Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Tri Pojma

    umjesto da mi zahvališ što sam te tako lijepo i iskreno upozorila na otkopčane hlače, ti me sramotiš pred cijelim blogo-pukom! i još napišeš "reljefnost i kontraste njezine pojave"! pa kao da se to iz priloženog ne vidi! a taman sam se hvalila kako neću na dijetu! :))

    avatar

    21.02.2010. (23:14)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Mila, ja sam se referirao na ljubav i brigu među bližnjim kršćanima. U ova se teška vremena moramo osobito stisnuti. :-) O šlicu sam mislio poseban post, ali eto, profaniralo me.
    Reljefnost pojave - milo moje, ne daj muškoj polutki uma tako lako dominirat! U pojavi je, ol inkluziv, i duh i duša i glagol i... iiii.... iiii.... Dijetom, Tebe nam je manje! Neeeeeeeeeeee!!!!
    :-D

    avatar

    22.02.2010. (07:06)    -   -   -   -  

  • rose

    a jašta , nego ću biti , ko da mogu birati , neg požuri s otijem čarapicama , oš da navučem nešto preo nogu....lijepo što se kulturno uzdižeš , ajd bar neko....

    avatar

    22.02.2010. (16:50)    -   -   -   -  

  • fulvus

    julijana ima malo dužu kosu otkako sam je zadnji put vidjela.

    avatar

    23.02.2010. (15:34)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    ma zona suti :). tako divan hvalospjev i tekstic vec dugo nisam procitala, od pocetka do kraja. volim takve tekstove. da ne znam o kome pise i da nisam citala "cigane", nakon ovog bih to posta sigurno ucinila. prelijepo napisano. fotke prikazuju lijepu arhitekturu monarhije, samo steta sto se kuce ne obnavljaju.

    avatar

    23.02.2010. (21:19)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Rose - evo izdogovarao sam sa ovcom oko vune. upravo se bavim preslicom i iglama, pa krećem u pletenje. samo što nije. :-)
    @ Fulvus - a Ti si ju isto vid'la? :-D /Sad ima sjajnije oči. To ziher./
    @ Marina kuharica - ma bravo, brani me! Vidiš da ženskinje salijeće ko švapske Štuke, hahaha... (Neka; znam ja da je Zoni drago. Al voli meračit. :-D )

    avatar

    24.02.2010. (08:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...