Komentari

make-over.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • bodymind00

    Uh grozne dijagnoze, al ne daj se, treba misliti pozitivno, mnogo su puta doktori crno prognozirali pa na kraj sve bi bilo ok. :)
    Stres? Od čega? Škola, trema pred ispite, faks ili nešto peto ili pak sve skupa!?!
    Ja sam sad lagano u nekoj čudnoj depri, jer imam ispit, tako mi uvijek bude. Koliko god da učila, koliko god se pripremala, pročitala sve moguće knjige i skripte, uvijek imam osjećaj da sam nespremna da ne znam dovoljno, da trebam više i bla bla bla :( pred ispit me operu razno razne paranoje, vrte mi se po glavi filmovi u kojem mi se profesor i kolege smiju jer ne znam neke najosnovnije stvari. Uglavnom užas…al moram se boriti s time, jer kad faks prođe bit će još gore.
    A ono za ručne masažere, negdje sam čitala da su dobri u borbi protiv celulita, ne bi dečka petljala u taj prljavi posao he he :) pozz i sutra će biti bolje, uvjerena sam u to.

    avatar

    18.02.2010. (00:52)    -   -   -   -  

  • analinne

    Nema mjesta u tvom životu za stres!Premalo živimo da bi se sjekirali.Sada su te opet nasjekirali.ccc,moraš malo paziti,uvijek prvo pomisli zašto se živciraš oko nečega!I stalno pitaj zašto to moraš uraditi,iako je banalno stvarno uspjeva,npr moraš organizovati slavlje-zašto moraš ti to uraditi! Rastereti se obaveza,daj svojim prijateljima neka nešto rade umjesto tebe.
    Vidim da si dosta visok 190cm! Mogao bi pokušati sa nekim sportom,meni je npr košarka uvijek otklanjala stres i uvijek sam zaboravljala obaveze kada sam trenirala,ili jednostavno izlazak sa prijateljima,tuumi do zire i sl. I još moraš naučiti pravilno disati

    avatar

    18.02.2010. (10:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...