Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Zd

    Čestitke autoru na prvijencu. U svezi g. Parage, kako bih volio da ga Stanković može ugostiti u emisiji (usput, jesi li vidio onog prošlu Nedjelju, izdržao sam ravno deset minuta) pa ako postoji štogod optužujuće protiv njega ili ako on nekog neargumentirano optuži (kao njega Tomašićka), sud će se baviti tim, postoje i (ne)etička povjerenstva, ali sam uvjeren da nema. Kad se i ako se to dogodi, bit će to prvi znak demokracije u Hrvata.
    Bog i Hrvati

    avatar

    17.02.2010. (15:46)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Zd

    Stanković je ugostio onog Sinjanina iz jednog jedinog razloga - zato što je taj nastavnik zavio "rane" miniranom partizanskom spomeniku u Sinju. No, taj suosjećajni "medicinski tehničar" nije se sjetio spomenuti sinjskih spomenika partizanskog etničkog čišćenja koje je uslijedilo nakon tzv. "oslobođenja" 1945. niti se sjetio da u Sinju nema spomenika žrtava komunizma, kao što ga nema u Hrvatskoj u cjelini.

    Zanimalo bi me tko je rušio partizanske spomenike jer još nikada nije nitko uhvaćen koji bi minirao takav neki spomenik, a uvjeren sam da su takve spomenike rušili agenti Udbe. Sjećam se da je nakon drugih "demokratskih" promjena 2000. se javio neki izvjesni "general HOP" koji je oporbenim političarima upućivao prijeteća pisma sa pro-ustaških pozicija (što je sve bilo obilno popraćeno u tisku i na TV-u), što su onda pro-komunistički neki novinari iskoristili kao navodno još jedan dokaz u prilog navodnom neo-fašističkom ozračju u Hrvatskoj, međutim, gle čuda, krim-policija je taj puta istražila i našla počinitelja u liku i djelu jednog umirovljenog oficira JNA u Zagrebu.

    Partizanske spomenike treba sve skinuti s postolja i otpremiti u budući Memorijalni muzej žrtava i zločina komunizma u Zagrebu, i u županijske ispostave takvog jednog muzeja, jer javne površine, s kojih se upućuje poruka o uzorima mladim generacijama, trebaju krasiti samo one povijesne veličine koje su se zalagale za hrvatsko državno pravo, i za ljudska prava i demokraciju, a ne za Jugoslaviju i totalitarni komunizam.

    Hrvatski kipari trenutno prave kalup za obnovu miniranog komunističkog spomenika u Srbu, koji je do 1995. veličao četničke zločine 1941. nad hrvatskim civilima u N.D.H., a SDSS je za obnovu spomenika dobio 1 milijun kuna iz hrvatskog državnog proračuna, s tim da je Milorad Pupovac ucjenjivao vladu RH i premijerku Jadranku Kosor da ako ne bude financirana obnova tog (četničkog komunističkog) spomenika, da će SDSS napustiti vladajuću koaliciju! (Kao da hrvatska vlada ne može bez srpske stranke.) Trebamo se podsjetiti da su četnici u svom posranom tzv. "narodnom" ustanku od 27. "jula" 1941. četiri dana nakon toga etnički očistili 2364 hrvatska civila-seljaka iz župe Boričevac (tri sela), i da su u Srbu pobili 25 hrvatska civila koje su pobacali u obližnje jame, te u Srbu osnovali četničku brigadu koja je postala okosnica četničke divizije "Dinara" od ratnog zločinca "popa" Đujića, suradnika od zločina Draže Mihailovića, no, koje li slučajnosti da se i u Srbiji i u Hrvatskoj dižu spomenici četničkim zločinima i zločincima!

    Paraga je Tomašićku optužio da laže kad tvrdi da ona nije znala da je F. Tuđman izdao naredbu za Paradžikovo ubojstvo, iako je ona to rekla na skupu pred 20 ljudi, jer je bila Tuđmanov tjelohranitelj pa je čula što je ovaj rekao, a Tomašićka tvrdi da je to laž, i da je jedini koji je od tog političkog ubojstva navodno imao koristi bio Paraga, i onda ju je Paraga pozvao na policijski detektor laži koji je on prošao, a Tomašićka se tomu nije odazvala. Paraga ju je optužio da je u HSP-u sjedila na Paradžikovu dopredsjedničkome stolcu i šutjela o Paražikovim ubojicama protiv kojih je on podnio kaznene prijave.

    avatar

    17.02.2010. (16:26)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Ma Sinisa Labrovic je zabavan lik. Trebalo napraviti onaj reality s ovcama.
    Neka se knjiga prodaje!

    avatar

    17.02.2010. (16:55)    -   -   -   -  

  • neolina

    bravo autoru knjige :)

    avatar

    17.02.2010. (20:34)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Dragi prijatelju drago mi je što si uspio, drago mi je što napokon izlazi knjiga koja je vrijedna čitanja, naime, govorim s povijesnog aspekta, jer većina ostalih " povijesničara " nažalost zaraženo je notornom crvenom ideologijom, biti će mi je gušt čitati, kada se prvi puta susretnem s njom u knjižari uzimam je što preporučam većini ovog naroda koja zaslužuje znati kako su neki narod preveli žednog preko vode.
    Liijepi pozdrav i naravno isto tako drago mi je što ste se ti i Ivana sreli, nadam se da ćemo uskoro i mi.

