Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Nessa

    I ja imam isto mišljenje u pogledu filmova katastrofe. Stvarno želim da jednom netko napravi film u kojemu će svi ljudi krepat. The end. Blago tebi kad imaš toliko vremena za knjige. Ja upravo masakriram svoje članke za seminarčić o Peristilu koji mi se baš i ne da pisat, a to mi je jedini trud koji moram napravit za ispit. Eh inače kakvog je okusa mango? Valja li to šta?

    Wheel of Time nisam tila počinjat jer nemam knjige, a s kompa mi se ne da čitat (jadne moje okice i kralježnica), a kako je mastodont lagano se pribojavam da će radnja bit otegnuta dozlaboga.

    avatar

    14.02.2010. (18:50)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Kad je frendica jednom bila kod mene, ugledala uz krevet više obilježenih knjiga, presretna je komentirala kako obožava ljude koji čitaju više knjiga istovremeno :-)).
    Usavršavam, redovito :-)).

    avatar

    14.02.2010. (19:30)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Nisam Perrija još počela čitam, čitam neke druge na kompu, neke pete na krevetu :-)).

    avatar

    14.02.2010. (19:31)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Film katastrofe koji trazis - Knowing ili ti po naški Poročanstva.
    Link: http://www.imdb.com/title/tt0448011/

    A kako ocekujes da ti se jave? Blog, sms, fejs? Reci još i vrijeme da neka tajnica od nas zapise za tebe kad si vec nesposoban stavit alarm na mob. :P

    Ti si fakat tipična djevica po horoskopu. Svestrani, analiticar, sitnicav, cinicni... :)))) Zanimljivo je to sto nemas probavne smetnje nego bas ti fino ide sve sto prodje kroz to.

    Ja se jos drzim Rose Madder koju citam samo kad sam na putu do odredjenog mjesta busom/tramvajem i to kad ne ponavljam/ucim za ispit. Ima vremena za jos puno knjige... :D

    avatar

    15.02.2010. (00:07)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja sam jednom štrebao u bircu pokraj zvučnika dok je bagra oko mene nazdravljala a i ja sa njima:) baš volim taj multitasking kod sebe :)

    avatar

    15.02.2010. (13:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...