Komentari

obadzo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • sanja_45

    Gleda sam je onako sav zamantan ne kuzec je sta mi 'oce rec, da bi mi zakrasila na kraju:....

    Ma da si mi ti zamantan..Hmmm..:))))))

    Um ispod pojasa svima nama šljaka ka ura, al neke mitove treba izbaciti iz realke. Stimulaciji love, kupovini, su svi podložni i Adami i Eve, a nisu uvik i Adami za sex na ex...Ima razlike među nama, neke stvari kod vas nisu velika tajna, aliii kod nas Evaaa ima ih na tone, jer smo mi složeniji likovi od vas...:P I to je istina...:)))

    Neće me jedno vrijeme biti u blogosferi, pa ti šaljem veliki pozdrav, pajdašu....:)))

    avatar

    08.04.2010. (12:12)    -   -   -   -  

  • fanny

    Opet tebe na starim temama, a ja se već uplašila poslije onih stihova :)))))))
    Pozdravček :)))

    avatar

    08.04.2010. (21:55)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Stara fora, ali genijalno osvježena, kako to samo ti znaš.
    A da je tvoj pajdo svoju dragu neko vrijeme držao u naručju kako je i htjela, pa još tu i tamo je cmoknuo u vrat ili iza uha da vidiš kako bi joj brzo došlo milo.

    avatar

    09.04.2010. (12:20)    -   -   -   -  

  • punto mortale

    mhmhm.....točno je ovo...a propos nas,većine bar žena,sve smo mi u duši teeeške sponzoruše.Meni npr. da moj baci na krevet umisto latica ruža(da ruže!!!) nekoliko desetaka iljada eura i kaže ovo je sve tvoje i moš s tim što god oš,ne bi me više ništa bolilo,odma bi se napalila i radila mu sve što poželi,zapamtija bi taj dan i par ostalih do kraja života....ne kužin ni ja...ali možda oni gen kurve u svima nama(aj -većini nas-da se koja ne uvridi tu) negdi čuči,spava prikriven i skoči mu adrenalin ne neke stvari,samo u ton momentu kad on hoće,a ona neće,
    on triba znat što...pa bar bon za mobitel,hoho ili recimo u mene parfem,dooobar parfem,ali moj još to nije skužija,pa da koliko može,hoho!! Prejeftina sam,fuj!:))))))))

    avatar

    09.04.2010. (23:34)    -   -   -   -  

  • punto mortale

    samo da znaš da ti je sad 15!!!!!!!!, A SAD JE 23,27h- ON LINE USERS-A(UNZERE-ŠTO BI REKLA POKOJNA ANĐA VLAJNA IZ MALOGA MISTA)---BOGTE KOLIKO LJUDE PRIVUČE TEMA O SEXU,PO RVACKE JE ISFRUSTRIRANO I GLADNO KRUVA I ..HM...IGARA::))))))))))

    avatar

    09.04.2010. (23:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...