ako voliš karfiol, brokulu i mrkvu, odličan način zavaravanja je skuhati karfiol, brokulu i/ili mrkvu u juhi i onda to izvaditi i staviti kao prilog mesu (umjesto krumpira)
21.02.2010. (19:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A što se tiče ugljikohidrata i toga (naime Blog.hr mi neda minutu nakon postanja komentara urediti ga - očito minuta nije unutar predviđenih 30 :)), ja sam probala s fit for life (miješanje ugljikohidrata i povrća te mesa i povrća, a nikako meso i ugljikohidrati alla pašta krumpir&co. - drugo pravilo je da se tijekom jutra jede voće) i meni je to jednostavno i dobro. A najbrže i najfinije mi je staviti hrpu povrća i na njega neke šnicle ili ribu (filetiram obično) i pustiti da se ispeče....kad se oni sokovi pomiješaju, to je i ovim 'muškima od pohanaca i pirea' fino.
21.02.2010. (20:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphina, htjela je mladost jesti moj prilog, ali sam im rekla da moraju jesti s pireom jer su obojica premršavi otkako su izrasli, dobili su samo malo tek toliko da probaju :)))
21.02.2010. (20:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nije istina to za muški ručak, zapravo ima tu samo pola istine, kad moja tri sina i ja navratimo do bake najviše volimo pohano meso i ... grenadir-marš:)
21.02.2010. (20:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
i ja volim grenadir marš, ali ne uz meso, jednom sam pojela cijelu zdjelu i bezveze uz to zamazala tanjur, mogla sam jesti direktno iz zdjele, lijepo mi je baka rekla... :D
21.02.2010. (21:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjajno, izvesću to ovaj tjedan. Sad samo pratim savjete za hranu po blogu. Jedino me taj vlasac muči već danima. Često na nj nabasam po receptima, i znam ga iz čuvenja inače, al pojma nemam (osim s wikipedije) kak to izgleda, miriši, gdje sam ga i kad okusila, jer sigurna sam da jesam kad je tolko spominjan. Al ne sjećam se da je ikad bio na stolu moje bake, tete il mame.
21.02.2010. (22:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
elle, nije meni problem jesti ono što drugi zovu dijetnim, to sve volim jesti, zapravo sam po tome cijeli život na dijeti, nikad nisam voljela masno, slatko, preslano...u životu nisam pojela kožu s neke životinje npr., jedino se valjda sve svelo na premalo obroka dnevno, u krivim kombinacijama i prevelikim količinama u jednom obroku, premalo kretanja.. što je sve dovelo do usporavanja metabolizma i skupljanjem kila, moram se malo disciplinirati
21.02.2010. (22:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dviz, to ti je zeleno lišće ili kako bih to nazvala?, slično mladom luku samo tanje i blažeg okusa, imaš ga inače i suhog za kupiti, samo ga prije upotrebe namočiš malo u vodi
21.02.2010. (22:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
baš danas razmišljam.. npr. skuha se juha (mineštra s knedlivama), picek, rižoto s gljivama i salata od pečene paprike. mala jede juhu, mali meso, ex rižoto, a jedino ja časna i poštena - sve! možda i men jednom nadođe da bih trebala na dijetu! za sada ne planira. jedem vrlo raznovrsno, preferiram povrće u svim stanjima i izdanjima, a nalazi krvi su mi školski. jedino sam se malo ulijenila.
21.02.2010. (23:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ooooo da, definitvno omlijeno i mom mužu al' sam i ja u subotu njemu pohala šnicle, a sebi (ispostavilo se i Viti ) sam ispekla na gril tavi. Al zato sam jučer fino brljala sa kolačima...
22.02.2010. (08:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
ovaj blog.hr je totalno sjeban :D
21.02.2010. (19:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
ako voliš karfiol, brokulu i mrkvu, odličan način zavaravanja je skuhati karfiol, brokulu i/ili mrkvu u juhi i onda to izvaditi i staviti kao prilog mesu (umjesto krumpira)
21.02.2010. (19:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
bogme jest, poslala sam ti mail
21.02.2010. (19:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
i moji su danas dobili govedsku juhicu, pire, pohano i zelenu salatu. i kolač. ee.. pa šta ćeš više... :)
21.02.2010. (19:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
prvi put kad vidjeh post, htjedoh te pitat, kako si uspjela samo jednom, zazvonili mi gosti na vrata, i dok sam se vratio, vidim umnožava se to ;)
21.02.2010. (20:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
I ta ljubav im je urođena...Skoro pa od koljevke do groba, pohanci i pire, a može i pire i pohanci :).
