Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • alexxl

    Sad će ispast da kenjam, ali uvijek sam dosta dobro pogađao za ES.
    Na žalost Doru nisam slušal i neznam za song, a neda mi se googlati okolo.
    Bumo vidili, rekoše sljepci.

    avatar

    10.03.2010. (21:16)    -   -   -   -  

  • Cakana

    meni je pisma bezveze. tekst konfekcija (dok nisan čula kako dugo nije pala kiša, mislila san da je bodulu najtužnija stvar na svitu kad je maslina neobrana), melodija dosadna i deja vu, a aranžman očito pretenciozan eurovizijski :-/. slušan tako jedan dan na radio splitu nekog lika iz te klape, i on govori sav ogorčen kako je pisma fantastična, kako je napravljena baš za pobjedu na eurosongu (blah!), i kako je nepravedno šta nije prošla. mislin se ja ajde baš da čujen, a kad su je pustili, nisan znala bi li se smijala ili plakala. sva je umjetno veličanstvena, ali ne mogu nikakve frule i violine od trećerazredne pisme napravit dobru stvar. ovo bi a capella zvučalo ko obični pjesmuljak.
    ipak, pošto si ti specijalistica za eurosong i zato svake godine s gušton čitan tvoje postove na tu temu, ne sumnjan u procjenu da bi s ovim dobro prošli. k tome, u usporedbi s pismama s dore, čak i zvuči solidno.
    ali da je to pravi put za prezentaciju u europi, nije. općenito, zbog tipičnog "neuglađenog" pivanja, svaka će klapa uz neku prenatrpanu i ispeglanu instrumentalnu pozadinu zvučat puno lošije nego u svom prirodnom, a capella okruženju. po meni, to sve beznačajnije glazbeno natjecanje nije vridno takve degradacije. prema onome šta smatramo najboljim od svega šta imamo tribali bi se odnosit pažljivo i s poštovanjem, a ne prostituirat ga obučenog u jeftine krpice.
    sorry na predugom komentaru :)

    avatar

    10.03.2010. (21:18)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Dugo niiiiijeeee palaaaa kišaaaaaa, stvarno, baš prigodna pisma za današnji dan :-D
    Šljap-šljap, evo mi je i tipkovnica mokra :-D

    avatar

    10.03.2010. (21:28)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @alexxl, bumo čuli nadovezaše se i gluvi ;0)
    @Cakana, ma samo ti piši slobodno vidiš da volim spikat s ljudima o svemu ;0) pisma je definitivno pisana namjenski to se vidi po aranžmanu, no među morem lakoglazbenog smeća ova mi je još izrazito ugodna uhu i jedna od rijetkih koju mogu probavit u sveprisutnom tsunamiju klappopa ;0) to da su dečki posli žalili mogu razumit jer danas svak priželjkuje svojih par minuta slave, no na duže će staze skužit da je ovako bolje za njihova ega ako ne i novčanike da se nisu prodali ;0) i ja žalim za onim vremenom prave klapske pisme koja je ponekad mi se čini odlepršala u vjetar na račun konfekcije, ali kad već konfekcija prevladava volila bih i ja da je kvalitetnija i sličnija ovom primjeru nego canca-ranca pjesmuljcima, no bojim se da naš glas u tome malo ako uopće išta piza ;D
    @Brode moj, muči ne govori ništa, neka ovi kontinentalci i furešti žive u uvjerenju da je ode doli u nas vično sunce, vidiš kako ja ne govorin da po kući šljapkam s dihalicon i perajama ;0))

    avatar

    10.03.2010. (21:43)    -   -   -   -  

  • Ribac

    a) s obizorm što je bilo na dori Feminemke su super... no nisam rekao da je odlično b) Cambi da bi prošla trebala bi ipak reći glavnom vokalu da njegov način pjevanja nije za Eurosong... a i općenisto malo trebaju klape ohladiti sa vibratom...

    avatar

    10.03.2010. (22:04)    -   -   -   -  

  • filmozof

    ehej...možda sam se malo krivo izrazio nisam htio ispasti šovinist. Nisam povrijeđivao ženska prava ili slično, nego samo hoću reći da je što se tiće redatelja ratnih filmova jaka konkurencija i bio je uspjeh probiti se u toj konkurenciji. A budimo relani, koliko žena zbilja snima ratne filmove? I to je uspjeh, potpuni dokaz da netreba podcjenjivati ženu dok radi "muški" posao:)

    avatar

    10.03.2010. (22:55)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Ribac, joj što su ti dobri oni gudači tamo kod tebe i sve bez vibrata praše nemilice, a da njih pošaljemo ha? ali opet bi se netko naša´ da mu nešto ne valja, znaš kako to već ide, teško svakome udovoljit a ne bi bilo ni dobro da je tako...
    @ohoj filmozofe moj, ne trči i ne drći, ne grizem ti ja na prvu ;D zezam se ja, što se mene tiče slobodno ti ožeži po babama i njihovim pravima ;0) kužin što si htio reći, ne brini, cijenim kolege filmoljupce i svaki dobar tekst na tu temu, a tvoj je takav, poooozdrav!

