Komentari

jedvagenij.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • seoska idila

  ha gle, ne mogu se odlučiti šta da mislim o svemu tome...

  s jedne strane to je butiga koja je davno nekom prodana i de jure je u privatnom vlasništvu. i koji qu sad neki narod spašava svoj posao. zar misle da će netko (porezni obveznici again!) dati pare da oni rade. pa dati ću lovu kad budu na burzi. što prije počnu tražiti drugi posao - to bolje.

  drugo - priča o sisku - svi su protiv rafinerije, zagađenja i svega sranja, a tamo radi brat bratu 1.000 ljudi + hrpa kooperanata. da sad netko zatvori rafineriju - opet bi netko štrajkao, a sada se buni..

  ja bih rekla da neki pilaju granu na kojoj sjede. ne velim da za gornji primjer ne treba stisnuti rafineriju da pročišćava zrak/vodu, no samo do onih granica koje mogu biti u okolišu jedne rafinerije.

  avatar

  08.03.2010. (19:39)    -   -   -   -  

 • seoska idila

  i još malo o poljoprivrednicima: koji je od njih platio porez na dobit? ha? daj mi samo jedan primjer!!

  avatar

  08.03.2010. (19:40)    -   -   -   -  

 • creativa

  jebiga , trebali su se hraniti bananama ko oni rudari u Šiptarskoj Mitrovici prije 30 godina...

  avatar

  08.03.2010. (20:55)    -   -   -   -  

 • Neverin

  sigurno si čuo za lex frumentaria u antičkom Rimu kad su takve zakone donosili populisti poput Cezara kako bi dobili povjerenje od naroda a to je uglavnom bilo jednokratno snabdjevanje žitom na račun državne kase što je bacanje novca umjesto da se ti novci investiraju u nešto pametno umjesto da se smao pojedu i ispare..

  uostalom te kurčeve poticaje dobiju i onda gaze traktorima vlastite kupuse jer im se ne iplati prodavat pošto bi distributer uzeo većinu novca...

  sablazno totalno

  avatar

  09.03.2010. (00:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...