Komentari

huc.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Meister Huc

    i plaćaj radio/televizijsku pristojbu

    avatar

    08.03.2010. (21:23)    -   -   -   -  

  • tita

    to je poznata seljačka lukavost prenošena s koljena na koljeno, zajedno sa zavisti i jalom, vjerom u boga i hrvatskom (ne)slogom :D
    ja se stvarno bojim konja, i krava, i svega kopitastog, zaobilazim ih u širokom luku, ne bih se nikad mogla baviti stočarstvom, ali protiv bobica nemam ništa :D

    avatar

    08.03.2010. (22:57)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Huc, svi smo mi seljaci!
    Osim ako nisi vlastela, a po blogu ti se vidi da nisi.

    U jednoj boci ulja dvije kapi razgovaraju:
    -Ti si stoposto kap sa maslina iza Muća di žive taki primitivci koji niti ne čitaju list Maslina nit se koriste internetom a nekmoli maslinarskim forumima. Zato sam ja djevičanska kap dočim ti nisi.

    -Ja sam kap nastala od znoja hrvatskoga naroda, onih koji oduvik odlaze u crkvu, bore se za Hrvatsku i gledaju za Hrvate.

    -Zato se i nema kad bavit maslinarstvom, tvoj bidni vlaj.

    Došlo je do fizičkog obračuna i njih dvije su se pomiješale. Uto je došo fini turist, cjekao se malko a potom kupio finu bocu jer danas suveniri trebaju imat uporabnu funkciju.

    avatar

    09.03.2010. (08:16)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    @Huc
    Što ti imaš protiv programa naše dalekovidnice?

    @leelo-hello
    Ja se konja ne bojim i najviše ga volim - u gulašu. Opsa sa.

    @danice
    Svi smo mi Mirko Norac! Ne, Ante Gotovina! Ovaj, Branimir Glavaš! Tj. Tomislav Merčep... Tko bi znao više... Totalni rasap ličnosti i posvemašnja kriza identiteta. Vidim Danice, i ti se opako gubiš. Molim te, fokusiraj se. FOKUSIRAJ! Izmiču ti stvari, a još si potrebna na ovom blogu.

    avatar

    09.03.2010. (14:03)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Kasno je, izgubila sam se! Ionako na ovon blogu niko ne daje nikakve poticaje ko šta radi čak i naša vlada, a svi me samo zajebavaju.

    avatar

    09.03.2010. (16:10)    -   -   -   -  

  • Neverin

    gledao sam seljaka koji gazi sa traktorom preko vlastitog kupusa u Čaglinu. Objasnjili su mi kako je poticaje dobio a to da sad izvuče taj jebeni kupus i ode ga prdat mu se ne isplati jer distrubuteri bi najviše profitirali a on nebi vidio ni lipe.. divno jelda?

    avatar

    10.03.2010. (17:16)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Poznata je stvar da se od poticaja kupuju mercedesi - tek za volanom mercedesa seljak postaje gazda - a ne sadi nitko ništa... i nitko ništa ne pita. Pa tko ne bi glasao za HDZ kad je s HDZ-om svoj u svojoj državi?! Tu i tamo valja prirediti trodnevni teatar - kao dajte nam nemamo, ne damo nemamo ni mi, ma evo ipak kad ste tolko uporni naće se nešto - tek toliko da ostatak nacije ne bi tu divnu simbiozu našao previše otvorenom.

    avatar

    11.03.2010. (09:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...