he,he, ja ih stavljam u hladno ulje, na lagano, kao i sve šnicle, kontra svih kuharica,samo se smijte, moja drugarica kao i gosti uglavnom tvrde da sam majstor :P
11.02.2010. (22:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
astro, kvragu kad moramo jesti ne bih ja inače, ja sam mislila da će do 21. stoljeća izmisliti nekakve pametne robote-kućne pomoćnice, kad ono ništa, sva ta nauka ide u posve beskorisnom smjeru..;)) nf-ako ne zaboravim, jednom ću isprobati, ako ni zbog kakvog drugog razloga, barem da sačuvam prste :D creativa, zapravo jesam, ali mi nije prstenjak najduži prst a uvijek njega ispečem ;))
11.02.2010. (23:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
creativa
a da nisi dugoprstić? :)
11.02.2010. (22:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
he,he, ja ih stavljam u hladno ulje, na lagano, kao i sve šnicle, kontra svih kuharica,samo se smijte, moja drugarica kao i gosti uglavnom tvrde da sam majstor :P
11.02.2010. (22:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
astrodrom
Opet ti za šparhetom. :-)
@ NF: isprobat ćemo, isprobat ćemo.
11.02.2010. (22:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
faširke samo na početku treba par put okrenut, da se ne raspadnu ;)
11.02.2010. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
astro, kvragu kad moramo jesti ne bih ja inače, ja sam mislila da će do 21. stoljeća izmisliti nekakve pametne robote-kućne pomoćnice, kad ono ništa, sva ta nauka ide u posve beskorisnom smjeru..;))
nf-ako ne zaboravim, jednom ću isprobati, ako ni zbog kakvog drugog razloga, barem da sačuvam prste :D
creativa, zapravo jesam, ali mi nije prstenjak najduži prst a uvijek njega ispečem ;))
11.02.2010. (23:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
levant
meni to zvuči kao jedan sasvim fin i ukusan ručak.
12.02.2010. (07:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
Ma događa se to i profesionalcima, stalno su opećeni i porezani.
12.02.2010. (08:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
ja si uvijek izrendam nokat.
12.02.2010. (09:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
ja uvijek prilijepim šaku na gornji rub pećnice, eh. smotanost ti je to, ništa drugo :D
12.02.2010. (09:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
ovaj recept mi je zadnji - pa nek grmi i sijeva, baš me briga:))))))))))
12.02.2010. (19:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...