21.02.2010. (20:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
A što se tiče ugljikohidrata i toga (naime Blog.hr mi neda minutu nakon postanja komentara urediti ga - očito minuta nije unutar predviđenih 30 :)), ja sam probala s fit for life (miješanje ugljikohidrata i povrća te mesa i povrća, a nikako meso i ugljikohidrati alla pašta krumpir&co. - drugo pravilo je da se tijekom jutra jede voće) i meni je to jednostavno i dobro. A najbrže i najfinije mi je staviti hrpu povrća i na njega neke šnicle ili ribu (filetiram obično) i pustiti da se ispeče....kad se oni sokovi pomiješaju, to je i ovim 'muškima od pohanaca i pirea' fino.
21.02.2010. (20:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
A moji pileću juhicu, ćevape, pomfri, ajvar i kapulu. Mislim da je to (osim juhice) najmuškiji ručak.
21.02.2010. (20:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
dolphina, htjela je mladost jesti moj prilog, ali sam im rekla da moraju jesti s pireom jer su obojica premršavi otkako su izrasli, dobili su samo malo tek toliko da probaju :)))
21.02.2010. (20:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
creativa
nije istina to za muški ručak, zapravo ima tu samo pola istine, kad moja tri sina i ja navratimo do bake najviše volimo pohano meso i ... grenadir-marš:)
21.02.2010. (20:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
i ja volim grenadir marš, ali ne uz meso, jednom sam pojela cijelu zdjelu i bezveze uz to zamazala tanjur, mogla sam jesti direktno iz zdjele, lijepo mi je baka rekla... :D
21.02.2010. (21:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elle Woods Gone Brunnette
e, ali sve što je dijetno oduševi prva tri dana. ili tjedna. a onda postane naporno...
21.02.2010. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dviz
Sjajno, izvesću to ovaj tjedan. Sad samo pratim savjete za hranu po blogu. Jedino me taj vlasac muči već danima. Često na nj nabasam po receptima, i znam ga iz čuvenja inače, al pojma nemam (osim s wikipedije) kak to izgleda, miriši, gdje sam ga i kad okusila, jer sigurna sam da jesam kad je tolko spominjan. Al ne sjećam se da je ikad bio na stolu moje bake, tete il mame.
21.02.2010. (22:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
elle, nije meni problem jesti ono što drugi zovu dijetnim, to sve volim jesti, zapravo sam po tome cijeli život na dijeti, nikad nisam voljela masno, slatko, preslano...u životu nisam pojela kožu s neke životinje npr., jedino se valjda sve svelo na premalo obroka dnevno, u krivim kombinacijama i prevelikim količinama u jednom obroku, premalo kretanja.. što je sve dovelo do usporavanja metabolizma i skupljanjem kila, moram se malo disciplinirati
21.02.2010. (22:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
dviz, to ti je zeleno lišće ili kako bih to nazvala?, slično mladom luku samo tanje i blažeg okusa, imaš ga inače i suhog za kupiti, samo ga prije upotrebe namočiš malo u vodi
21.02.2010. (22:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
freestyler
ove tikvice i paprike mi posebno mirišu.... uživaj ...:)))
21.02.2010. (22:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tri Pojma
baš danas razmišljam.. npr. skuha se juha (mineštra s knedlivama), picek, rižoto s gljivama i salata od pečene paprike. mala jede juhu, mali meso, ex rižoto, a jedino ja časna i poštena - sve!
možda i men jednom nadođe da bih trebala na dijetu!
za sada ne planira. jedem vrlo raznovrsno, preferiram povrće u svim stanjima i izdanjima, a nalazi krvi su mi školski. jedino sam se malo ulijenila.
21.02.2010. (23:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
ooooo da, definitvno omlijeno i mom mužu al' sam i ja u subotu njemu pohala šnicle, a sebi (ispostavilo se i Viti ) sam ispekla na gril tavi. Al zato sam jučer fino brljala sa kolačima...
22.02.2010. (08:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
ma daj im i karton i sintetički tepih, pojeli bi sve bez da pitaju što se to serviralo.
22.02.2010. (08:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
hahaha, xiola, mnogo fin ručak :D
22.02.2010. (13:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
levant
muškarci jedu samo mesinu
:). ih.
22.02.2010. (16:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...