Komentari

triply.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • krijesnica

    NIsam vuk, u smislu kojeg to spominješ, nadam se da to nisi mislila na mene..
    nikada te nisam ni pomislio "krotiti" jer to je meni strano, to boli, no sam sam kriv za to danas,
    upravo te volim zato što si takva, no moja nespretnost danas iz želje da te vidim i zagrlim načinila je izglesda veliku štetu, strašno se neugodno osiječam što si pomislila da te želim "krotiiti i što sam upao u klan Vukova , boli to ljubavi no sam sam kriv za to ,zato neka mi bude teško neka me to boli s pravom..

    Želio sam te vidjeti , želio sam da završimo to oko udruge, da mogu predati to sutra, no moje razočarenje što neću biti s tobom danas nasamo još malo , izgleda da sam to izrazio na krivi način,

    žao mi je stvarno,, teško mi je, stvarno, boli stvarno jako , no nemoj me svrstavati u vukove, ja to nisam.. ako misliš da jesam žao mi je strašno, da zbog jednog nespretnog izričaja iz velike želje i ljubavi nebi trebalao to smatrati kročenjem , ili vukovima.

    Ja tebe ljubim ljubavi takvu kakava jesi, svijestan da nemam prava iako si rekla da te vodim da me slijediš, nmo svejedno nemam prava te spustavati.

    neka boli.....................
    zaslužio sam...........
    neka boli..............
    zaslužio sam
    no zapamti samo jedno nisam u grupi tvvojih vukova , ja sam te zavolio , ne da te povređujem ja sam te zavolio da budeš sretna, zato oprosti mi ...ako možeš..

    neka boli....zaslužio sam....

    volim te jedina moja . oprosti .....

    avatar

    31.03.2010. (16:00)    -   -   -   -  

  • krijesnica

    Ucijena...

    nikada nikada to nisam činio , ne govori mi to molim te ..u ljubavi nema ucijene...ja to ne činim iako si možda tako shvatila ja to ne ČINIM.

    ljubavi jedina..

    avatar

    31.03.2010. (16:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...