Komentari

xcimerix.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • anime freak

    oj oj...

    weeee...
    prva sam...

    ostavljam trag i bacam se na čitanje!
    XD

    avatar

    31.03.2010. (02:27)    -   -   -   -  

  • anime freak

    A baš kada sam mislila da je Ashlee najpametnija...prevarim se..
    koji je njoj vrag?
    kako može biti ljubomorna na ženu u bolničkoj postelji koja je brutalno pretučena???
    ostala sam blago rečeno u šoku kada sam vidjela kako se ponaša...
    siroti Larry je sigurno van sebe, a onda mu ona dodatno pogoršava...
    -.-
    ja stvarno ne vidim razlog za ljubomoru...
    Anna mu je ipak bila žena...majka je njegovog djeteta...tako da...i da ju je grlio, ne vidim razlog za ljubomoru...
    -.-

    hehe...sada je Rosein trbuh sigurno itekako vidljiv..
    XD
    XD
    baš mi je to slatko..
    ja mislim da će Mattu pasti čeljust do poda kada ju vidi...

    *chuu*

    avatar

    31.03.2010. (02:47)    -   -   -   -  

  • L

    Pa, Ashlee je ispala glupa u ovom poglavlju i to malo puno. Larry je još možda najpametniji.
    Kao što je Anime gore rekla, Anna je ipak Larryeva bivša žena pa je normalno da se on brine.

    Molim te, nemoj me prisjećati na čišćenje, ne volim ga. *smile*
    Blago Rose jer takva trudna može čistiti cijelu kuću. Ja ne bih mogla ni pola. Jedva svoju sobu očistim.

    I kada će Matt više saznati za dijete? Pa pričali su on i Rose, zar mu ona nije mogla ni natuknuti?
    Strašne su budale, jebiga. Nadam se da će on saznati za trudnoću što prije.

    :*

    avatar

    31.03.2010. (10:15)    -   -   -   -  

  • Evan.

    Disneyevi crtići... moram se osvrunti na to. Prije sam ih doslovno gutala i obožavala, a danas su mi bezveze - barem većina njih. Jedini, koje mogu gledat stalno, su Mulan i Sinbad: sviđaju mi se te priče. Nismo li svi odrasli uz Disney? Ali ne volim ga zbog onoga što je postao danas... dakle, Miley Cyrus, Jonasi i ekipa - nije to više to.

    Anna je trebala reći Larryju što se događa, a ne predugo izlagati Billieja bijesu svog dečka. Kako mi je to jadno kada ženske ne znaju otići od muškarca koji ih zlostavlja kao da ne kontaju da ih on ne voli - jer da voli, ne bi to radio.

    Malo mi je glupo što je Ashlee bila ljubomorna na zabrinutost Larryja za Annu: nije li to logičan slijed ljudskih misli kada je netko u takvom stanju? Da mi je najgora neprijateljica tako završila, i ja bih bila zabrinuta.

    Zašto mi se čini da je najvažniji dio ovog posta crtić? :D Oprosti, ali to me fasciniralo. Mogu samo zamisliti te odrasle ljude kako sjede tupo na kauču i pilje u crtić. Neprocjenjivo.

    I da, Ashlee se ponaša razmaženo i djetinjasto - Matt joj je dobro rekao, to je normalno da je Larry zabrinut. Nije se trebala bezveze izderati na njega jer je tako izgledala glupo - barem meni. Larry ju voli i to je svima jasno. Ah, te žene xD

    :*

    avatar

    31.03.2010. (14:25)    -   -   -   -  

  • Ruta.

    Kako si lijepo uklopila svoju ljubav prema Disneyjevim crtićima u ovu priču :D Sviđa mi se što je i Rose takvog mišljenja da za to nikad nisi prestar i slažem se (((;

    Ovo sa Annom i njenim dečkom i svime...Nekako, prebrzo mi se sve odvilo. Ali dobro, očito si željela staviti sve u jedan post. Nekako imam osjećaj da želiš što prije dovršiti ovu priču. Ili se varam O.o

    U svakom slučaju, nisam to očekivala da će se dogoditi sa Annom. Naravno da sam protiv takvog zlostavljanja i ja to nikad ne bih dopustila. Odma' bih otišla od takvog dečka, prijavila ga ili tako nešto ali to trpila - nikada. Dobro, doduše, nikad se nisam našla u takvoj situaciji, ali mislim da ne bih šutjela. Ljubav ne bi smjela boljeti. ^.^ Odma' sam se sjetila Rihanne čitajući ovaj post xD

    Drago mi je da je sve to dobro završilo i da čak na kraju Ashlee nije prekinula sa Larryjem. Iskreno, ona mi već počinje ići na živce s tim svojim ponašanjem i svako malo ga ostavi jer on kao navodno voli Annu, pa ovo ono. De nek shvati da ju voli i točka. A i on mi ide na jetra s tim oke, ja idem ako to želiš i volim te. Pa čovječe, bori se za ljubav.

