Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Lovro

    Mislim da je vaša ideja vezana uz promjenu sistema turnira dobra, ali kako napreduje onaj tečaj goa? Planirate li slati koji od tih turnira za rating? Vjerojatno bismo bili zainteresirani za dolazak iz Karlovca...

    avatar

    14.02.2010. (13:47)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @Lovro - Uvijek u životu postoje barem dvije strane. Tako i kod učenja, pogotovo. Tu su oni koji iznose znaje i oni koji ga usvajaju. Čak su, po meni, značajniji oni koji ga usvajaju, jer prenos znanja je radi njih. Tu sada postoje različitosti. Ovi koji uče, misle da im to tako nije zanimljivo, da dosta toga im nije jasno i sve tako. U Japanu se učitalje, tradicionalno, bespogovorno sluša, a ovdje su učenici nezadovoljni. Oni sami kažu onome koji im govori, kako bi to trebao. Naš memtalitet nije učljiv, a niti ga ne krasi sustavnost. Za improvizacije i individualitet smo uvijek spremni. a za to kažu ne treba učitelja. Možda bi se prvo trebalo učiti učiti ... :))
    Ovo o tečaju, a ostalo u sloijedećem komenmtaru ... :)

    avatar

    14.02.2010. (14:48)    -   -   -   -  

  • Lovro

    Uglavnom, ako planirate imati turnire kako smo se dogovorili u siječnju, onda jedino sljedeći vikend dolazi u obzir, pošto je za dva tjedna Šamac. Nadam se da se vidimo za tjedan dana.

    avatar

    14.02.2010. (18:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...