Komentari

ribac.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • Bookeraj

    Ribac, slažem se s tobom, i kod sebe sam primijetila kako imam poremećaj koncentracije i kako ne mogu jednu stvar raditi dugo vremena - ne mogu dugo čitati, pisati, raditi nešto konstruktivno... s druge strane, sati mi prolaze u ogledavanju tračeva s onu stranu idiotizma (a koje su proizveli skandali naših zvjezdanih izdanaka...)

    avatar

    15.04.2010. (12:45)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    zaboravio si Zetu Jones koja se slikala gola, valjda u uobičajenom holivudskom pokušaju oživljavanja karijere, kad ti ne ide - skini se gol. a i Nobel se prodao, u grobu se okreće. no nekako se tješim da nade ima, ove godine farmerske vulgarije uspješno zaobilazim u velikom luku, gađenja sam pun rekao bi Brecht, a o koncentraciji mi ne pričaj, već danima u Flash vijestima čitam ono Espadrilino Što čovjek više kopa po sebi... kao - što više čovjek kopa nos! ;D
    znaš što, mislim da meteor neće biti dovoljan.

    avatar

    15.04.2010. (12:45)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Bookeraj i Ribac :-)). Poremećaji koncentracije, svakaj. Školski sati su namjerno 45 min jer toliko traje prosječna koncentracija.
    Koliko puta posudim knjigu, otvorim je i vratim nepročitanu. Ne da mi se. Prve rečenice me nisu povele dalje, vrtim neki svoj film u glavi i riječi u knjizi mu ne odgovaraju ... itd. A teško da sam poremećene koncentracije :-)).
    Ili još gore, otkrijem nekog autora, skinem sve dostupne knjige i nakon treće bauljam okolo :-)).
    Imam svoju posebnu teoriju o celebrity tračevima, tko zna, morti i napišem nekaj o tome :-)).

    avatar

    15.04.2010. (19:48)    -   -   -   -  

  • junac

    ono o čemu je anspik pisala nedavno, provedeš 3 sata na internetu, al ni na jednoj stranici (tekstu) ne zadržiš se dulje od 2 min...
    nego, hah, novinarstvo ovakvo onakvo. katastrofa, da, je. jel slučajno ili nije, ali zadnjih 3 mjeseca ne čitam uopće novine, niti portale, ni niš. eventualno ak odem na net.hr ili dok ostavljam komentare na blogu pa tu dolje kliknem na neku bradavicu, guzicu il sisu. i zapravo mi je okej da mogu 3 minute dnevno buljit u slike neke gole Australke uvaljanoj u pijesak.

    avatar

    17.04.2010. (10:25)    -   -   -   -  

  • chokl8crave

    znas kaj, ja ti to sve vidim kao survival of the fittest. koji ide u tuznom smjeru za nekog malo sirih interesa al jebga.
    u smislu, opstaju oni koji se znaju prilagodit, zapakirat u zanimljivo i nabrzaka probavljivo. malo kakti to sad zvuci dramaticno, al npr. ja bi isto sad citala o vulkanu Ejokufakof onak znanstveno a ne *svicemosepodavit* (a ja nejdem u ameriku *PERSONAL*EPIC*FAIL* :D) al zakaj mi to nitko ne servira tak revno kao sto mi servira cice, ne znam. pa si pronadem sama. a siroke mase ionak ne zanima. a mozda bi ih i zanimalo da im se servira. ali je linijom manjeg otpora jednostavnije servirat cice. i tak. ak me kuzis. :D

    avatar

    18.04.2010. (13:10)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ono što hoćemo to dobijemo. Tako je s vladom, tako je sa novinama. samo država bi morala financirati ozbiljne programe i ozbiljne novine, ozbiljno glazbu i sve tako neke ozbiljnosti koje u principu rijetki čitaju, slušaju, gledaju, jer tu sponzora nema, a ipak je nekakav, možda jedini način da se netko zakači i nešto nauči. Samo i naša je država žuta štampa osim što nas zbiljnost neimaština ubrzano stiže.

    I svi sudjelujemo u tome. Nema iznimke ili su uistinu iznimne.

    avatar

    25.04.2010. (12:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...