Sretan Uskrs! Moja je mater sirnice uvik mazala zumanjcem, ali onog trena kad bi ih pecene izvadila iz pecice pa je tako zumanjac cuva vlaznost sirnice i dava joj lipi izgled.
04.04.2010. (16:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sličan mome, jaja farban uvik s kapulon i petrusimen i selen za šare ili ciklon, drugo ne i pravin garitule, pogače me plaše zbog pečenja, redovno ih izgorin il ostanu iznutra sirove :))) a žumanjkon se obvezno mažu i garitule i pogače, ne može drukčije
sretan Uskrs tebi i tvojima !
04.04.2010. (18:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@svima: dragi ljudi, puno hvala na čestitkama... @morska zvijezda: vidiš, to sa mazanjem nakon pečenja mi se čini da bi moglo bit' dobro, ali prije ne, jer onaj žumanjak odmah "izgori"... @Katja: meni su ispale odlično, iako za vidit' pari da su izgorile... a triba ih stavit peć' u hladnu peć (to važi za sva dizana tijesta), oko 1 sat na laganije, ja sam pekla na 180, iako u receptu piše 200, a drugi put bi na 150... i pokrit' ih nakon nekog vremena masnim papirom, da manje "gore"... eto, sad sve znam, dogodine ću bit' pametnija... @enika36, patuljak i dalmacija: hvala na čestitkama, tek sad sam vidila vaše komentare na prethodni post
04.04.2010. (19:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prelijepo, bas sam ostala bez teksta na ove slike prekrasnih jaja i sirnica. bas puno truda, jako mi se svidjelo. ja na zalost nisam uspjela raditi sunku u kruhu ali zato jesam sirnicu. iako puno recepata za sirnicu sir nije niti vidjelo, isto tako gotovo svi navode da se treba premazati zumanjkom. ja sam nekako slijedila svoj nos po tom pitanju i premazala ih samo maslacem i bila jako zadovoljna rezultatom.
06.04.2010. (21:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Mare i Carla :-))) drago mi je da vam se sviđa, a što se truda tiče, ne sumnjam da je vaš bio i veći, u nekim drugim stvarima, i ne trebamo uvijek svi baš sve, lipota je u različitostima...
07.04.2010. (12:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Puno truda i baš lijepo.
Sretno
04.04.2010. (00:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
čiovka
Sve je prilipo.
Od srca sritan Uskrs tebi i tvojima najdražima! :-)
04.04.2010. (08:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
e to su bila vrimena, a danas je sve otislo u Honduras.
Sretan Uskrs
04.04.2010. (12:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helena iz središta srca
Sretan i blagoslovljen Uskrs!
Dobar tek i uvijek drži do didovine svoje.:-)
04.04.2010. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska zvijezda
Sretan Uskrs!
Moja je mater sirnice uvik mazala zumanjcem, ali onog trena kad bi ih pecene izvadila iz pecice pa je tako zumanjac cuva vlaznost sirnice i dava joj lipi izgled.
04.04.2010. (16:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Ajme što su ti lijepa jajaaaa, ali i sve drugo je pravi blagdan za oči, BRAVO!
Sretan ti Uskrs!:)
04.04.2010. (16:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
lipo si se potrudila...sve najboje...dalmacija moja inspiracija
04.04.2010. (17:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Katja
sličan mome, jaja farban uvik s kapulon i petrusimen i selen za šare ili ciklon, drugo ne
i pravin garitule, pogače me plaše zbog pečenja, redovno ih izgorin il ostanu iznutra sirove :)))
a žumanjkon se obvezno mažu i garitule i pogače, ne može drukčije
sretan Uskrs tebi i tvojima !
04.04.2010. (18:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
@svima: dragi ljudi, puno hvala na čestitkama...
@morska zvijezda: vidiš, to sa mazanjem nakon pečenja mi se čini da bi moglo bit' dobro, ali prije ne, jer onaj žumanjak odmah "izgori"...
@Katja: meni su ispale odlično, iako za vidit' pari da su izgorile... a triba ih stavit peć' u hladnu peć (to važi za sva dizana tijesta), oko 1 sat na laganije, ja sam pekla na 180, iako u receptu piše 200, a drugi put bi na 150... i pokrit' ih nakon nekog vremena masnim papirom, da manje "gore"... eto, sad sve znam, dogodine ću bit' pametnija...
@enika36, patuljak i dalmacija: hvala na čestitkama, tek sad sam vidila vaše komentare na prethodni post
04.04.2010. (19:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
M.H.S.
Zbilja lijep post, a i krasne slike o uskrsnim obićajima... SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS i da ga što ljepše provedeš u krugu svojih najdražih!
04.04.2010. (23:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
KLIK
Ajmeeee koja lipota:))
Blagoslovljena kućica na škoju prepuna Uskrsnih delicija,
pa neka ti je BLAGOSLOVLJEN USKRS...
04.04.2010. (23:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mala Anja
Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam ekipa male Anje :)
05.04.2010. (12:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
svima puno hvala i svako dobro...
05.04.2010. (20:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
prelijepo, bas sam ostala bez teksta na ove slike prekrasnih jaja i sirnica. bas puno truda, jako mi se svidjelo. ja na zalost nisam uspjela raditi sunku u kruhu ali zato jesam sirnicu. iako puno recepata za sirnicu sir nije niti vidjelo, isto tako gotovo svi navode da se treba premazati zumanjkom. ja sam nekako slijedila svoj nos po tom pitanju i premazala ih samo maslacem i bila jako zadovoljna rezultatom.
06.04.2010. (21:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
carla
ajme lipote, bravo za tebe...sad tek vidin koliko san ja premalo truda uložila..Sretan ti Uskrs, kasnim, ali za iskrene želje nikad nije kasno : )
07.04.2010. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
@Mare i Carla :-))) drago mi je da vam se sviđa, a što se truda tiče, ne sumnjam da je vaš bio i veći, u nekim drugim stvarima, i ne trebamo uvijek svi baš sve, lipota je u različitostima...
07.04.2010. (12:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...