    Najvažnije da se knjiga čita, ako ju u jednoj obitelji od pet članova ima jedna osoba, barem dvoje iz te obitelji neka je pročita, to bi bilo sjajno.

    avatar

    17.02.2010. (22:02)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    Čestitam!
    Drago Tadić

    avatar

    18.02.2010. (02:04)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Četitam od srca, dragi CBK!

    avatar

    18.02.2010. (11:18)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    Moja je obitelj podnijela veliku žrtvu zbog svog hrvatskog opredjeljenja, tako da i ne znam za drukčiji tretman od strane vlasti osim onog stalno nadziranog, pod povećalom, bez mogućnosti za napredak u službi,...Dva su mi člana obitelji pogubili komunisti, bez suda, bez krivnje, a njihove kosti leže u masovnoj grobnici koja nikada neće biti obilježena. I danas osjećam hladnoću toga mača koji prijeti mojoj obitelji i točno znam kako se osjeća svaki čovjek koji je bio žrtvom komunističke ideologije. Dakako, ne treba živjeti u prošlosti i od prošlosti, ali se ona ne smije zaboraviti. Upravo u tome jest veličina Vaše knjige! Pa, neka se još uvijjek živući zločinci ili njihovi podržavatelji barem malo štrecnu zbog spoznaje da im zločini nisu zaboravljeni, a potomci žrtava ohrabre na njegovanje i čuvanje uspomene na svoje mrtve. Još jednom, čestitke za knjigu i sve buduće koje će obraditi ovu temu.

    avatar

    19.02.2010. (17:56)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Krivotvorenje povijesti omiljena je komunistička zanimacija. Trebalo je pronaći ispriku za zločine, financijske malverzacije i moralno posrnuće. Na žalost, predugo je trajalo, te su se "odnjegovale" mnoge generacije ispranih mozgova koje i danas vladaju provjerenim metodama. Osim ovog, nema pravih odgovora krivotvoriteljima, budući imaju potporu zainterisiranih stranih agentura.

    Zato - samo tako dalje cbk!

    avatar

    19.02.2010. (20:16)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Žubor vode, CroSirmium, Hrvoje

    Zahvaljujem se Tebi Žubore posebno na čestitki jer znam da je iskrena, od srca, i naravno CroSirimumu, kao i njegovu prikazu (svjedočenju iz prve ruke) presjeka stradanja jedne hrvatske obitelji u socijalizmu pod diktaturom komunističke partije.

    U vezi Hrvojevih navoda o tome da ideološki nasljednici komunista (titoisti), koji su nakon sloma Jugoslavije prigrabili vlast u Republici Hrvatskoj koju ni pod koju cijenu ne puštaju iz svojih prljavih i zločinačkih (prije svega korumpiranih) ruku, imaju potporu stranih agentura, mogu samo ponoviti i potvrditi da je to istina, a onda u konačnici strane, prije svega mislim na zapadne vlade, podupiru upravo takve, korumpirane zločinačke garniture u Hrvatskoj jer imaju svoje vlastite nacionalne interese to činiti da bi ovim prostorima vladali preko domaćih ljevičarskih marioneta!

    avatar

    20.02.2010. (11:46)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Naravno, hvala i svim drugim komentatoricama i komentatorima, Neolini, Peri Panonskom, Tinolovki, Dubrovčaninu i Zadraninu!

    avatar

    20.02.2010. (11:48)    -   -   -   -  

  • Mirda

    -Da,"komunizam" je vladao od 45 do 90e,jer je očito da smo u 2 svjetskom ratu bili na strani njemaca,okupatora,agresora,ukratko - Ljudi koji su pravili genocide i zločine na temelju boje kože,vjerskoj ili nacionalnoj pripadnosti,naročito slavene,rome i židove.

    -E da,... -Vi neznate da je Pavelić "imperijalističkoj Velikoj Britaniji i Francuskoj" nagovjestio rat do istrebljenja... -Hajde,učili ste povijest...
    -Bili smo jako lijepo povezani sa Njemcima (okupatorima), protiv kojih je skoro cijeli svijet vodio rat za opstanak. -Nadasve pravi vođa Pavelić je dao Dalmaciju i Istru Talijanima na raspolaganje,kako "Hrvatski" od njega!!
    -BTW, NDH nije bila nezavisna,glupani misle da je. NDH je kopirala Njemačke rasne i druge zakone i bila jako lojalna Njemačkoj,toliko o toj nazovi "nezavisnosti". -Tj,bili smo Njemački priljepak,ukratko. -itekako "zavisan i nesamostalan"
    -Komunisti su najveći zločin napravili u Dalmaciji i istri,čisteći ono kaj je Pavelić usro. -Ali je,istina je,"fojbe" i velike likvidacije postoje i to netreba zataškavati. Zbog toga smo danas MI većina u Dalmaciji i Istri,bez te akcije,bili bi velika manjina i izgubili velik dio teritorija. -Nema na čemu! Ali mi je ipak žao civila.

