mmm volim soju. žao mi je što su u nas ljudi skeptični oko spravljanja soje. prvo iz svih priča o GMO uzgoju, a drugo jer je u stvari ne znaju skuhati... pa im onda i ne ispada fino. A zna bit jako fino!
31.03.2010. (10:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mi smo znali ponekad napraviti faširance (od sojinih ljuspica) i zezati neuke goste da je to od piletine, puretine ili ribe... Rijetko su povjerovali da nema niti trunčice mesa unutra.
31.03.2010. (11:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Taman se uživila u post kad ono - kraj. Do sad sam povremeno koristila samo ljuskice soje kod pripreme faširanaca (pomiješala bi ih s mesom). Podigla se čitava halabuka o tome kako je ova soja koju imamo na tržištu genetski modificirana. Što misliš o tome?
31.03.2010. (11:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja podržavam uglavnom filozofiju da treba svakodnevno jesto ono iz svoga podneblja, svježe ubrano ili ulovljeno, zbog zdravlja i očuvanja okoliša. Nažalost, rijetko kad sam pojela ukusnu soju, vjerovatno je ovo Sir kaže
31.03.2010. (12:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Soju baš nikako ne volim :((((( Radije riža; ili kakvo povrće - ali, ni soja ni sojino mllijeko mi nisu fini :((((( Dokumentarac je bio odličan; a autorica je mislim već i dobila neku nagradu za njega! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
31.03.2010. (22:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
100 bofora
mmm volim soju. žao mi je što su u nas ljudi skeptični oko spravljanja soje. prvo iz svih priča o GMO uzgoju, a drugo jer je u stvari ne znaju skuhati... pa im onda i ne ispada fino. A zna bit jako fino!
31.03.2010. (10:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Mi smo znali ponekad napraviti faširance (od sojinih ljuspica) i zezati neuke goste da je to od piletine, puretine ili ribe... Rijetko su povjerovali da nema niti trunčice mesa unutra.
31.03.2010. (11:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Taman se uživila u post kad ono - kraj. Do sad sam povremeno koristila samo ljuskice soje kod pripreme faširanaca (pomiješala bi ih s mesom). Podigla se čitava halabuka o tome kako je ova soja koju imamo na tržištu genetski modificirana. Što misliš o tome?
31.03.2010. (11:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sapunerija
Ja podržavam uglavnom filozofiju da treba svakodnevno jesto ono iz svoga podneblja, svježe ubrano ili ulovljeno, zbog zdravlja i očuvanja okoliša.
Nažalost, rijetko kad sam pojela ukusnu soju, vjerovatno je ovo Sir kaže
31.03.2010. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
meni je tofu odlican ako se dobro pripremi. mozda ne bi bio naodmet koji dobar recept za jelo sa sojom?
nutritivno je valjda isto sto i hranjivo?
31.03.2010. (13:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Soju baš nikako ne volim :(((((
Radije riža; ili kakvo povrće - ali, ni soja ni sojino mllijeko mi nisu fini :(((((
Dokumentarac je bio odličan; a autorica je mislim već i dobila neku nagradu za njega!
Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
31.03.2010. (22:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Slažem se, trebalo bi decentralizirati događanja....Ne mora se sve održavati u centru Zagreba...
Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
31.03.2010. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...