Moja punica ga zove "radić" šalata. Jel sam ju par puta u životu, no od kad sam se oženil, redovno. Čak i u razvijenijem stadiju, gdje postaje malo gorkast, meni je super, pogotovo na krompir šalatu, s malo češnjaka i maslinovog ulja te octa. Jedva ga čekam.
10.03.2010. (07:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
odlično! obožavam radič i jedva čekam da ovaj snijeg prođe pa da krenem u berbu. jedem ga od ranog proljeća do kasne zime, kad ga god nađem, najviše na salatu, mada sam probala i dinstano s tjesteninom i nije loše...
11.03.2010. (08:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim ovakve salate iz prirode, a maslačak ima više željeza od špinata.
11.03.2010. (11:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ljupčac
Prava tema za mene ovog proljeća! I ja sam počeo iz sličnih razloga sa konzumacijom samoniklog bilja prije mjesec dana. Do sada sam isprobao na salatu: maslačak, mrtvu koprivu, trputac, mlade izbijke kupine, mlade izbojke vinove loze, rusomaču. Jedem ih sa maslinovim uljem i octom i odlične su! S tim da trebam napomenuti da salate oduvijek obožavam. Komentare moje obitelji bolje da ne spominjem, ali pomalo ću i njih uključivati u zdravu prehranu.
30.04.2010. (15:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Moja punica ga zove "radić" šalata.
Jel sam ju par puta u životu, no od kad sam se oženil, redovno.
Čak i u razvijenijem stadiju, gdje postaje malo gorkast, meni je super,
pogotovo na krompir šalatu, s malo češnjaka i maslinovog ulja te octa.
Jedva ga čekam.
10.03.2010. (07:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tvoj maslacak
:-*) .....HVALA ti na korisnim savjetima.....PUSA
10.03.2010. (14:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gustirna
Ups! Ostavih komentar na donjem postu. Ali sve važi i za ovaj. Pozdrav! :-)))
10.03.2010. (21:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Indijanka vegetarijanka
odlično! obožavam radič i jedva čekam da ovaj snijeg prođe pa da krenem u berbu. jedem ga od ranog proljeća do kasne zime, kad ga god nađem, najviše na salatu, mada sam probala i dinstano s tjesteninom i nije loše...
11.03.2010. (08:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Volim ovakve salate iz prirode, a maslačak ima više željeza od špinata.
11.03.2010. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ljupčac
Prava tema za mene ovog proljeća! I ja sam počeo iz sličnih razloga sa konzumacijom samoniklog bilja prije mjesec dana. Do sada sam isprobao na salatu: maslačak, mrtvu koprivu, trputac, mlade izbijke kupine, mlade izbojke vinove loze, rusomaču. Jedem ih sa maslinovim uljem i octom i odlične su! S tim da trebam napomenuti da salate oduvijek obožavam.
Komentare moje obitelji bolje da ne spominjem, ali pomalo ću i njih uključivati u zdravu prehranu.
30.04.2010. (15:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moj mali kreativni blog
Blažene biljke koje nam naša draga priroda daje....pozdrav blogu, super je.
25.10.2010. (20:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...