Komentari

defton.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • geomir

    Pa Zdravko,
    sretne ti godine koje dolaze, i da ti se ispuni sve ono što sam želiš!

    avatar

    22.02.2010. (08:58)    -   -   -   -  

  • geomir

    Kažeš da si izrastao, u fanatik katolika, homofoba, šovinistu, nacionalista...!!!

    Najvjerojatnije misliš da si - "proglašen" u to što nabrajaš, jer pokušavaš objasniti zbog čega si tako lijepo „izrastao“ !! :-))))

    Da li si „fanatik katolik“ ustanoviti ćeš onda kada bude trebalo da na djelu,
    a ne samo na riječima, pokažeš tko ti je na prvom mjestu!!

    Ne dozvoljavanje abortusa „ni pod kojom izlikom“ je nerazumno, a ne šovinizam!!

    „Protiv ženstvo“ (anti feminizam), ne mora biti izraženo kao šovinizam;
    pitanje je što je to ženstvo???
    Isto vrijedi i za negativnu konotaciju nacionalizma, ako je izražen kroz ono što si nabrojio!
    Teror manjine nad većinom kao i za i protiv EU su pitanja koja također treba definirati.

    Jednom riječi, za precizno definirane pojmove treba iznositi argumente
    i na njih odgovarati protuargumentima, a ne ih proglašavati glupostima.
    Svoja stanovišta se uvijek može proglašavati kako želiš! :-))))

    avatar

    22.02.2010. (10:22)    -   -   -   -  

  • Defton

    @geo

    hvala, hvala...

    To je bio sarkastični dio, ja sam samo jedan mladić koji se bori za nešto drugo u ovom svijetu, ne želim se preopterećavati tuđim mišljenjima, samo eto kažem da se eto drugi ljudi bave s mojim indentitetom, a uopće me ne poznaju..

    Trudim se da mi bude jedino važan odnos sa Presvetim Trojstvom, koje je u mom životu itetako prisutno, a sve ostalo će doći s tim odnosom, kako i stavovi tako i prave odluke.. nekima je to nerazumno i suludo, ali zbog Krista biti ludim je zapravo najljepša stvar što mi se u životu dogodila..

    avatar

    22.02.2010. (10:46)    -   -   -   -  

  • Ema

    Lijepi moj i dragi Zdravko!
    Kad pomislim na tvoje godine i tada promotrim svoje, mogu samo uzdahnuti svom Bogu sa svetim Augustinom; Kasno sam te uzljubio, ljepoto!
    Ne znam je li Augustina mučilo što i mene i da li njegov uzdah znači uzdah žaljenja, ali moj znači upravo to....žaljenje što sam s 22 bila jako daleko od Boga, a s 32 još dalje....Smilovao mi se i darovao mi obraćenje s 33 no do tada mnogo se prljavštine, mnogo zla nakupilo u meni....Do tada, napustila sam čisto dijete u sebi i danas se mnogo teže othrvati napastima jer je stari čovjek bio prilično uronjen u loše navike, loša ponašanja....
    I kao što je mladost, kad je čista, pokretač i snaga, tako je s druge strane mladost bez čistoće i smisla jadna suprotnost....Žalim za svojom jadnom mladošću i za mnogim padovima kojima je uzrok bilo nepoznavanje Ljepote...život bez Boga...
    Ponosna sam i sretna, te Bogu zahvalna kad promatram tebe i samo molim dok gledam u tvoja leđa, u tvoju glavu sagnutu u crkvi...Bože, daj i mojoj djeci ovo...da te ljube kao ovaj momak tu. Daj da ti pjevaju, da te slave, da te veličaju, da žude za tobom, da se bore za tebe kao ovaj momak tu....
    Samo nastavi putem kojim si krenuo, ostani malen i ponizan, uvijek pamti da sve što imaš dano ti je bez tvoje zasluge; iz čiste ljubavi Božje...
    Nikad ne odustaj unatoč mnogim stanjiam u koja ćeš doći, ne osvrći se na protivne glasove niti se oslanjaj na osjećaje. Sve je prolazno, samo Bog naš ostaje...
    I budi tako Božji u toj svojoj mladosti, da povučeš i druge mlade jer bio si i tamo i ovamo.
    Bogu hvala što je tvoje talente usmjerio na slavu svoju!
    Sretan ti rođendan!

    avatar

    22.02.2010. (14:47)    -   -   -   -  

  • Nino

    Pozdrav! Imam novi post, pa ako želiš pogledaj... :)

    avatar

    22.02.2010. (15:49)    -   -   -   -  

  • Neverin

    mogu ponoviti moje čestitke za tvoj rođendan, nije mi problem :) e pa dragi Zdravko želim ti sve što si sam želiš i da mi još mnogo toga doživiš kako bi mogli nastaviti neometano klafrati naše drugačije a opet bliske poglede na život :)

    avatar

    22.02.2010. (16:26)    -   -   -   -  

  • Defton

    @ema.. joj, hvala ti, imaš izvrstan dar dirnuti nekoga sa svojim iskrenim riječima... i nisi ti sada neka babetina, nikada nije kasno zavapiti Bogu, čak i na smrtnoj postelji :) a tko zna da li mi je i moja mladost prednost i hoću li ostati na Božjoj strani, e da... ;)

    @pazi, ujeda... tako su me drugi okarakterizirali, oni kojima je moje mišljenje bilo prefanatično pa su mi prišili pokoji -izam, -ist i koju fobiju... Poštujem tuđe mišljenje ukoliko je kritičnokonstruktivno s dobrom namjerom da se nekoga opomene :) Hvala na savjetima, cilj mi je ostati čovjek sa mali č, jer nisam ja u središtu svijeta nego Bog.... E, da!

