Komentari

hagakure.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    uh nevjerojatna priča, zamisli samo kakvo ludilo može natjerati toliko ljudi u dobrovoljnu smrt i dok još mogu razumjeti samoubojstvo ovih starijih teško mogu probaviti i smrt djeteta, pretpostavljam da je baka mladog cara to učinila zbog saznanja o potpunom porazu i želje da izbjegne sramotu padanja u neprijateljevu nemilost, no to je u biti bilo samoubojstvo i ubojstvo, jer teško da je dijete shvaćalo išta. jeziva i nevjerojatna priča doista. povijest piše grozovitije bajke nego dječji bajkopisci.

    avatar

    26.02.2010. (22:49)    -   -   -   -  

  • Bistrookin svijet

    Dobro Ti jutro! Još jedna uspješnica koja zadivljuje. Fascinira cijela situacija posebno žene koje su bile tijekom bitke na brodu. Iako učiniše samoubojstvo, na taj način pokazaše hrabrost jer ne htjedoše pasti u ruke protivniku. Uistinu zasebna kultura i razmišljanje. Rakovi su svjetski, kao zalog prošlosti!
    Svako dobro od sveg srca uz pregršt pozdrava! : )))

    avatar

    28.02.2010. (07:39)    -   -   -   -  

  • Shin-chan

    Jako zanimljivo. Čuo sam već za tu priču i za Heike rakove. Takodjer mi je zanimljivo što su uspjeli spasiti relikte iz mora. Jel to neka ekspedicija iz modernih vremena izronila ili su to pronašli već u ono doba nakon bitke?

    avatar

    01.03.2010. (09:00)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    koliko sam shvatio Shin-chan,prije modernih vremena su izvadili carska
    obilježja iz vode

    avatar

    01.03.2010. (17:12)    -   -   -   -  

  • Shin-chan

    Da, jesu. Pročitao sam na wikipediji. Zanimljivo je kako skrivaju mač. Nitko zapravo ne zna da li se radi o pravom maču ili kopiji.

    avatar

    02.03.2010. (21:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...