na mom placu (Dolcu) imaš peršina, celera, rikule, mrkve, brokule, cvjetače, jabuka, kruški, kiwija, u zatvorenom dijelu začina kakvih god želiš, na mliječnom dijelu imaš sira, vrhnja i jaja od provjerenih proizvođača (Veronika, Lukač), ondak imaš mlince, gljive.... ma sve skoro kupujem na placu :)))))
09.02.2010. (20:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vidi , ima još mjesta i vrtova oko MSU-a, pa zasadi; ako ti nije daleko Sopot , tamo ima još više vrtova uz Starački dom pa prema Mamutici, ti zasadi peršin, a ja ću se švercati sa Maricom uz tebe
09.02.2010. (21:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ne kupujem pilića, al kupujem najžuću kokoš u gradu, i nije istina da je stara koka samo za dobru juhu, i pečena nadmašuje industrijsku piletinu, i jetrica njena mljac, povrće isto tako, al sve svaka dva tjedna kad imam idiotski raspored, pa sam u preranu zoru na poslu, i krušne mrvice, eventualno nešto od svježe divljači, najbolji kruh u gradu i naravno krušne mrvice, te par velebitskih piva koje se kod nas mogu kupiti samo u jednom dućanu na tržnici koliko ja znam ;)
09.02.2010. (21:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
wind, izgleda da su zagrebački dućani lošije opskrbljeni creativa, vidiš mogla bih ali bi onda morala paziti da mi ga ne pokradu ;D suzette, fakat bih mogla skočiti jednom na dolac, mislim da tamo nisam bila dvadeset godina :D, jedino ponekad prođem kad je prazan nf, morat ću i ja izgleda ipak skočiti do nekog placa, tko zna što ću pronaći i poslije neću moći bez toga
09.02.2010. (22:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svakog vikenda kupimo na placu sve od povrća uključujući i peršina naravno kojeg ima :-))). i meso za cijeli tjedan. Jaja isto tako. Zakaj bi kupila u dućanu 10 jaja za 10 kn kad na placu kupim (ne od kumica nego "jajara" u kiosku) 20 kom za 14 kn. Sir i vrhnje ponekad kupim kod "Veronike" za štrudlu al za jesti mi je bolji Vindijin. Ak štrudlu radi muž onda kore kupimo na placu, a ak radim ja bolje su mi Klarine. Bez placa ništa .
10.02.2010. (08:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ummmm, evo iz prve ruke o proizvodnji domaćeg peršina - naše sjeme nam je svima bilo korumpirano, dvaput je moja baka presijavala i nijednom nije niklo, pomalo podsjeća na one godine bez domaćeg brašna, ali sad je u pitanju peršin. :) LP
10.02.2010. (09:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
na mom placu (Dolcu) imaš peršina, celera, rikule, mrkve, brokule, cvjetače, jabuka, kruški, kiwija, u zatvorenom dijelu začina kakvih god želiš, na mliječnom dijelu imaš sira, vrhnja i jaja od provjerenih proizvođača (Veronika, Lukač), ondak imaš mlince, gljive.... ma sve skoro kupujem na placu :)))))
09.02.2010. (20:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
creativa
vidi , ima još mjesta i vrtova oko MSU-a, pa zasadi; ako ti nije daleko Sopot , tamo ima još više vrtova uz Starački dom pa prema Mamutici, ti zasadi peršin, a ja ću se švercati sa Maricom uz tebe
09.02.2010. (21:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ne kupujem pilića, al kupujem najžuću kokoš u gradu, i nije istina da je stara koka samo za dobru juhu, i pečena nadmašuje industrijsku piletinu, i jetrica njena mljac, povrće isto tako, al sve svaka dva tjedna kad imam idiotski raspored, pa sam u preranu zoru na poslu, i krušne mrvice, eventualno nešto od svježe divljači, najbolji kruh u gradu i naravno krušne mrvice, te par velebitskih piva koje se kod nas mogu kupiti samo u jednom dućanu na tržnici koliko ja znam ;)
09.02.2010. (21:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Baš sam jučer kupila krasan peršin u Konzumu.
09.02.2010. (22:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
wind, izgleda da su zagrebački dućani lošije opskrbljeni
creativa, vidiš mogla bih ali bi onda morala paziti da mi ga ne pokradu ;D
suzette, fakat bih mogla skočiti jednom na dolac, mislim da tamo nisam bila dvadeset godina :D, jedino ponekad prođem kad je prazan
nf, morat ću i ja izgleda ipak skočiti do nekog placa, tko zna što ću pronaći i poslije neću moći bez toga
09.02.2010. (22:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
Svakog vikenda kupimo na placu sve od povrća uključujući i peršina naravno kojeg ima :-))). i meso za cijeli tjedan.
Jaja isto tako. Zakaj bi kupila u dućanu 10 jaja za 10 kn kad na placu kupim (ne od kumica nego "jajara" u kiosku) 20 kom za 14 kn.
Sir i vrhnje ponekad kupim kod "Veronike" za štrudlu al za jesti mi je bolji Vindijin.
Ak štrudlu radi muž onda kore kupimo na placu, a ak radim ja bolje su mi Klarine.
Bez placa ništa .
10.02.2010. (08:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
e, sad bi ona i peršin i sve, e, ne može! :D
10.02.2010. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
ummmm, evo iz prve ruke o proizvodnji domaćeg peršina - naše sjeme nam je svima bilo korumpirano, dvaput je moja baka presijavala i nijednom nije niklo, pomalo podsjeća na one godine bez domaćeg brašna, ali sad je u pitanju peršin. :) LP
10.02.2010. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
xiola, užas kak sam postala zahtjevna, hoću sve i hoću sad :D
10.02.2010. (18:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
levant
a što će ti peršin? tko je još vidio stavljat peršin u jela???!?!?!
10.02.2010. (18:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...