    Uživaj :** (PROLJEĆE!)

    avatar

    31.03.2010. (16:21)    -   -   -   -  

  • L

    Wa! Odlična je pjesma. Zaljubila sam se. *.*

    avatar

    31.03.2010. (19:25)    -   -   -   -  

  • Cullen 4ever

    ej....odličan post....
    kada će nešto sa rose i mattom......
    iako i ovo je supp.........

    avatar

    01.04.2010. (20:03)    -   -   -   -  

  • Cullen 4ever

    idem ja sada.....javi za post......

    veliki pozz od Cullen 4ever..........

    avatar

    01.04.2010. (20:03)    -   -   -   -  

  • Love Vampires

    eii...super su postovi.... =D...piši brže..
    =D....e...nije me bilo dugo jer sam ti ja kod mame...a tamo nemam komp...
    kod tate sam svaki vikend ili svaki drugi pa komam kada stignem.. =)

    avatar

    01.04.2010. (20:54)    -   -   -   -  

  • Love Vampires

    javi za novo.... ;)....

    ....Vampire kiss........................

    avatar

    01.04.2010. (20:55)    -   -   -   -  

  • Roberta Elena

    Jadan Billie koji je morao čuti one svađe... :S... znm kako je to kad ti se straci svađaju i sve čuješ... nije ti svejedno... Hvala Bogu, to su kod mene samo male svađe... i tata nikad ne bi ništa učinio mami... =)

    Tog gada koji ju je istukao treba uhvatiti, onda dobro, dobro, dobro pretući da ne zna kako se zove, i onda ga strpati u doživotni zatvor... =) ufff... kako ga mrzim... arggggghhh....

    MATT!!!!!! Budalo jedna.... mogao joj je reći... želio joj je reći... znm to, ali nije... AAAAAAAAA..... e... ako se uskoro ne srede oboje, ja sjedam u auto i odlazim tamo i oboje će dobit po bukvici... xoxoxo...=)

    Nadam se da će Anna bit bolje.... =)

    avatar

    01.04.2010. (21:06)    -   -   -   -  

  • Kunoichi

    Slažem se sa Ashlee, za crtiće nikad nisi star i ako današnji Disneyevi crtići nisu ništa u spoređenu sa onim prijašnjim kao Kralj lavova, čovječe, kako ja taj crtani obožavam gledati! Čak sam prije imala i igricu, samo ne znam gdje je ona završila, morat ću je potražiti.
    Grozno mi je kad se roditelji svađaju ispred svoje djece i razne stvari sebi govore, hvala Bogu, pa se moji ne svađaju, sigurno bi poludila u kući. Meni je žao Anne, ja sam protiv takvog zlostavljanja i nemogu shvatiti žene koje trpe to, ja bi direktno otišla od momka i prijavila ga, nikad u životu nebi takvo nešto mogla izdržati.
    I moram se složiti sa ovima što su prije mene komentirali, Ashlee je pomalo glupo ispala u ovom postu sa svojom ljubomorom. Naravno da će čovjke biti zabrinut za osobu, koja je pretučena i zbog toga završila u bolnicu, ne vidim razlog zbog čega se tu može biti ljubomoran, ali dobro, na kraju se sve dobro završilo.

    :*

    avatar

    02.04.2010. (13:37)    -   -   -   -  

  • Agatha.

    Stvarno nekada imam osjećaj da namjerno dužiš da se Rose i Matt ne sastanu, samo da bi nas držala u iščekivanju.

    Iskreno nisam mislila da je Anna tip žene koji bi pao ne nešto takvo, niti dozvolio da je netko pretuče, ali izgleda da sam bila u krivu. Moram čestitati Larryju na tajmingu, inače ne mogu misliti kako bi bilo da je Billie izgubio svoju mamu :D

    A baš me je iznenadila Ashleena reakcija. Iako nekako logična, ipak je nisam očekivala :D Niti sam očekivala da će Larry tako izgledati sa bivšom ženom, iako mu vjerujem da nije ništa mislio s tim.

    Nekako mi se čini kao da je Ashlee bila pod PMS-om. Reakcija mi je malo van proporcije, ali mogu misliti kako bi meni bilo da zateknem svog momka sa bivšom ženom (bez obzira da li je svjesna ili ne. Dobro, ako bi bila svjesna onda bi najvjerovatnije oboje bili mrtvi, ali to nije poenta :D)

    Hallelulajah, dobili smo čak telefonski razgovog između Matta i Rose :P Bolje požuri da objaviš novi post, jer želim da vidim kako će izgledati kada se sretnu.

    I jako mi je drago što su se Ashlee na kraju pomirili, definitvno ne bi bilo dobro da se još jedan par posvađa. Dosta tvrdoglave Rose i Matta :D

    Super post.

    Kisses and bear hugs :*

    avatar

    02.04.2010. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...