    avatar

    10.03.2010. (23:11)    -   -   -   -  

  • barba

    Ma taman in jos Seal fali pa da Cambi otpiva pratece vokale na Kiss on the Rose.
    Ono nabildano do bola- originalnost nula.
    Valjda se i ja pod Vilminim utjecajem pretvaram u Terryja Wogana,
    pardon Sir Michael Terence "Terry" Wogan.

    avatar

    11.03.2010. (00:39)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ništa od svega nisam slušla ni gledala, ali klapa Cambi je zakon, kako bi se izrazila moja unuka.

    avatar

    11.03.2010. (05:15)    -   -   -   -  

  • Ribac

    tak je, svatko nađe nešto što mu smeta, meni smeta vibrato jer tko ne pazi prevede ga u meketanje što je korak od narodnjaka... ali bolje bi bilo da smo njih poslali na Eurosong

    avatar

    11.03.2010. (09:49)    -   -   -   -  

  • mercies spill

    Iskonovci imaju dva Librovca, a i vođa Libra potekao je iz Iskona. Svejedno, bili su tanki na Dori.
    Tvoja pločanka Neda iznijela je najjače dijelove pjesme. Nezaboravna mi je njena izvedba Power of love i Bratošev komentar - kad bih ja pjevao volio bih da baš tako pjevam. Inače mi ju je draže slušat u duetu sa sestrom Sanjom, samo uz nju se ne smije toliko razmahat s plesanjem.
    I mene je Lejla zapanjila svojom ljepotom na prvo slušanje. Nema do sarajlija i njihovog sevdaha. Najtužniji sevdah mi je Sarajevo ljubavi moja iz 1993 s Joan Baez.

    avatar

    11.03.2010. (10:30)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @a eto barba, imaš šansu, Wogan se povukao, traži se nasljednik ;0)
    @odmak, a oni su jedina konstanta koja me uvik oduševi ;0)
    @Ribac, kad čujem riječ meketanje odmah mi prid oči iskače slika Jelene Rozge, molim te nemoj mi to radit ;D preveliki su to šokovi za moje osjetljivo biće ;0))
    @mercies, bila im je tanka pisma ali dečki su se barem izreklamirali, tome uostalom Dora i služi, rijetki tamo idu zbog pobjede, dobro ajde čak ni rijetki - samo Huljić ;0) ali se i on valjda izmorio ;0) dobra je naša Neda (i seka joj), dobre su sve tri curke, kad se to još dodatno ispolira bit će to sasvim ok, ovaj put stvarno šaljemo pjevačice a ne revačice ;0) a što se sevdaha tiče sve je već rečeno, on je tu da se sluša i da se njime napaja duša kao što pjesnik jednom reče, meni je ovaj Nedžadov naj, ma slušaj samo tu divotu...

    avatar

    11.03.2010. (12:39)    -   -   -   -  

  • lia

    lijepa pjesma je samo ona kojoj duša nikada umrijeti ne zna ..i tako biva nezaboravljena ,vazda

    avatar

    11.03.2010. (15:49)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @lia, tvoje su riječi poezija

    avatar

    11.03.2010. (23:12)    -   -   -   -  

  • NF

    zanimljivo, meni se joksimović uopće ne sviđa, a ove godine nisam ni gledao izbor

    avatar

    12.03.2010. (10:15)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @NF, pa najnormalnije da ti se ne sviđa, ništa drugo nisam ni očekivala, jedino ispravno u ovoj situaciji je da ti se sviđaju - Ukrajinke ;0)))

    avatar

    12.03.2010. (11:14)    -   -   -   -  

  • borut

    Pa bilo bi dobro pokusati. Ima specijalista koji od svega mogu napraviti muziku koja pali na Eurosongu!

    avatar

    12.03.2010. (18:08)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    EP više ionako nije što je nekada bio, pjesme zapravo i nisu važne, važno je biti poseban na način da to svi koji glasaju kupe zbog bilo kojeg razloga. Važno je da te zbog nečeg zapamte i to je to. Ako uopće pobjeda ovisi o glasačima, u što uvelike sumnjam. :)

    avatar

    12.03.2010. (18:58)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @borut, to je doista tako, postoje znalci koji smućkaju pravu formulu i ona redovito pali ;0)
    @Nisam ja, haha a velika istina je to, da glasači i inače igraju malu ulogu u svemu ;0) no i ovo je već odavno postao vašar taštine, ali eto koji put se desi i pjesma ;0)

    avatar

    12.03.2010. (20:20)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Sad sanjam samo krila, trebat će mi jedna dooobra...

    avatar

    15.03.2010. (14:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...