Komentari

geoterma.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • baustelac99

    Pozdrav
    Zanima me dali ste te željezničke pragove rezali poprečno, na 2 kraća komada, ili uzdužno, da dobijete kao dvije daske. I koliko su tvrdi za pilanje? Inače, vidio sam prije nekolko dana oglas u tisku, HŽ upravo rasprodaje stare pragove diljem Hr pa koga zanima, nek navali.

    avatar

    12.02.2010. (11:01)    -   -   -   -  

  • geoterm

    Pragovi su dužine oko 2,5 metara , gotovo je nemoguće da ga čovjek sam nosi, pa smo ih razali na dužinu oko 80cm, taj komad ima oko 40 kg, znači rezali smo ih poprečno.

    avatar

    12.02.2010. (11:33)    -   -   -   -  

  • gaston007

    Pozdrav
    Dobar ti je blog , a imalo si me pokopa s usporedbom građevisnkih materijala.
    No kad sve napravim vidjet ću da li je Ytong najbolji izbor.
    Sretno

    avatar

    14.02.2010. (11:15)    -   -   -   -  

  • geoterm

    Nije mi uopće namjera omalovažiti kvalitetu objekata izgrađenih Ytongom.Naša prva ideja je bio ytong.Odustali smo prvenstveno jer je neprimjerena cijena a kvaliteta je neupitna.Činjenica je da je taj materijal napravljen početkom prošlog stoljeća u Skandinaviji i dosta niskoenergetskih objekata tamao je izgrađeno od tog materijala.Prvi link na desnoj strani je vrhunski izgrađena niskoenergetska kuća u Sloveniji ,upravo od Ytonga.Samo naprijed to je dobar odabir, bitno je uskladiti ostale elemente i shvatiti da odabir Ytonga ne znači ugraditi manje termoizolacije.Velika prednost ytonga da čak ako se negdje i sfuša nema toplinskih mostova , pa nema ni plijesni (pikca) .

    avatar

    14.02.2010. (15:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...