Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Međugorski glas

    Pozdrav tebi, vrijedna i neumorna Drino! Baš si žena od akcije, pa me ne začuđuju kojekakve reakcije. Pasivnost pripada tuzi, a mi vjerujemo u radost. Zato i u ovim korizmenim danima, sagledavajući vlastiti jad i bijedu, slijedimo svjetlost Gosdpodinovu i svjedočki smjerno koračajmo prema Uskrsnuću!

    avatar

    01.03.2010. (13:29)    -   -   -   -  

  • Drina

    Princip akcije i reakcije, ha, ha...Takva sam kakva sam, kao i svatko od nas...Milošću Božjom jesam što jesam, reče sv. Pavao...A neki liturgijski pisac, na početku korizme: "Sjeti se čovječe da si prah, i u prah ćeš se pretvoriti"...Sve je prolazno, Bog je vječan!

    avatar

    01.03.2010. (23:09)    -   -   -   -  

  • more~snova

    a kako uc u tu "pustinju" i bit sam sa sobom kad imam miljun obaveza, sin, zakoniti, sveki,svekar, posao, kupovina, pranje, ciscenje, kuvanje,peglanje...il mi je ovo samo izvacenje da nemam vremena?
    jeli s emora u vrime korizme misliti i gledati samo na negativne stvari?
    nadam se da ces uspiti prevesti knjigu. pozdrav sa sjevera

    avatar

    02.03.2010. (19:15)    -   -   -   -  

  • Drina

    Korizma je zapravo intenzivnije i kvalitetnije življena svakodnevica. Dobrovoljna razapetost između mnoštva vlastitih obaveza, prepoznajući uskoro uskrslog Krista u vrećici namirnica, ispeglanoj jastučnici, pospremljenim igračkicama, napisanom pismu, ispečenim palačinkama ili snježnom igluu : ) U svakoj prevedenoj stranici...Ne gledati negativno, nego baš suprotno - u svakom križu, vidjeti navještaj skorog Uskrsa! U privremenoj tuzi, prepoznavati vječnu Sreću! I zato - Sretna nam Korizma!

    avatar

    02.03.2010. (19:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...