07.04.2010. (21:41)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @crni blog komunizma, baš si smješan.. onda se izvoli zalagat za to da da registar poljoprivrednika isto ne bude javan jer i on odaje osobne podatke

    avatar

    08.04.2010. (12:10)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Neverin
    Svaki registar s osobnim podatcima bez pristanka navedenih osoba je ilegalan, tako i registar poljoprivrednika ili registar vlasnika kućnih ljubimaca;-)

    Ali, zalažem se za registar svih onih oljčkaša koji su u privatizaciji opljčkali hrvatsko narodno gospodarstvo!

    avatar

    08.04.2010. (21:56)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @crni blog, pod isprikom neobljavivanja osobnih podataka se protežiraju svakakvi kriminalci. Eto sad čitam u Novom Listu da su objavljivanje knjige u MORH-u o braniteljima bez suglasnosti istih i nikom ništa a sad se vladajuči čudom čude istom potezu koji je obavio neko drugi. Ne čini li to našu državu (preko vlade) u namanju ruku neodgovornom, nesposobnom i neuvjerljivom ako ne kriminalnom?

    avatar

    09.04.2010. (13:05)    -   -   -   -  

  • Zd

    Ma ja sam našao i poginule i specijalce (neke) ako nisu danas aktivni. Ovaj popis je 99% točan. Dosta više manipuliranja u političke svrhe. Ovo treba raščistiti jednom! Onaj tko je postavio ovo - svaka mu čast, žalosno je da je uopće došlo do ovoga. Tako ćemo objavit i registar četnika, no frks, sve se ima ;) pa kom opanci...

    avatar

    09.04.2010. (17:28)    -   -   -   -  

  • Zd

    Naravno, zaboravio sam reći da su neki moji pronašli "branitelje"!

    avatar

    09.04.2010. (17:29)    -   -   -   -  

  • blackwhiteworld

    pa ima razloga zašto neki ne žele objavu...to je valjda svima jasno
    to je i razlog više da se objavi i da se raskrinkaju oni koji nemaju ni morala ni časti

    avatar

    09.04.2010. (21:12)    -   -   -   -  

  • Srećko Šojić

    @CBK nije točno da nema hosovaca, Ante Paradžik je na popisu kao i mnogi drugi koji su bili kako u HOS-u tako i u kasnijim postrojbama. A Paraga više sigurno nema cijeli popis hosovaca u to se možemo kladit. Ima samo djelomični. Provjereno.

    avatar

    11.04.2010. (15:09)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Neverin

    Država nije kriminalna, krivo govoriš, ako je netko kriminalan osim klasičnih kriminalaca onda valjda neki predstavnici vlasti i parlamentarne oporbe.

    @Srećko Šojić

    Jedino Paraa ima cjeloviti popis hosovaca, i ako je netko od hosovaca dobio status hrvatskog branitelja onda samo preko potvrde koju mu je Paraga izdao, i onda se obično trčalo s tom potvrdom Đapiću koji ju je nosio Šušku, jer Paragina potvrda nije vrijedila jer je režim priznavao Đapića, a ne Paragu, a Paraga bi takve potvrde izdavao/potvrđivao ne zbog Đapića nego zbog bojovnika HOS-a, iako nije morao jer tko je njega pak priznao?

    Ante Paradžik je od predsjednika Franje Tuđmana odlikovan post-mortem odličjnem Stjepana Radića iako je odgovran za njegovu smrt, a potvrdu da je Ante Paradžik bio hrvatski branitelj (nije bio samo branitelj nego organizator obrane!!) je Paradžikova udovica ostvarila tek 2006. godine, a prije toga nije od vlasti dobila ni papirić na kojemu bi pisalo da je bio hravtski branitelj, eto, zato se nalazi u registru branitelja, jedva jedvice!

    avatar

    21.04.2010. (20:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...