Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sapunerija

    Nije glupo, vegetarijanac je suprotan indijancu po prehrambenim navikama.
    Da su indijanci (sjeverni) živjeli onako kako su živjeli, dakle u skladu sa zemljom, umrli bi od gladi, a da su pak bavili se ratarstvom, onda bi uništavali zemlju, šta se kosi sa njihovom filozofijom.
    Ali nemam ništa protiv vegetarijanstva, osim šta mislim da u slučaju kad čovjek živi skroz u skladu sa prirodom (ko gorštak, traper, pustinjak) nije moguće.

    avatar

    09.03.2010. (12:31)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    to stoji, ali ono što sam htjela reći je da - zašto ja ne bih mogla biti vegetarijanka i obožavati Indijance... I Indijanci su živjeli u sasvim nekim drugim vremenima, da smo bilo što prihvatili od njih, ne bismo mučili životinje i cijelu prirodu, ovako kako to danas čini 'moderan' čovjek.

    avatar

    10.03.2010. (08:25)    -   -   -   -  

  • jakoliki

    Pa za tebe su indijanci nesto sto je ocigledno proslost a ja zivim na teritoriju nekoliko indijanskih plemena i idem sa njima na posao a moja djeca u skolu. To u stvarnosti izgleda sasvim drugacije danas i vjeruj mi nema nista posebno u njihovom zivotu cemu bi se mi trebali diviti. Nikakve nirvane , posebne mudrosti ni sklada, jedu sto i mi, cesto i gore, a piju alkohol jos i vise.

    avatar

    16.03.2010. (01:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...