Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Pročitala sam, jedne dosadne ljetne večeri :-)). Ili mi je večer bila dosadna je sam to čitala :-)).
    Sve u svemu, jedva sam povezala likove.
    Usput, ako te zanimaju tinejdžerski romani: Dorian Cirrone i Jessie Elliot. Daleko bolje, Gossip Girl je jednostavno loša :-)).

    avatar

    28.03.2010. (15:41)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Kad sam ponovno gledala Beverly Hills par epizoda, primijetila sam da su imali ipak neki moralizatorski ili edukativni, poučni ton, za razliku od ovih današnjih tipa One tree hill. Danas bi rekli, zastarjelo:D. Inače, ne gledam te serije, pratila sam od svih po par epizoda, ali priznajem da sam pročitala Sumrak i još ona dva dijela, ne znam točno ni koliko ih je, valjda jest trilogija, međutim kad su svi poludjeli za tim, izgubila sam interes za film.

    avatar

    28.03.2010. (16:03)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    pa, zapravo (uhm, ovo je bilo za očekivat od mene, jelda?), ja ne volim ni o.c. ni one tree hill, beverly i slično mi je bilo koma, a ono s clare danes i jaredom letom nikad nisam kužila. cura je stvarno bila malo debilna što se tiče frajera kojeg je mogla pokupit bez problema, a i na kraju je pala na onog kretena ružnog (čisty cyrano, jelda?).
    gossip girl pratim od prve sezone, obožavam garderobicu, a bogami, osim što se radi o svijetu koji ne poznajem to jest upper east side teenagerima, elitnim školama i sličnom, serija je... pa, ja sam cijeli život bila okružena curama koje manipuliraju, spletkare i kroje događaje kako im paše, krvoločno se bore za status u svom malom krugu, pa mi je zabavno.
    uostalom, više volim gledat leggero tv štivo puno lijepe odjeće, chuck i blair su mi zakon...
    a i da, ja sam blair team (moje prije su do iti jedne serenine ljubiteljice).
    ali romančić nisam čitala pa ne znam što bih rekla.
    dok je serija lovely bajkica za odrasle djevojke, puna lijepih krpica i šećerlemastih scena, baš kao i seks i grad. uostalom, ko bi to shvatio ozbiljno? pa stvar je ionako samo loša reklamna priča za promociju lijepe odjeće i cipela, i inspiracija za obnavljanje garderobe.
    naravno, nama koji smo up to date sa sezonama (budući da htv bezobrazno kasni pa je sve što cure nose u realnom vremenu već passe').
    ok, sad me ubijte... ;)

    avatar

    28.03.2010. (22:44)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Još ćete me svi navući, dođe mi da posegnem za jednom takvom knjižicom u narednim danima. Ja, btw, čak ni Harryja Pottera, kao valjda dječju knjigu, nisam izdržala pročitati do kraja (prvu knjigu, o ostalima da ne govorim). :o Ali trebalo bi nekad izdvojiti vrijeme barem za neke primjere teen književnosti i vidjeti je li to čemu. Tu seriju nisam pratila, a davno je to bilo kad su tinejdžerske serije starije generacije bile baš ono što smo trebali.

    avatar

    29.03.2010. (00:53)    -   -   -   -  

  • Neverin

    nije li zanimljivo da likovi u tim serijama pohađaju srednju školu ali radi potrebe snimanja imaju probleme i životne situacije u koje ja od 26 još nisam dobio. A tek kako mudro razmišljaju sa pogledom prema horizontu hm hm ... :)

    avatar

    29.03.2010. (21:47)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Elle Woods Gone Brunnette - drago mi je što se čuje i drugačije mišljenje: jasno da postoji privlačnost u svijetu bogatih i slavnih, pa svi jednog dana želimo postati i jedno i drugo.
    međutim, ja sam rekla kako je svijet konačno došao svom kraju kad je kristijan curavić, role model person, izjavio kako su silikoni bolji od prirodnih grudi. očekujem boom implantata u grudima. valjda i ti bogati i slavni imaju nekakvu odgovornost za ono što govore: hoće li kristijan curavić platiti životne troškove curi koja je pala na prosjački štap zato što je on rekao da silikone treba imati po svaku cijenu?

    avatar

    31.03.2010. (16:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...