Komentari

bloodeeleeshte.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sklodowska

    Meni jako treba moj bicikl. I moj decko. Ali daleko smo jos od toga da smijemo zaboraviti Dan zena.
    Dan zena je puno vazniji i veci od lokalnih hrvatsko-specificnih problema sa ustasama i partizanima.

    Noci biologije su pocele nakon moje diplome, ali dobro znam tu zgradu i te kukce i mislim da je super ideja. Treba djeci dat da dragaju zohare i zmije dok su jos mladi. To je zdravo. Za shvatiti da smo i mi dio prirode.

    avatar

    09.03.2010. (21:20)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    noć biologije je sjajna stvar, ali ne treba biti zločest, ja mislim da bi se mogla ustanoviti i sasvim krasna noć prava - uz simulacije suđenja (ako studenti prava danas znaju glumiti barem upola onako kako smo mi simulirali na usmenima), simulacije suđenja po rimskom pravu (u togama i sve), pa simulacije suđenja pri spaljivanju vještica (inkvizitorni postupak i sve, dva svjedoka koja će posvjedočiti da je žena skinula čarape i time izazvala oluju) pa izložba najvećih pravnih dokumenata našeg naroda, od zlatne bule do austrijskog ogezea... ah, sad sam se izgustirala, hvala na divnom brainstormingu :) LP

    avatar

    10.03.2010. (14:36)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Noć biologije izrasla je iz onog kaj oni na faksu svakodnevno i pod normalno rade, simulacije suđenja vješticama ili rimskih ili ikakvih, ne postoje na pravnom faksu, nit znam tko bi ih izvodio niti čemu, obzirom da se radi o davno prošloj povijesti. Kao i u slučaju Zlatne bule, koje faks ionak nema u posjedu, a sumnjam i da bi zbog prašnjavog OGZ-a dječica pala u afan :)
    Pravo je i samo po sebi takvo - sitničavo i samozatajno igranje riječima (ili si sklon nekakvom analno-retentivnom pogledu na svijet, ili nisi), čak i kad bi nastavnici uduplali trud i pokušali napravit carnabau od njega.

    avatar

    14.03.2010. (08:03)    -   -   -   -  

  • Stella

    "Bio i Bandić. Doslovce sam samcijat bez ikog u inače obvezatnoj sviti, samo u pratnji nekakve profačice. I polusneno bauljao među beskralježnjacima... "- svoj na svome :)
    Bravo za tebe što si posjetio Noć biologije i poveo malenog. Podržavam i (buduću) noć prava kako ju je opisala Bookeraj; ja sam dogurala do 2. godine faksa pa bi tim putem mogla saznati što sve propuštam jer nisam dipl. iur.

    avatar

    15.03.2010. (14:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...