Komentari

bloodeeleeshte.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Elle Woods Gone Brunnette

    ljubljana mrak izgleda.
    nego, reci malome da ne gleda u tvoj aparat nego cestu isprid sebe.

    avatar

    17.02.2010. (19:50)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    ja mislim da su zagrepčani fine guze. onaj dan prošli tjedan dok sam slušala katastrofalna izvješća iz zagreba pomislila sam da mora bit bar pol metra snijega. kadli ono - 12 cm!!! ja živim u mjestu gdje je palo metar snijega (i ne, ne mislim na one hrpe naguranog snijega!) i 12 cm mi se čini kao vic. tako da, u pravu si.

    avatar

    17.02.2010. (20:54)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Zato trebas zivit u NZG-u.
    Tu ralica nema, vecinu stanara boli neopisivo spolni organ za ciscenje snijega, a do tramvaja ti je vec tak puna glava snijega i tak si mokar da ti je sveg dosta.
    Ali ako si klinac, fakat mozes uzivat do mile volje.

    avatar

    17.02.2010. (20:56)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Ma nisam ja više toliki fanatik snijega, iako je zima svarljivije godišnje doba s njim. Mališa doduše jest (u RIJETKO i kratko vrijeme kada je zimi uopće zdrav), pa odemo u Novi ZG na snijeg i sanjkanje, poslije čega liječimo upale.
    Ono što me čudi je komunalni fanatizam i pogotovo me svrbe potrošena naša vlastita novčana i materijalna sredstva & energija - za puko uklanjanje svih tragova snijega. I to zimi. Velim, kao da se pače radi o nekom fetišizmu....

    avatar

    17.02.2010. (21:14)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Jučer poslijepodne sam hodala od trga prema Tkalčićevoj ulici i desno od stepenica koje vode prema Dolcu je bila hrpa snijega koja je čekala toplije dane da isčezne. No ono što je bilo pogrešno u cijeloj slici i što je stvorilo upitnik i dva uskličnika iznad moje glave su bili radnici čistoće. Njih dvoje su lopatama utovarivali taj snijeg, koji objektivno tamo nikome nije smetao, u tačke te ga prevozili u kamion. Stvarno mi nije jasno tko je tu lud (zapravo kad bolje razmislim, znam tko je sve lud u Zagrebu :).

    Ako nemaju posla i ne znaju što će sa sobom, ne moraju prebacivat snijeg iz šupljeg u prazno, nego mogu krstariti gradom i periferijom, te tražiti divlja odlagališta otpada, kojih stvarno ima po Zagrebu. Očito ne znamo kud ćemo s parama, pa se ponašamo kao pijani milijarderi. Ne dao bog većeg zla od hrpe snijega...

    Odličan post.

    avatar

    18.02.2010. (09:31)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    zagreb je suuuuuh, kod nas u os nije ni izbliza tako očišćeno, mi nismo analci kao vi :D zezam se, 'fkors.

    avatar

    18.02.2010. (10:14)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    @Nemetz
    Meni je najvise zao sto nema mjesta gdje bi covjek svoju djecu mogao posjesti na sanjke i onda vuci do mile volje. To su meni najljepsa sjecanja iz djetinjstva, nisam ja fan "prije je bilo bolje", ali trenutno u Zagrebu nema dobro utabane staze ili puta od dva, tri kilometra gdje bi se tako nesto moglo.
    Hihi, tu se mali covek ne bu prehladil :)
    Vrlo rado cekam da me netko demantira :D

    avatar

    19.02.2010. (00:17)    -   -   -   -  

  • kopca

    e, deca draga, da vi vidite kak' je to kod nas u Helsinkiju; Čišćenje - ni pod razno, snijega posvuda i uvijek... Istina, uklanja se s glavnih prometnica, ali su zato parkovi čista idila već puna dva mjeseca. O zaleđenom moru, debelo prekrivenom snijegom da ne pričam. I uživam(o) li? Ne.

    avatar

    19.02.2010. (13:32)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Ja si mislim, ako je već zima i snijeg, a nismo stanovnici nekog sicilijanskog ljupkog gradića, pa nek je bal (ajde, uz civilizacijsko-pravnu iznimku čišćenja s pločnika da se neki bekrija ne poklizne i tuži zgradu za milijun kuna odštete)... No, čačkat po centru grada svaku sigicu snijega iz svakog kuta je ipak perverzija na račun prireznih obveznika, koji doduše (i začudo) s tim trošenjem resursa nemaju problema.
    Tak da je odlazak sanjkama na prvi nama dostupan i neočišćen brijeg na Ribnjaku nemoguć na tradicionalni način, već sa sanjkama na leđima.
    Dok ne skužimo jedan dan da se ljestvica standarda podigla i da smo došli baš kad su lopatari ponosno i sa gradske trave zadnju lopatu bijelog užasa utovarili u TAMića.

    avatar

    19.02.2010. (17:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...