    @nino.. pa bit komentiranja jest komentiranje na dani post, a ne pozivanje da se samo tvoj blog komentira.. pozdrav i tebi...

    @neverin.. ma koliko mi god tvoji komentari bili mrski, uvijek ćeš mi biti drag, heheh..(obostrano :D ) hvala još jednom, Mario, nadam se da ćemo usavršiti naš zajednički jezik, bez obzira što on nema ni jednog zajedničkog fonema!

    @neris... da, taj Mir jednostavno dolazi od onoga iza života :) hehe hvala!

    avatar

    22.02.2010. (18:17)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Isto si godište kao i ja, samo što sam par mjeseci mlađa, tek ću na ljeto 22 :)

    Želim ti sve najbolje, puno sreće, ljubavi, veselja i pozitivnih stvari u životu. Također ti želim puno mudrosti, strpljenja i hrabrosti za sve ono što život donosi, a ponekad nam je teško nositi se s time.

    Drago mi je da si pronašao svoj put, iako hodamo različitim stazama i imamo poprilično različite poglede na svijet, baš sam sretna zbog tebe :)

    avatar

    22.02.2010. (21:39)    -   -   -   -  

  • Tamo gdje je srce

    Sretan ti rođendan i ispunjenje glavnih želja tj.da upoznaš i ljubiš Boga te vršiš Njegovu volju, a neka ti Gospodin ispuni i manje bitne želje ako su u skladu s Njegovim planom za tvoj život.
    Sva radost tvoja neka bude Gospodin: on će ispuniti želje tvoga srca! Prepusti Gospodinu putove svoje, u njega se uzdaj i on će sve voditi!
    Živ, zdrav, radostan i nasmijan mi bio !

    avatar

    22.02.2010. (22:13)    -   -   -   -  

  • poezija duše

    kao prvo; ono što ti drugi prišivaju i kako te drugi doživljavaju nije i ne mora biti ono što ti uistinu jesi. i ja sam protiv ovakvih i sličnih "nizama" , oni nas prikazuju isključivima, a to u većini slučajeva nismo.
    a kao drugo: uvijek sam nekako imala majčinske osjećaje spram tebe, pa gledajući ovu tvoju sliku onako ganuto mislim - Bože, gle kako mi je lijep izrastao. i još k tome uskoro magistar elektrotehnike i nečeg još, tko ne bi bio ponosan. pa ti želim ono jedino što i svojoj djeci želim u životu; neka u duši i srcu uvijek osjećaju spokoj i mir, i da im pogled unazad nikad ne izaziva bol ili kajanje. neka ti je sretan rođendan, dragi moj Zdravko! ljubim te u tvoje ponosito čelo... :))

    avatar

    22.02.2010. (23:15)    -   -   -   -  

  • Defton

    @semi..

    ma svi mi hodamo isto stazom, samo ovisi u kakvoj obući hodamo, tako da.. ako smo ja i neverin našli zajednički jezik, onda možemo ja i gay populacija.. hehe :) možda si stekla dojam da sam pomalo uskogrudan glede neki stavova, ali ima puno tu dubljih promišljanja nego što se čini, ovdje na blogu je samo mrva koja je zbog mojih ograničenih komunikacijskih vještina neshvatljiva većini... ali eto naučio sam se prihvaćati malo udarce i ovakvog tipa..

    hvala ti! :)

    @srce... jedna od najljepši želja, hvala, splićanko! BTB

    @poezija duše...

    O hvala,Mirjana, i ja sam evo ganut zbog tvog ovoga komentara, baš mi je drago... ti me pratiš od početka, pa znaš otprilike što se sve dešava, hvala ti na toj tvojoj majčinskoj zaštiti i na to što se ponosiš sa mnom... Božji blagoslov tebi i tvojima ;)

    avatar

    23.02.2010. (10:11)    -   -   -   -  

  • tignarius

    čuj @maly
    u tvojim godinama sam bio puno gluplji..
    vidiš koje "zaokrete" može Bog proizvesti...da ti danas misliš kak sam ja ok..
    moja mlađa kćer je godinu dana starija od tebe...onda moš mislit koliko sam "iskusan", možda čak iskusniji od @geopante....
    Bog te blagoslovio za tvojih 22

    avatar

    24.02.2010. (00:47)    -   -   -   -  

  • Zajednica sv. Ivana - Communaute St. Jean

    Lijepi pozdrav!

    avatar

    24.02.2010. (09:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...