Komentari

anksioznost123.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Elenriell

    Vec cetiri godine borim se sa anksioznošću i paničnim napadima... Nekako sam sama uspjela izaci iz zacaranog kruga, bez obzira sto se i dalje bojim zagusljivih i zatvorenih prostora, suncanja na vreloj plazi ili nastupa na pozornici, pred masom ljudi... Izbjegla sam vlastitu promociju zbog straha da se ne onesvjestim pred svim tim ljudima, od zagusljivosti, treme ili ko zna cega... I do danas sam citala puno toga o napadima, ali iskustvo koje sam procitala na ovom blogu je sasvim drugacije, napisano bas onako kako ga ja vidim, u detalje... Istina, dosla sam ovdje trazeci podatke o tome kako si pomoci kad padnes u depresiju, a otkrice je bilo puno vece... Nekako je sama pomisao , bez obzira sto su stvari toliko nelagodne, gotovo van naseg utjecaja, da ima i drugih koji se bore i nalaze nacina da pobijede ovo stanje, ohrabrujuca... :)

    avatar

    21.04.2010. (15:44)    -   -   -   -  

  • Renči

    Drago mi je cuti da se uspijevas snaci unatoc svemu :-)

    Rado bih te pozvala da nam se pridruzis na forumu http://psihijatrija.forumhr.com i podijelis svoja iskustva s ljudima koji imaju slicne probleme.

    Drzi se!

    avatar

    24.04.2010. (00:32)    -   -   -   -  

  • Lecenje anksioznosti

    Zao mi je kada vidim da ljudi ne dobijaju pravilnu i brzu pomoc. Ukoliko je lecenje efikasno, vec prvih da se vide osetni rezultati. Mogu reci iz iskustva da ovakva ruska metoda zaista pomaze vrlo brzo.

    avatar

    21.06.2010. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...