Komentari

ivanugrin.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • creativa

    "nije lako danas Papi"..čekaj, jel ga netko ustoličio protiv njegove volje? jel mu netko taj poziv nametnuo? ak hoće biti Poglavar jedne Vjere, nek se onda nosi i sa svim konzekvencama. da ga još ne bi žalio! da ga još ne bi žalio više nego sve žrtve Crkve? pa ne radi se samo o pedofiliji, radi se i o apostolskom djelovanju. a molim te, gdje se to danas , recimo, kod nas očituje to apostolsko poslanje? pa sad imaju prostora i uvjeta i ciljeva više nego prije, a tko o čemu, oni naprimjer, o povratu crkvene imovine.

    avatar

    05.04.2010. (08:58)    -   -   -   -  

  • AM

    JER USKRSNU GOSPODIN UISTINU, ALELUJA.

    RADUJMO SE!

    avatar

    05.04.2010. (11:40)    -   -   -   -  

  • jajajaja

    zanimljivo..sretan uskrs http://www.readbud.com/?ref=4109228

    avatar

    05.04.2010. (17:20)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Sretan Uskrs!

    avatar

    05.04.2010. (21:21)    -   -   -   -  

  • Bravo Stipe

    Dragi Ugrine

    Tvoja tendencioznost prelazi iz godine u godinu neke osnovne okvire objektivnog viđenja stvari. Citiram odlomak iz tvog teksta:

    "Međutim, još je više zlonamjerno kad se od pojedinih slučajeva pokušava stvoriti privid kao da je cijela Crkva takva i svi se katolički svećenici, njih gotovo 400 tisuća u svijetu, u više od tri tisuće biskupija, ponašaju devijantno, i svi na čelu s Papom su potencijalni zlostavljači?! A to se upravo dade iščitati između redaka u beskrupuloznim i tendencioznim nastojanjima da se obezglavi stado udaranjem u glavu pastira koji predstavlja Krista na zemlji."

    Moj komentar jest da ne može nikakav zlonamjeran komentar i namjerno stvaranje lošeg privida o Crkvi biti "još više zlonamjerno" od samih zločina koje su počinili pojedinci.
    Ugrine, razmisli malo dok pišeš i ne razmišljaj pravocrtno. Pravocrtno razmišljanje je bilo povijesno dovoljno dugo prisutno, tako da se nadam da smo završili s time.

    avatar

    17.04.2010. (13:45)    -   -   -   -  

  • AM

    RECTA LINEA BREVISSIM, RECTA VIA TUTISSIMA. - PRAVA LINIJA JE NAJKRAĆA, PRAVI PUT JE NAJSIGURNIJI.

    avatar

    17.04.2010. (16:00)    -   -   -   -  

  • ivan ugrin

    Bravo Stipe, još da si citirao moj prethodni pasus, gdje bi ti bio kraj.
    "Žalosno je, prije svega, da su se te stvari događale pod okriljem Katoličke Crkve i da su neki od njenih svećenika činili takve zločine. Osobito je teško danas čitati kroz kakve su torture prolazile žrtve tih skandala u SAD-u, Irskoj i nekim drugim zemljama. Bez sumnje, zlostavljanja koja su počinjena ljaga su ne samo svećenika pojedinaca već i cijele zajednice Crkve i to je grijeh koji u nebo vapije i zahtijeva zadovoljštinu ne samo na razini Kanonskog prava, već i civilni Sudovi u tim slučajevima moraju biti rigorozni i odmjeriti pravedne kazne. I to se u brojnim procesima već i dogodilo."

    avatar

    17.04.2010. (16:06)    -   -   -   -  

  • Bravo Stipe

    Dragi Ugrine

    I dalje ne opravdavaš svoju izjavu: "još više zlonamjerno" i to je sve što am htio reći, a ako ti nije jasno onda ću ti "nacrtat":

    Može netko vikati: "Poklat ću sve postojeće Židove i Srbe na Svijetu", a to nikako nije "još više zlonamjerno" , ako nije ubio niti jednoga. Dakle onaj tko ubije jednog jedinog prapadnika ljudske populacije na Svijetu "jest zlonamjerniji" od prethodnog derača, koji laje, a ne grize.

    avatar

    18.04.2010. (15:32)    -   -   -   -  

  • ivan ugrin

    Bravo Stipe, nisu Hitler, Staljin, Tito, Neron i ini nikoga ubili, samo su vikali...

    avatar

    19.04.2010. (13:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...