Komentari

genetskikod.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Faith

    Prva sam.... - Hihihih... :D

    :*

    avatar

    15.02.2010. (22:29)    -   -   -   -  

  • Faith

    Pa... Recimo da ja ne bih bila tako blaga prema Eriku pogotovo ne u trenutku kad je doznala da je on spavao s njom samo zbog djeteta. Heeeelllllllllloooooooo! Ispljuskala bih ga i ostao bi bez spolovila, a onda bih pobjegla daleko, daleko sa djetetom kako ne bi vršili pokuse na njemu.
    Mislim... Erik je tako nisko pao u mojim očima s ovim postom. Kako je mogao biti takav?! Ok. Možda osjeća nešto prema njoj, ali rekao je da je bio prisiljen spavati s njom kako bi napravili dijete. Piiiih... -___- I ono što je rekao u vez Lise... Rekao je da je ona u blizini ljubavi.... I tada bih ga dokrajčila.
    Bolje mu je da napravi nešto posebno u slijedećem postu jer inače..... inače ga više neću voljeti. :S

    Jedva čekam slijedeći post! :D

    :*

    avatar

    15.02.2010. (22:42)    -   -   -   -  

  • miha

    OMG OMG OMG !!!! ovo nisam uopce ocekivala, Ina opet si me iznenadila, ja bi sad tog erika tak stukla, budala, idiot!!!!!tak sam tuzna radi Tine, kak je ona to tak mirno podnijela, mislim ne bas mirno ali premirno , meni se cini....jaooooo.....daj odma drugo poglavlje, ajde odma :P

    avatar

    16.02.2010. (13:12)    -   -   -   -  

  • ~Lamona Talia Deborah Sebarlis~

    Ja bi popizdila da sam ja Martina i da mi je Erik rekao ono što je njoj rekao -.-" Ali, mislim da je on onda kao poslje shvatio da to zaista ne želi učiniti nego da zaista voli Martinu :)

    Ok, ovo s bebom mi je uništilo onu gornju tezu! ERIK MI SE SLUŽBENO OD SADA GADI!!!!!!!!!! MRZIM GA!!!!! >@

    avatar

    29.04.2010. (15:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...