treba se dostojno oprostiti od zime, ne može se naglo prijeći na šparoge, janjetinu, grašak, kolerabicu... ja jučer sasula u lonac kost od pršuta i sve vrste grahorica koje su se još vukle po stanu.
31.03.2010. (09:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pa i ne valja odma potrošit svu prasetinu. diš lipše nego u sri lita otkrit zaboravljeni komad savršeno osušene pečenice pa je narizat uz tople uštipke od crnog ikina brašna ... uh :) (ika - grapski mlinar, kipar i svačiji rodijak, ako kogod ne zna)
01.04.2010. (22:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
adio zima...ovo su zanji zimski gusti...a vino...?...dalmacija moja inspiracija
29.03.2010. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
superrrrrrrrrrrrrrrrrr
30.03.2010. (12:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
anabonni
Ma evala ti --------------lipo ga je vidit.........
30.03.2010. (17:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Uf,dobro je.
30.03.2010. (19:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mitch
Za prste polizat. Što jednostavnije ,bolje.
30.03.2010. (23:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
treba se dostojno oprostiti od zime, ne može se naglo prijeći na šparoge, janjetinu, grašak, kolerabicu... ja jučer sasula u lonac kost od pršuta i sve vrste grahorica koje su se još vukle po stanu.
31.03.2010. (09:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cakana
pa i ne valja odma potrošit svu prasetinu. diš lipše nego u sri lita otkrit zaboravljeni komad savršeno osušene pečenice pa je narizat uz tople uštipke od crnog ikina brašna ... uh :) (ika - grapski mlinar, kipar i svačiji rodijak, ako kogod ne zna)
01.04.2010. (22:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
obadske fešte
svaka čast ekipi -u slast
23.05.2010. (21:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...