Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Helena iz središta srca

    Vrlo zanimljiv osobni kontakt i ne samo osobni! :-)
    Bog te vodi tamo gdje treba i s kim treba, sigurna budi i blagoslovi sve koje susrećeš.

    Srdačan pozdrav do čitanja. :-)

    avatar

    29.03.2010. (10:04)    -   -   -   -  

  • Defton

    Dobro je da Ivo J. ne dolazi na tvoj blog, jer malo si žestoko bila pisala o njemu i to ne baš pozitivno... ;) Ali vidiš kako te Bog uči poniznosti,pa tko zna, možda i el presidente bude veliki obraćenik! ;)
    I uostalom, sve više spoznajem da si ti neka velika faca u svijetu koji nas okružuje, skim se družiš.. hehe.. topli pozdrav i BB! ;)

    avatar

    29.03.2010. (18:41)    -   -   -   -  

  • Drina

    Na moj blog su dobrodošli svi dobronamjerni ljudi, pa i Ivo Josipović, ako je doista takav. Stojim iza svake svoje ikad napisane riječi - o njemu, ili bilo kome drugome. I to sam mu jasno dala do znanja u našem susretu, koji je doista ugodno prošao. A od svih naših druženja - najbitnije je ono s Bogom!

    avatar

    29.03.2010. (20:06)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Jako lijepo; i jako mi je drago zbog ovog susreta! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    29.03.2010. (20:49)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala Ti na lijepim riječima; još neću čestitati - čujemo se do Uskrsa...:)))))
    Vole Te Tvoje Luki+Goldie i pozdrav mami!!!! L+G

    avatar

    29.03.2010. (22:20)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    na dnu svakog posta pored linka za komentare postoji i onaj mali znakić=ljestve # koje označavaju link za taj post, desnim klikom miša na te ljestve # otvara se prozor sa više opcija, jedna od njih je i - kopiraj lokaciju poveznice. klikom na tu opciju može se kopirati i u tekst zalijepiti (copy-paste) jedinstven link na bilo koji pojedinačni post, dakle link direktno na neki pojedini post, tako da umjesto recimo linka za cijeli mjesec i deset postova kao što je recimo gore slučaj - iskoči samo jedan post o kojem se već u tekstu govori... eto, mali savjet za sljedeći put.

    avatar

    30.03.2010. (15:32)    -   -   -   -  

  • Drina

    E, hvala! Moj djed je znao reć: "U svita je pamet!", tj. cijeli svit - zna sve...Nisam do sada znala za te ljestve - korisno. No, ovdje mi je doista trebao link na cijeli mjesec, jer su tada bili izbori pa sam puno pisala o oba predsjednička kandidata...Ima nešto i u prosincu (klik na stupac lijevo - prosinac 2009, te u veljači, prigodom inauguracije...Pa i dalje sve potičem na molitvu za Hrvatsku, i hrvatskog predsjednika, da doista bude - pravedni predsjednik. Držimo ga za riječ, i pratimo sljedeće korake i poteze. Uz poticaj s mog Facebooka: "Početak Velikog Tjedna! I Uskrsno pomirenje svih Hrvata! Na vlastitom primjeru! Ljubimo jedni druge!"

    avatar

    30.03.2010. (17:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...