Komentari

timewillhealme.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Blondica

    ej super dan :)
    a laksativi, ja ti ne preporučam NIKAKO !!! sjebu ti probavu, skroz skroz !!! a bez probave ne mršaviš. tijelo ti se navikne na njih i više nemožeš na wc bez toga. govori ti osoba koja mora paziti dali svaki dan ide na wc jer joj je organizam otišao skroz. jednim djelom zbog laksativa, jednim zbog nepravilne prehrane. laksativi su za starije osobe kojima organizam nemože više sam funkcionirati, bar po mom mišljenju i iskustvu s njima.
    radije jedi puno povrća, cjelovite žitarice, voće ujutro na prazan želudac i to su ti prirodni laksativi :)
    ili donat mg kako su mi cure rekle, makar to dosad nisam probala ...

    avatar

    12.02.2010. (23:07)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    Poslušaj molim te što ti kaže Blondica, laksative nemoj koristiti, nikako i nikada.
    Ima toliko namirnica koje ti mogu pomoći da ideš bolje na wc. Npr. Ja nemam nekih pretjeranih problema sa stolicom, većinom je redovna svaki dan, ali primijetila sam da otkad jedem manje i više voća, povrća, raženog kruha s puno sjemenki, moja stolica je promijenila dimenzije. Mislila sam da će biti manja, s obzirom na koliko pojedem, ali ne ona je ogromna, nikad u životu veća g… nisam s… ha ha ha :) ali stvarno ti kaže ne šalim se. Pogotovo za to je dobra cikla, ali ne ona iz teglice nego svježa koju kupiš na tržnici ili supermarketu, što je manja to je ukusnija, nju kuhaš jedno sat vremena, oguliš, opereš, narežeš na tanko, staviš žlićicu maslinovog ulja i malo soli i papra to zdrmaš dva puta na dan kao neki prilog i sutra te čeka iznenađenje u wc školjci. Prvo iznenađenje je boja a poslije dimenzije. I sve na prirodan način i plus što cikla ti čisti krv i jetru i ima masu željeza. CIKLA JE ZAKON.
    A možeš i napr. u jogurt staviti cjelovite sjemenke od lana, nema nikakav okus ali sam čula da je super za crijeva jer te sjemenkice ti pomažu u probavi.
    Super ti je krenulo, i vidiš da možeš odoljeti čokoladi i ostaloj hrani, zato samo tako nastavi i samo svojim snagama bez tih dodataka kao laksativi, koji te mogu samo sjebat, jer ipak zdravlje ti treba biti na prvom mjestu. Oprosti na dugačkom komentaru. Veliki pozz :)

    avatar

    13.02.2010. (08:52)    -   -   -   -  

  • analinne

    I ja ti savjetujem da ne koristiš laksative,jer ti oni uopšte nisu korisni! Zapravo,samo će ti pogoršati stvar! Ja lično imam stolicu možda 2 puta u sedmici,pa ni to nevalja!

    avatar

    13.02.2010. (10:39)    -   -   -   -  

  • analinne

    ee,ja do koliko želiš smršati?

    avatar

    13.02.2010. (10:40)    -   -   -   -  

  • Change me...

    @annaline, hvala na savjetu. Mislim da laksative zasad neću koristiti. :) Zaista ne znam koliko želim smršaviti, kao što sam rekla, želim samo vidjeti sebe kao lijepu djevojku. Mislim da ispod 53 kile ne bih išla, to mi je krajnja granica. :)

    avatar

    13.02.2010. (16:11)    -   -   -   -  

  • analinne

    iskreno i 53kg će ti super biti,biti ćeš mršava,ali ono pravo lijepo mršava. Iskreno mislim da si i sada pozgodna,ali bolje je manje nego više :)

    avatar

    13.02.2010. (17:16)    -   -   -   -  

  • Bella

    Meni laksativi dosta pomažu.... Osjećam se lakše i poletnije i totalno mi izravna trbuh... Al ne preporučam jer trbuh jako boli i - kao što cure kažu - tijelo se navikne na njih pa više ne možeš bez toga ... Ja sam se već navikla na njih, tako da dalje ne znam što bih ti rekla.... Začarani krug.... Probaj s hranom po savjetu cura

    avatar

    13.02.2010. (20:55)    -   -   -   -  

  • Change me...

    @annalinne, nadam se da ću dobro izgledati s 53 kg. To mi je neki krajnji cilj, možda ću biti zadovolja i s 55, 56. Kile su mi zapravo samo brojka na vagi, bitno mi je ono što JA vidim. :D

    @Bella, odustala sam od laksativa. Barem zasad. Kasnije, tko zna...makar ne vjerujem. :)

    avatar

    14.02.2010. (22:37)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    Ako nemaš problema sa probavom i zatvorom, onda laksative
    zaboravi. Nisu dobri i točka. A ako si toliko zapela za to - posavjetuj
    se sa svojom doktoricom i malo istražuj koje su posljedice korištenja
    laksativa... Sigurna sam da će te to odmah odgovoriti od korištenja
    istih. Ja znam da možeš i bez laksativa ;).
    I drago mi je da ti je prvi dan prošao onako kako si planirala ;).
    Samo tako nastavi! :)
    :******

    avatar

    15.02.2010. (11:46)    -   -   -   -  

  • Poupée

    Hej lijepo da ti je krenulo, i svaka čast na jednoj kockici. To je stvarno snažna volja na djelu!
    Cure imaju pravo. Sto puta su bolji prirodni laksativi. Npr kava na tašte, šljive, puuuno kuhanog voća i povrća i oni Grancereale keksi.
    Nadam se da će taj br. 36 i dalje biti tvoja motivacija i da ćeš uspjeti!
    pusa

    avatar

    16.02.2010. (20:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...