Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Lovro

    Nije toliko jako što nisam navikao na pola sata po igraču(nisam ni na to) nego što mi je byoyomi daleko prekratak. Inače imam 30 sekundi byoyomija, a tu ponešto i stignem, ali sa 15 to je doslovno samo bacanje kamenčića. Malo sam analizirao našu partiju Mladen, zaključio sam da ste se loše otvorili i da sam dugo imao prednost u iznosi komija. Dakle, ona razmajena(dva kuta za sredinu) je bila oko 10 bodova nepovoljna za mene. Ali sigurno sam i nakon toga gubio manje od 5 dobova, prije negdje oko 2-3 boda, a to bi se možda i dalo stići da smo imali završnicu. Ako se sjećate, zarobili ste mi barem 5 kamenova tada. Šteta što ne idete na Bled, niti ja još nisam siguran, ali mislim da idem. Protiv Robija sam krenuo preagresivno kada sam zauzeo stranice i tu sam imao velike probleme.

    avatar

    04.04.2010. (14:00)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @Lovro - Sjećam se, sjećam. Obično takova zarobljavanja znače gote, ali u završnici je to veliki plus. Imao si jaku igru ma tvojoj stranici, a tamo si mi dozvolio spoj uz njen rub da si razdvojio ja bi imao problema, ali i vrlo malo poena, ako sve saniram.
    Kaj se mojih putovanja na turnire tiče treba znati da sam ja penzić koji u domaćinstvu jedva krpa kraj sa krajem.
    Lepi pozdrav ... :)

    avatar

    04.04.2010. (15:38)    -   -   -   -  

  • Lovro

    395th Veligoricki Go Turnir

    Mladen Smud 1k (l) won his local home tournament in Veligoricki, which we would translate as the Big Mountain tournament in Big Mountain. He finished first, only on sos ahead of Robert Jovecic 2k from the capital Zagreb. According to the table posted at the European Go Database, its was another lustrum. The next celebration is expected for their 400th Big Mountain.

    Opet ste na eurogotv-u.

    avatar

    05.04.2010. (13:43)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @Lovro - Čini mi se da je namjera svaki turnir koji ide za rating staviti i takav kratki opis. Možda bi bilo dobro sastaviti kratki izvještaj na engleskom i poslazi im da ga tako objave. Po tekstu vidim da se taj netko trudio prepoznati značajke turnira i staviti ih ovdje u txt. Pokušati ćemo slijedeći puta tako odmah uz prijavu rezultata za rating. Hvala ti, jer ja nemam za sada običaj ići na tu adrrsu, ali ći je sada staviti u blog desno... :)

    avatar

    05.04.2010. (15:44)    -   -   -   -  

  • Lovro

    Dogovorio sam razmjenu mladih igrača sa Američkim Go Društvom. Svaki igrač iz Europe koji će sudjelovati u projektu dobiva jednog jačeg igrača iz Amerike koji ga uči, i jednoh slbijeg iz Amerike kojeg on uči, i obrnuto. Jedini zahtjev je da ste mlađi od 18, i da imate pristup KGS go serveru.

    avatar

    07.04.2010. (08:46)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @Lovro - Zanimljivo. To je na razne načine dobro, pogotovo ako nije u igri novac. ... :)

    avatar

    07.04.2010. (10:43)    -   -   -   -  

  • Lovro

    Nema novca... tako smo dogovorili...

    avatar

    07.04.2010. (11:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...