Komentari

zajednoprotivplagijata.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • shadow-of-soul

  hvala, dragi moji blogeri, što ste stavili dokaze BESRAMNE KRAĐE MOJIH PJESAMA! Lijepo se vide datumi originala i datumi plagijata!!!

  avatar

  14.02.2010. (10:52)    -   -   -   -  

 • skitalica

  Mrzim ljigavce koji kradu komade duse drugih! Evo sad cu staviti link do ovog bloga, ali za obracanje adminu blog. hr... hm, treba se pripremiti na dugu borbu, jer kako mi se cini, ljude tamo puno boli neka stvar za zarazene fresh liste, za ogromne probleme sa blog editorom itd. Bumo vidli.

  avatar

  14.02.2010. (12:56)    -   -   -   -  

 • opinian

  Odgovor skitalici! Kao pojedinci kad se suočavamo sa problemima jedva da ćemo moći išta više postići! Ali ako im pošaljemo 5o-ak mailova sa istim problemom trebali bi reagirati!
  Bilo kako bilo napisali smo im mail u kojima zahtijevamo brzu intervenciju jer će u protivnom blog.hr zaslužiti lijepu reklamu u medijima, a nas ništa neće spriječiti u borbi! Ne bojimo se prijetiti im jer nam ne mogu ništa! Mogu nam izbrisati blog , a odmah sutradan će se inkarnirati 10 istovjetnih jer mi naše podatke držimo i privatno! Ićemo do kraja i natjerati administratore da pokrenu guzice i da nam omoguće normalnan rad!

  ZATO ZAHTIJEVAMO BEZREZERVNU PODRŠKU I BOMBARDIRANJE NJIHOVOG STOŽERA!!!!

  A to sve za dobrobit blogera i blogosfere! SLOBODNO IM UPUTITE MAIL, SVAKI MAIL JE ZLATA VRIJEDAN A TO JE NAJMANJE ŠTO MOŽEMO OČEKIVATI OD VAS!

  BLOG.HR JE TU RADI NAS A NE MI RADI NJIH!

  srdačno vaši ZAJEDNO PROTIV PLAGIJATA!

  avatar

  14.02.2010. (14:08)    -   -   -   -  

 • Nino

  Ideja je genijalna, podržavam!

  avatar

  14.02.2010. (14:28)    -   -   -   -  

 • Zarina

  :o)) Bravo!

  avatar

  14.02.2010. (19:34)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  u svakom slučaju, treba raskrinkati svakog kradljivca tuđih stihova jer to su bolesne osobe, a mi smo se udružili i nećemo samo tako lako odustati.
  http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

  avatar

  14.02.2010. (20:55)    -   -   -   -  

 • matebalota

  pozdrav u akciji. te osobe, stvarno su bolesne. žao mi je oštećenih, ali i ja se jednog dana mogu naći na u istoj situaciji, zato, zajedno protiv plagijata i plagijatora, LJIGAVACA!!!!

  avatar

  14.02.2010. (20:58)    -   -   -   -  

 • Z.OKI

  Samo naprijed:-)))

  avatar

  14.02.2010. (22:08)    -   -   -   -  

 • sandra.vulin

  slažem se...svatko neka piše SVOJE textove, ako nema svoje neka ništa ni ne piše(jer nema šta pisati)...ja personalno ničije textove nisam plagirala niti namjeravam imam svojih dovoljno(i previše) :-)))) a ako netko plagira moje(što se dosad nije dogodilo) već će biti obaviješten, posebno a onda javno...eto toliko od moje malenkosti...shalom svima....

  avatar

  11.08.2011. (21:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...