    -Tada Njemci gube rat od daleko nadmočnijeg genetskog protivnika te kapituliraju i bivaju rastrgani na komade i doslovno uništeni,ali iz toga su naučili krvavu i gadnu lekciju danas.
    -A NDH koja je,naravno,slijedila sve Njemačke primjere tada se raspala također,sa njom i lideri Hrvatskog Fašizma i Nacizma,naravno i ksenofobizma.
    -Tko je pobijedio u tome rati?? -Komunisti i kapitalisti,naravno.

    A kriviti Srbe za komunističke četničke zločine nikako nema smisla... -SVI znamo da su četnici bilio jako i previše lojalni kralju Petru,koji je bio kapitalist,pro Engleski i pro Francuski nastrojen,ali i nacionalist.
    -Znači nemojmo miješati četnike i komuniste... Ako su bili četnici,bili su kapitalisti.

    -Moram napomenuti da je PRVA KOMUNISTIČKA PARTIJA u Jugoslaviji nastala u Slavoniji,Hrvatska!
    -Kako Amerika nije voljela komunizam,podupirala je razne odbjegle hrvatske desničarske frakcije da razjedine Jugoslaviju(eksplozivi,centri moći i utjecaja). Sad znamo zakaj je Udba likvidirala "neke" Hrvate po vani... -Americi je plan uspio 1990,animiravši Hrvatske desničare i internacionalno priznate kriminalce (Šušak & Co) da Hrvatsku i Sloveniju "izdvoji"za samostalnost i ujedno raskol tadašnje države...

    -A srbi su postali komunisti od 45 zahvaljujući Titu,ne kralju Petru...

    avatar

    23.02.2010. (11:55)    -   -   -   -  

  • Mirda

    BTW - Kapitalistički zapad preko komunista vlada Hrvatskom,ma hajde?? (mislim da bi prije postavio svog čovjeka) - Uključimo u sve to tipičnu priču o židovskoj zavjeri,urotu protiv čovječanstva,ljude-guštere i onda smo totalno spremni na ludaru,max nivo sigurnosti...

    -Ja sam komunist po političkim načelima i ova država smrdi iznutra,na primitivnu hercegovinu,rodijake i faš....,sorry.

    -Za svaki neuspjeh krivi smo sami.

    -Desnica je imala priliku dokazati što zna nakon 95,ali previše su ispraznili blagajnu za svoje guzice i rodijake.

    -To su isti oni koji su se u KP u Jugi učlanjivali samo radi osobne koristi i samonapretka.
    "mijenjaju se kako vjetar puhne". Pa su 90-e bili najveći Hrvatine i borci za samostalnost. U hrvatskoj danas gotovo ne postoji ljevica,jer da postoji,jadna majka desnici...

    -A pravi Hrvatski ljevičari tek sada vide točno koji su ljudi u KP bili isključivo radi koristi,a danas neki od aktualni političari,i to zamislite desničari... -kako puhne.

    -Da se više ne ponovi ista pogreška... -Ti ljudi nisu komunjare niti fašisti... -Oni su jednostavno lopovi bez ideologije koji prihvaćaju obje kako im trenutno odgovara...

    avatar

    23.02.2010. (12:11)    -   -   -   -  

  • Mirda

    -Jadni ljudi koji imaju dvostruke standarde... - Sada niti dokaz nije dokaz,nego indicija, a sutra indicija nije indicija nego dokaz.... - Prevrtljivo....

    -Ja mislim da je netko prijetio oporbi da upravo udba ispadne kriva,ono kao komunisti prijete ali se predstavljaju kao Hop... - Čak sam uvjeren da je zaista Hop,ali igraju prljavo pa za dokaze protiv njih optužuju da im je netko (komunisti) podmetnuo... -Tipično kad nemaju kaj drugo.

    -A šta ako Hrvatsku vodi tajni odjel židovskih gmazova i reptila voljnih pokoriti svijet,bave se samo lošim stvarima,lete i izvan svemira i usput rade za Ciu,Mossad,Fsb,naravno KGB, pa je tu i Kennedy još iza svega kojim zapravo manipulira mi6,ali se otkrilo da ipak Tom Hanks posjeduje najnovije supertajno oružje kojim će gađati Hrvatsku,ali ne prije nego Ljudi/gmazovi i crvi napuste zemlju...LOL

    -Sada me optužite da sam udbaš i sve sjeda na svoje mjesto... u paranoju.

    avatar

    23.02.2010. (12:35)    -   -   -   -  

  • Lovorka

    Napokon ta knjiga! :) Čestitam ti Gorane...puno sreće sa nastavcima;)

    avatar

    26.02.2010. (22:17)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Lovorka

    Hvala Ti Lovorka! Imaš na 3. strani zahvalu upućena Tebi, samo da znaš, ovjekovječena si ;)

    avatar

    02.03.2010. (23:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...