Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • alexxl

    Ja sam radnik, bravar-na Burzi.
    Preko pol tih seronja je glasalo za HDZ.
    Eto vam.
    Dvadeset godina se sustavno prodaje sve.
    Sad su otoci na redu.

    avatar

    07.03.2010. (19:40)    -   -   -   -  

  • sanctuary

    bilo je samo pitanje vremena kad ce se poceti to dogadjati. i to ne samo kod nas, vec je i pitanje ipo cijeloj europi, a razlog tome nije HDZ, SDP i ostali, vec razlog tome su prozdrljive banke koje sve drze u saci. sad je pravo vrijeme da se to opet dovede u red. sad kada su seljaci ustali trebali bi i brodograditelji itd. i da se "nasim" lopovima uzme i da se da u proizvodnju pa bi se vec nakon kratkog vremena osjetio boljitak.

    avatar

    07.03.2010. (20:14)    -   -   -   -  

  • creativa

    sad vam je valjda jasno zašto je izbio tzv. Domovinski rat. tim prevetivnim dogovorenim sukobom kapitalisti su planski umorili, otupili, prorijedili i razoružali jedinu snagu koja im se mogla suprostaviti u bezočnom otimanju dotad stvorenog kapitala.

    avatar

    07.03.2010. (20:44)    -   -   -   -  

  • Matti

    hell yeah, ali sve to ne sprečava kosoricu da se kao i njen prethodnik sanader i dalje bahato smije, govori da se neće na njih obazirati a usput će i dignut PDV na 25% nakon što je već dignut na 23% a ja nikako da zaboravim predizborna obećanja kad su ga najavljivali spustiti ispod 22.. ajde zanimljivo da se i radništvo počelo dizat, a pošto vlada ne želi popustit a još najavljuje i daljnje mjere pokazivanja sile umjesto poniznosti trebali bi se svi dignut i ravno pred vladu i podsjetiti ih da su oni naše sluge a ne mi njihove, pa to i sami uvjek govore, "mi smo sluge naroda", pa ajmo ih onda konačno počet tretirati kao sluge umjesto što smo dozvolili da oni tako tretiraju nas.
    Nek si smanju plaće, birokraciju, razne ostale povlastice i nepotrebne troškove i daju obećano.
    U jednom priopćenju Zelena lista je istakla "državna blagajna je prazna jer se iz nje krade a ne jer su porezi premali." To bi mogao bit jedan ogroman transparent, skupit najšire mase; seljake, radnike, studente, inicijativu bando lopovska itd i marš na trg.

    avatar

    07.03.2010. (23:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...