Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • mali brat

    Pozdrav didu i baki a posebno unuku Jotamu.
    p.s. Sicaju li se dide i baka Malte koja im je bila svojevrsno bracno putovanje?(moj današnji objavljeni post pogledat).

    avatar

    24.03.2010. (20:40)    -   -   -   -  

  • misko

    Nostalgija? :)

    avatar

    24.03.2010. (20:53)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivno! Sjećanja?! Pozdrav svima vama, a posebno slatkom Jotamu! :))))
    Pusa, pozdrav -ma, baš si me obradovao ovom pjesmom! Laku i ugodnu noć od Luki+Goldie

    avatar

    24.03.2010. (21:43)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Je, krasna je, meni draga.

    avatar

    25.03.2010. (00:59)    -   -   -   -  

  • rU

    tko god da je bolestan nek' ozdravi što prije.
    :-)

    avatar

    25.03.2010. (11:31)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Arsen je poseban čovjek, a ovo je jedna od najljepših pjesama koje sam od njega čuo. Ovo je pjesma koja se živi. Nadam se da ste ti i tvoji dobro. Lijep pozdrav i svako dobro, tebi, Vesni, i svima kojima uljepšavate dane :)
    IDeM :)

    avatar

    25.03.2010. (20:04)    -   -   -   -  

  • Ivica Kostelić fan

    dobra pjesma, pozdrav

    avatar

    25.03.2010. (21:22)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Ovu pjesmu posebno volim ... i kada mi je nešto teško sjetno je pjevušim, prisjećam se dida i njegove brige i ljubavi prema meni ... Koliko me je shvaćao, bodrio, pomagao, ... ? Nedostaju mi njegovi tihi savjeti, njegove priče, ... I zato često odem na mjesta o kojima je pričao. I tu kao da ga opet čujem. Posvjestim si sve ono što se nisam tada posebno trudila zapamtiti, ali je ostalo u srcu. I traje. Vječno traje. I moja ljubav prema njemu je sve jača ! ...
    /Sjećam se, kada mi nije bilo dobro did bi mi na tihi način mnoštvom znakova, pažnje, riječi, ... pokazao da je uz mene. I da mu mogu kada god to poželim i kada mognem doći, bilo izjadati se, bilo tražiti otvoreno konkretnu pomoć, ... da mogu na njega računati. On je tu uvijek za mene ! Jednom smo tako bili u teškoj situaciji, a novaca nismo imali. Nismo više ni znali kako ni od kud smoći za to nužno nam potrebno, a nismo se usudili, preponosni smo bili, pitati. A trebalo nam je! I zamisli: on nam je za Božić dao skoro točno onoliko koliko nam je trebalo - a nije baš imao, mirovina je bila premala i morao je sigurno dugo štedjeti za to ! Toliko sam bila ganuta da sam očiju punih suza, srca prepuna zahvalnosti otrčala negdje da me ne vidi kako plačem. Vidio je !!! I on je plakao !!! I bilo mu je drago da ga ne gledam takva. Kao i meni. ... I mnoštvo je takvih situacija bilo. Samo pogledom mi je znao ponekad pokazati ljubav. I zagrijati srce koje bi se hladilo i stezalo od mnoštva težina i životnih poteškoća !/
    ...
    ...
    Djeca jako vole djedove. I uvjerena sam da si ti Borute na prvom mjestu u srcu svoga unuka. I on u tvome. ... I bakinom, svakako ! I kada mu nije dobro da jako boli. I da njega zaboli kada nije sa vama i kada vama nije dobro ... Do susreta kada se čvrsto zagrlite. I kada ponovno prokola krv i grije, grije, ... čitavo biće. Ljubav je to koja se sastala nakon vremena koji u tom momentu prestaje i nestaje ... I stapa se u samo u taj jedan tren, u jedno srce !!!
    ...
    Mislim na vas ...
    od srca ...

    BVB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    25.03.2010. (22:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...