Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Nino

    Jako ljep tekst s moćnom porukom. Kako će nas drugi cijeniti, ako ne cijenimo sami sebe?

    Imam novi post, pa pogledajte ako želite... Puno pozdrava!

    avatar

    01.03.2010. (14:56)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Iako sam imao ranije i većih problema nego što se meni pojavljuju u posljednje vrijeme, slažem se. Zaista se portal raspada, a "stručnjaci" mukom ponikoše. Ugledaše se na našu Vladu :-)!!!

    avatar

    01.03.2010. (16:50)    -   -   -   -  

  • buha

    ovo je fantastičan citat . Čitala sam toliko teoretskih stvari i promišljanja o krizi obrazovanja ali nisam naišla na kraće i bolje objašnjenje povezanaosti krize obrazovanja i društvene krize . .. dođu mi suze na oči kako je žalosno stanje duha i nacije , šta bi reko jedan s TV ekrana..koja ne može sama sebe puočiti. jer evidentno je kako tonemo ne samo materijalno nego moralno, intelektualno i duhovno. I nije problem u tome da to to ne vide svi , nego je problem u osjećaju da nema snaga koje će naći izlaz.

    avatar

    01.03.2010. (17:57)    -   -   -   -  

  • buha

    meni su najbolji uzorak nesposobni vladajući ( Vlada ) koji ne uče nego se samo pozivaju na greške prethodnika i drugih stranaka, na prijašnju državu i na povijest zadnjih 50 godina. to je strahotno pokvareno pokrivanje njihove nemoći i korumpiranosti sustava koji je doveo zemlju tu di jesmo.

    avatar

    01.03.2010. (18:01)    -   -   -   -  

  • odmak

    Citat je točan. Mi smo ti koji stvaramo i gradimo ovaj svijet.

    Ali, pitam se zašto je to tako. Zašto čovječanstvu treba toliko vremena da usaglasi dobre, univerzalno dobrote. Da se prilagodi onaj ušici igle, ako i krupna deva kroz nju može proći onda je dovoljno velika i za čovjeka?

    Jučer u razgovoru sa prijateljem psihologom između ostalog govorimo kako uistinu osim vjere nema nikakvog drugog dokaza da ima Boga. Ja kažem da je uistinu patnja koju prolazimo uzaludna, besmislena. On na to kaže : Da nema Boga sve bi bilo dozvoljena. Ali, ima ga. Siguran sam da postoji vrag, onda mora biti i Boga.

    avatar

    02.03.2010. (11:22)    -   -   -   -  

  • tipkojisjedi

    A kako će se naše društvo (i lokalno i globalno)
    cijeniti i voljeti kada je takvo kakvo jest?
    .

    avatar

    02.03.2010. (12:37)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ne podcjenjujem, Bože sačuvaj, žrtve u Americi, a što bismo rekli za žrtve Holokausta ili žrtve komunizma, a da ne spominjem Burmu, Vijetnam, Afriku i brojna druga stratišta, sad nedavno i u raspadajućoj Jugoslaviji, ali smrtni smo -to smo bar sigurni.
    Iz perspektive čovjeka je i smrt djeteta i mladih ljudi uistinu grozna.
    Uobičajeno se kaže: Nedokučivi su putovi Božji. Ima bezbroj malih pričica koji mi malci izmišljamo i tumačimo što se neda u prvi tren ni razumjeti ni opravdati, ali rastumačeno biva opravdano.
    Ja se nadam da Boga ima, iako znam i sumnjati, ali ponašam se po onoj: Radi kao da ćeš vječno živjeti, a moli kao da ćeš sutra umrijeti.

    avatar

    02.03.2010. (21:14)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    No je Kosorica regionalni lider. Pa nam eto. ;-)

    avatar

    03.03.2010. (09:33)    -   -   -   -  

  • krediti

    [http://www.trazis.me/ljubavne-poruke-sms/]ljubavne sms[/url]

    avatar

    13.12.2013. (10:41)    -   -   -   -  

  • krediti

    ljubavne sms poruke

    avatar

    13.12.2013. (10:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...