Komentari

make-over.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Klara

    Nema isprike za nevježbanje..... Sjeti se sao vikedna koliko kalorija si bezveze utrpao u sebe i nisi potrošio i da vidiš kako će te doći volja za aktivnošću. Prihvati stav da kad si na dijeti - nema više razmišljanja - ma mogu si dozvolit jedan mali grijeh ili jedan vikend da se opustim. To je zagarantiran neuspjeh. Taman skineš 1 ili 2 kg preko tjedna ili si na dobrom putu da se počnu topit, a onda vikendom sve zabrljaš.... To se ne isplati i samo se bezveze mučiš, nema rezultata, a pitaš se i dalje zašto ?! Stvar je jednostavna - moraš potrošit više energije nego što je uneseš hranom tj,, kalorijama i kilogrami sigurno padaju. U protivnom - stoje ili skineš jednu kilu pa opet dobiješ i tako stalno u krug.... Sorry, ja sam inače realna u životu jer mislim da je tako bolje nego ulijevat lažne nade ljudima što dovodi do razočaranja. Nisam ja od onih koji kažu: ma bit će sve ok, sve će to doći na svoje mjesto, zaslužio si malo opuštanja i slične gluposti. Nema uspjeha bez odricanja, trud i ono što uvijek ponavljam - NEMA ČAROBNOG ŠTAPIĆA ! Što prije shvatiš kakva je realnost, to bolje za tebe i tek tada ćeš početi postizati rezultate. Zapni i prestani griješiti. Sretno:)

    avatar

    23.02.2010. (09:52)    -   -   -   -  

  • amonamarth

    ajde ajde malo više discipline,s hranom ćeš se vremenom skockati,al kreni s vježbanjem i to nek ti postane pod-obavezno!!

    avatar

    23.02.2010. (09:52)    -   -   -   -  

  • analinne

    klara i amonamrh su upravu! Nema isprike za ne vježbanje! Moraš se malo više potruditi! Nadam se da ćeš uspješniji biti u ovim narednim danima,želim ti puno sreće...

    avatar

    23.02.2010. (20:06)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    A jebi ga ajde, nemoj se previše grist, sjebo sjebo pa što sad!!! Ovaj tjedan se malo više potrudi, ako ti se da pa će krenuti! A Klara je u potpunosti u pravu. Pozz :)

    avatar

    23.02.2010. (21:10)    -   -   -   -  

  • Skidam salo sa svog sexy tijela!

    nadam se da će vaga pokazivati manje kila ;) ajde, samo ti misli na cilj! NE ODUSTAJ!!

    avatar

    23.02.2010. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...